Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 161
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Здравейте, чудя се как събирате пари за различните процедури. Всичко е много скъпо, особено операциите.  Confused Малко тъп въпрос, но знаете ли някъде да може да се плаща на вноски.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
В "Леге артис " може на 2 равни вноски да правиш плащане. Подробности не знам, но винаги можеш да ги попиташ. Мен ме офертираха за няколко на брой процедури, които са през определен интервал от време.  Не знам за еднократна интервенция дали би могло.
В "Нирвана " не беше ли също опция разсрочването или бъркам newsm78

# 677
  • в 1001-та нощ
Навсякъде има разсочване, ако говорим за пакетни процедури   Peace  . При хирургията - по-скоро теглиш заем  Peace Кредитодатели - колкото искаш  Peace

# 678
Аз пак да попитам, за кой околоочен крем на филорга говорихте?

# 679
Е тези филорга хем има кремове, хем филъри за устни. Една и съща ли е марката.

# 680
Здравейте, чудя се как събирате пари за различните процедури. Всичко е много скъпо, особено операциите.  Confused Малко тъп въпрос, но знаете ли някъде да може да се плаща на вноски.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

За мен всички тези процедури спадат в графата "лукс". Никога не позволявам да ми накърнят бюджета. Т.е. имам много повече пари отколкото струва процедурата или операцията, която обмислям и не ми е проблем да ги похарча за това. Никога не бих теглила кредит за козметична операция или процедура, както и не бих си дала последните пари за тях. Ако нямам парите, не бих ги и мислила даже.

# 681
  • в 1001-та нощ
Е тези филорга хем има кремове, хем филъри за устни. Една и съща ли е марката.

Да  Peace

# 682
# 683
Най- обикновен гланц, нищо особено!

# 684
Значи не си струва, преди имах един най-обикновен на Евелин и наистина правеше обем.

# 685
  • София
Не си струва парите грам  Peace

# 686
Привет дами,
бих искала да попитам какъв вид филъри бихте ми препоръчали за естествен обем и къде си го поставяте за София.
Аз съм си слагала до сега Teosyal KISS за контур и се задържа доста дълго, не стана на топчета. Втория път ми правиха лек обем с Etermis, но той стана на зрънца и го усещам.

# 687
Здравейте момичета, искам да попитам някой правил ли е мезотерапия на двойна брадичка и изобщо процедура от коята да вижда положителен ефект. Аз съм правила Accent в Хил Клиник и радиочестотен лифтинг преди това, но освен лек временен ефект, не съм доволна от резултата. Аз имам нужда основно от стягане.

# 688
Значи не си струва, преди имах един най-обикновен на Евелин и наистина правеше обем.

Не знам има ли в България Сити липс City lips. Те правят обем, но не очквайте чудеса.

# 689
Сивоока тъмнокоса, прочети по-назад в темата. Всеки е доволен от различни марки филъри, но много е важно да ти го постави опитен дерматолог, който да си разбира от работата.

Общи условия

Активация на акаунт