Пациенти на Д-р Явор Малинов, Клиника Малинов

• 60 935
  • 209
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Наистина ме грабна този човек, като специалист, малко преди да почне да ме върти и прочие, което не очаквах.
Беше уговорен трансфер, в събота ми казаха, че имам чудесен ембрион, после не толкова, но ще го трансферират. Отивам аз, идва ми редът и аха да стане, спряха процедурата. Посъветваме, че на 6 ден ще е по добре да се трансферира. Ще ми звъннат към 8ч...никой не звънна, аз се обадих, казаха ми, че ембрионът спрял развитие, а уж на 6 ден щеше да е добре...настояват за донорска, а аз не искам и сякаш искат да ми докажат колко съм некачествена, при отлични изследвания. Доказателства никакви. Замълчаха, когато им казах, че имам ,според, но физически я чакам по Еконт. После след пункцията, ми обясниха, че съм трябвало да я представя по рано и сега 2100лв. Дължа. Теглих кредит. Не искам да ги чувам повече, разбиха ми доверието в тях. Момичета! Четете внимателно документите си о питайте,  за да не патите .
Успех на всички!

За да стартирате трябва да бъде във вас и да се даде, иначе наистина няма как да мине процедурата по фонд

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 22:13 от mary_bachev

# 166
Направих първия си опит при тях. С три ембриончета. Хванаха се два. Последва мисед аборт и много плаках. Не знам дали ще опитам някога отново. Разочарование и скръб !

# 167
Направих първия си опит при тях. С три ембриончета. Хванаха се два. Последва мисед аборт и много плаках. Не знам дали ще опитам някога отново. Разочарование и скръб !

Искам да те попитам защо реши,че вината е в тях.

# 168
Здравейте, аз попаднах документи през фонда при тях. Д-р Малинов беше много мил, чак неестествено ми дойде. Но аз съм по студен човек, искаше да питам въпроси, а аз съм изобщо в шок от случващото.
Ще ме наблюдава д-р Зауи, той ни насочи към тях за изследвания и самата процедура. Надявам се да се случват нещата по-бързо. И двамата са много сигурни, че ще се получи на 90% от първият път, но аз силно се надявам. Стискайте ми палци.

# 169

Много лекарства в първия триместър. Постарах се да си направя изследвания за ТРОМБОФИЛИЯ - НЯМАМ , а без да ме е изследвал някой ми изписаха заедно в коктейл : 2× ФРАКСИПАРИН 0.4 сутрин и вечер  , натаспин , аспирин 100 , утрогестан 2×2 не знам още какво и защо .... И накрая мисед аборт и тичане по мъките. При генетиците се оказа , че се пиело ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА за гръбначния мозък и сформирането на читав ембрион, чак след ТРЕТИЯ МЕСЕЦ , ако имало нужда се пият други разреждащи кръвта боклуци... Аз съм виновна за смъртта на близнаците. Аз ги убих с лекарства по лекарско предписание.

# 170

Много лекарства в първия триместър. Постарах се да си направя изследвания за ТРОМБОФИЛИЯ - НЯМАМ , а без да ме е изследвал някой ми изписаха заедно в коктейл : 2× ФРАКСИПАРИН 0.4 сутрин и вечер  , натаспин , аспирин 100 , утрогестан 2×2 не знам още какво и защо .... И накрая мисед аборт и тичане по мъките. При генетиците се оказа , че се пиело ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА за гръбначния мозък и сформирането на читав ембрион, чак след ТРЕТИЯ МЕСЕЦ , ако имало нужда се пият други разреждащи кръвта боклуци... Аз съм виновна за смъртта на близнаците. Аз ги убих с лекарства по лекарско предписание.

Не смятам,че трябва да обвиняваш нито себе си,нито лекарите.От доста време чета тук из форумите.Много момичета пият коктейли от лекарства.Не е гаранция,че от тях е дошъл проблема.Аз имам две естествени бременности при които започвах да пия фолиева киселина преди третия месец.Горе главата и имай надежда,че ще се случат нещата.Аз също в момента вървя по пътя на инвитро.Стискам ти палци скоро да имаш положителен резултат и безпроблемна бременност.

