Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 161
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
И аз мислех за попълване под очите на есен, преди година ходих при нея и е останал още малко от филъра, нз дали е проблем, ако се сложи друг вид сега  newsm78

# 706
monii, препоръчвам ти Каляшева, има лека ръка и работи с качествени продукти.  Отделя достатъчно време за консултация, което е много важно.

# 707
  • в 1001-та нощ
...
Алена, при кой прави устните, че не си спомням?

3 пъти при нея. Бих сменила с д-р Михайлов в Скин клиник.

# 708
Алена,  ти виждала ли си негови устни? 

Радва ме факта, че работят с динамичните на Teosyal и аз май на там ще се насоча след 2 месеца.

# 709
  • в 1001-та нощ
Не съм търсила информация, понеже не ми предстои в скоро време. Макар, че имам нужда от малко над устната. Не контур, а между устната и носа. Там имам стопена кост и за компенсация. Обсъждали сме го. Както и сме говорили за метода, по който работи и виждам, че адски много жени ги търсят за такива процедури. Нормални жени, не бръмчалки  Mr. Green  Многократно сме общували и имаме изградено доверие, впечатления от начин на мислене, стил на работа. Правила съм няколко инжекционни процедури при него и лазер Simple Smile Ако трябва да се доверя на друг лекар след Ванеска - няма да е някой напълно непознат, а такъв, който харесвам Simple Smile Мисля малко да се бодне и в назоалбиалните, но за сега няма крещяща нужда.

# 710
След дълги проучвания и четене на темата  реших да ходя при Ванеска в Хил клиник за поставяне на филъри. Обаждам се да запазя час за септември и изненада: не записваме за Ванеска часове, тя излиза в майчинство! Предложиха ми Валянова. Моля, препоръчате ми някой от който сте доволни, като специалист и качество на филтрите!  Че не съм в България и септември ще си  идвам и нямам време за още проучвания!
В коя част искаш да поставяш филъри? Аз мислех за попълване под очите при нея...

За лице става въпрос. Моето лице е много слабо и с много тънка кожа. Нямам никакви мазнини и започвам яко да се сбръчквам. Та на консултация та ще решим точно къде и колко. И друго : стават ми много лесно синини. Та искам да е специалист с лека ръка.

# 711
Момичета, аз имам филър в устните от зимата на миналата година и вече почти го реших ноември да сложа още малко. Не са спаднали, ама реших, че искам още малко обем. Резултатът е супер и всеки ми прави комплименти , сигурна съм в качествата на филъра щом се задържа толкова време и в уменията на д-рката. Какво да го мисля повече, аз няма да прекалявам.  Flutter

# 712
  • в 1001-та нощ
Момичета, аз имам филър в устните от зимата на миналата година и вече почти го реших ноември да сложа още малко. Не са спаднали, ама реших, че искам още малко обем. Резултатът е супер и всеки ми прави комплименти , сигурна съм в качествата на филъра щом се задържа толкова време и в уменията на д-рката. Какво да го мисля повече, аз няма да прекалявам.  Flutter

Обсъди го и с хора, които си сигурна, че те обичат и няма да те подведат. То така се започва ... Моя приятелка - така се обезобрази - още малко, още малко и накрая - леле-мале. Но го виждаме ние, а тя какво вижда ...

monii, аз нямах синини от PRP-то при д-р Михайлов. Той беше категоричен, че са неизбежни, ама ето, че нямаше. Така, както се описваш - доста прецизно трябва да се работи Simple Smile

# 713
Алена, благодаря за съвета. Приятелките ми казват, че добре ще ми седи ако е по-малко количество. Ще говоря окончателно и с лекарката и ще решавам. Не искам да си личи, че имам филър, защото сега дори хора, които не познавам, ми правят комплименти, но никой не си мисли, че имам намеса. Точно това и  искам и ще внимавам да не разваля работата.

# 714
На мен вече ми писна от напразни усилия да вляза във форма. Коремът ми е ужасен - увиснал и безформен, а мина доста време от раждането.  Съсипах се от спорт, здравословно хранене и какво ли не. Мисля, че без пластика няма да мина, но не мога да взема решението. Как успявате да решите окончателно нещо за някоя хирургическа интервенция? Май ми липсва смелост, а като знам, че не е толкова страшно само се обвинявам допълнително.

# 715
  • Седмото небе
 Здравейте момичета! Понеже знам,че някои от вас тук ползват Филорга,дали може да ме насочите към темата, където се обсъжда марката (ако още е активна). Аз не я намирам ooooh! Предварително благодаря!
Скоро ще споделя тук и аз какво имам намерение да коригирам по себе си, изясни ми се,че вече само с козметика не става. По-добре кардинално решение и поддържане с добри продукти ,отколкото да наливам луди пари в неща обещаващи чудеса, които едва ли ще дочакам Blush . Дотогава ще ви чета и ще събирам отзиви Peace Поздрави и много усмивки на всички тук bouquet

# 716
  • Stuck in a moment
Доктора днес беше много нервен и невъзпитан. Надявам се да не е нещо лично и затова че не съм платила. Дано просто му е бил лош ден. Вика доста че не съм дърпала конеца. Ами не съм разбрала за бога. Плаче ми се Sad

Много непрофесионално. Не става преди интервенцията да се държиш като човек, а после да нагрубяваш пациентите си.

# 717
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета! Понеже знам,че някои от вас тук ползват Филорга,дали може да ме насочите към темата, където се обсъжда марката (ако още е активна). Аз не я намирам ooooh! Предварително благодаря!

http://m.bg-mamma.com/?topic=925866.msg34341135#new

Правилно си се ориентрала - само козметиката е до време и в състава няма вълебен прашец Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 20:19 от a.l.e.n.a

# 718
  • в 1001-та нощ
На мен вече ми писна от напразни усилия да вляза във форма. Коремът ми е ужасен - увиснал и безформен, а мина доста време от раждането.  Съсипах се от спорт, здравословно хранене и какво ли не. Мисля, че без пластика няма да мина, но не мога да взема решението. Как успявате да решите окончателно нещо за някоя хирургическа интервенция? Май ми липсва смелост, а като знам, че не е толкова страшно само се обвинявам допълнително.

В няккакъв момент решението узрява и си готов.  При други сигурно минава в бляновете и не се реализира никога. Колкото по-рано и навреме - и възстановяването е по-леко и времето на радост в житейски план е по-дълго. Често пъти хората се чудят - как са чакали толкова.

# 719
...
Алена, при кой прави устните, че не си спомням?

3 пъти при нея. Бих сменила с д-р Михайлов в Скин клиник.
Завършил е медицинския факултет и едва от 2016г е спезиализант по дерматология.... newsm78
Не, че е гаранция, но няма нужния опит за да му се доверя  Thinking
Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт