Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 161
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
 Здравейте момичета,  дано не ви писна.
Видях си нослето. Да по късо. Ок е. Но ми се струва доста широк, повече  от стария ми нос Sad
Дали ще се пооправи?
Доктора днес беше много нервен и невъзпитан. Надявам се да не е нещо лично и затова че не съм платила. Дано просто му е бил лош ден. Вика доста че не съм дърпала конеца. Ами не съм разбрала за бога. Плаче ми се Sad

# 691
Биби, успокой се! Аз не съм си правила ринопластика /въпреки, че бих искала/, но доста съм чела за тази операция и съм питала жени, които са направили такава. Бъди търпелива и не се депресирай. Доста време след операцията ще има оток, сега е и горещо и това усложнява възстановяването. Приготви се кротко и спокойно да изчакаш минимум две седмици, окончателният резултат - след 8 месеца. Желая ти спокойно възстановяване!

# 692
Биби, носа е много оточен в началото. Не се притеснявай, това е нормално. Ще поспадне след около 2 месеца, а краен резултат - година. Когато спаднат отоците, тогава се виждат всички дефекти, ако има такива.

# 693
Благодаря момичета.
Доста се притесних , изнервих. Дано да е така. Иначе коригирах  кофти дълъг връх  който имах с се сдобих  с много широк нос като пиги. Така стана в момента. Оххх боже.

# 694
Споко, няма да остане така. Simple Smile

# 695
  • Милано
Аз...нищо особено!!!Само хидратира..

# 696
  • София
Биби, честито носле Wink

За торбички под очите има ли някаква безиглена процедура?

# 697
Биби, въобще не се депресирай  bouquet Моя в началото дори не приличаше на нос  Joy Точно като на Мис Пиги. Доктора ме предупреди, че върха ще си спадне, защото бях казала, че не искам чип нос. Така и стана. С времето също много изтъня. Изчакай, макар, че това чакане е най кошмарно след ринопластиката  bouquet

# 698
Благодаря Ви Simple Smile
За съветите и подкрепата.
Звънях  на доктора, отново изнервен. Но отговори  че имам силикон вътре които издуват, че е отекъл, и съм била на 7дни. Всички бързате .....Grinning
Ще се успокоя Simple Smile

# 699
  • Plovdiv, Bulgaria
За кой околоочен на Филорга говорите?

FILORGA Medi-Cosmetique Optim-Eyes

# 700

Благодаря за отговора, Ели  Hug

# 701

Може ли да се поръча онлайн, колко е като грамаж и колко е цената му?

# 702
# 703
След дълги проучвания и четене на темата  реших да ходя при Ванеска в Хил клиник за поставяне на филъри. Обаждам се да запазя час за септември и изненада: не записваме за Ванеска часове, тя излиза в майчинство! Предложиха ми Валянова. Моля, препоръчате ми някой от който сте доволни, като специалист и качество на филтрите!  Че не съм в България и септември ще си  идвам и нямам време за още проучвания!

# 704
След дълги проучвания и четене на темата  реших да ходя при Ванеска в Хил клиник за поставяне на филъри. Обаждам се да запазя час за септември и изненада: не записваме за Ванеска часове, тя излиза в майчинство! Предложиха ми Валянова. Моля, препоръчате ми някой от който сте доволни, като специалист и качество на филтрите!  Че не съм в България и септември ще си  идвам и нямам време за още проучвания!
В коя част искаш да поставяш филъри? Аз мислех за попълване под очите при нея...
Алена, при кой прави устните, че не си спомням?

Общи условия

Активация на акаунт