# 171
Има ли успели с ДЯ в клиниката ?

# 172
Бягайте, бягайте и пак бягайте оттам.
Трудно ми е още да говоря. Осакатиха ме. Брутално и ужасно.
Да не забременеете е най-малкото. По-опасно е това, което се случи с мен.
Бягайте оттам!

# 173
Бягайте оттам!
Какво е станало? Може и на лично да споделите. Аз също ще се местя.

# 174
Здравейте , ако може бихте ли споделили защо ще се местите от клиниката..

# 175
Бягайте оттам!
Какво е станало? Може и на лично да споделите. Аз също ще се местя.
Ако желаете ми пишете на лично. Тук не мога да разкажа повече на този етап.
Поредица от тежки хирургични грешки в тази клиника, заради които сега съм инвалид.

# 176
  • София
Бягайте оттам!

Не оспорвам това, което твърдите, но някак ей така хвърляте без да дадете подробности. Казвате, че сте осакатена, но не казвате каква операция ви е правена. Лапаро, хистеро. Била сте пациент преди 7 години, когато лекаря, който прави тик ток и визирате изобщо не знам да правеше операции там. Дългогодишен пациент съм и не само моето мнение е, че той е много добър лекар. Един път, че обръща внимание и той и целия персонал, а не си на конвейр, друго, че на много от пациентите прави много големи отстъпки, да не кажа, че някои манипулации прави и без пари, ако си се измъчил вече със сумати процедури финансово. Съмняваме да имате сила да обяснявате как ви е унищожил като човек и ви е направил инвалид и в същото време не сте взела мерки.

# 177
mary_bachev,
първо не знам какви мерки визирате и не знам защо считате, че не съм взела такива. Звучите като служител на клиниката, който събира сведения. И така да е, обадете ми се. Имате всичките ми данни.
Второ, от София съм. Заповядайте да се видим лично. Ще ви покажа къде ми е извадено червото на корема и акам в торбичка залепена за кожата през корема.  Не е само това, но е най-видимото с просто око. Другите щети също са съизмеримо сериозни.
На вас явно ви е интересно да видите точно каква инвалидизация имам. Нямам против,  ще видите стига вие да пожелаете.  Пишете ми на лични, ще се отзова. Ще ви донеса и епикризите,  за да видите детайли. Имена тук не мога да пиша, има правила. Операцията ми е от 2022, не знам защо предполагате, че е преди 7 години. Явно знаете за друг случай. Пък аз се надявах да не сме много.
Топката е във вашето поле.

# 178
mary_bachev,
първо не знам какви мерки визирате и не знам защо считате, че не съм взела такива. Звучите като служител на клиниката, който събира сведения. И така да е, обадете ми се. Имате всичките ми данни.
Второ, от София съм. Заповядайте да се видим лично. Ще ви покажа къде ми е извадено червото на корема и акам в торбичка залепена за кожата през корема.  Не е само това, но е най-видимото с просто око. Другите щети също са съизмеримо сериозни.
На вас явно ви е интересно да видите точно каква инвалидизация имам. Нямам против,  ще видите стига вие да пожелаете.  Пишете ми на лични, ще се отзова. Ще ви донеса и епикризите,  за да видите детайли. Имена тук не мога да пиша, има правила. Операцията ми е от 2022, не знам защо предполагате, че е преди 7 години. Явно знаете за друг случай. Пък аз се надявах да не сме много.
Здравейте,
Много ви съчувствам за случилото се, вие сте поредната жертва на тази клиника, и споделеното от вас потвърждава правилното ми решение да избягам с 200 оттам, едва издържах срещата с великия доктор!
Потърсете си правата по съдебен ред, ако все още не сте го направили.
Пожелавам ви възможно най-бързо и пълно възстановяване! 🍀

# 179
  • София
mary_bachev,

Изобщо не ви нападам, но първите ви коментари не ми вдъхваха доверие, защото без да обясните просто хвърляте обиди в пространството. Ако това, което казвате е истина искрено съжалявам. Аз самата съм правила инвитро при него за 2рото и съм минавала и лапароскопия, останах доволна и всичко беше наред. И не ми е интересно каква инвалидизация имате, а исках да знам дали сте напуснали болницата така или в последствие нещо е станало. Но както и да е. Диалог очевидно не можем да имаме. ( И съм детска учителка, не служител на болницата, макар да имам изкарано време там като за няколко надници ) Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт