Пациенти на Д-р Явор Малинов, Клиника Малинов

• 60 927
  • 209
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм правила 2 пъти инвитро в Малинов (при друг доктор), при мен беше неуспешно. Може би да отидете на второ мнение, при друг док, за да може да направите по-информиран избор

# 196
Аз съм правила 2 пъти инвитро в Малинов (при друг доктор), при мен беше неуспешно. Може би да отидете на второ мнение, при друг док, за да може да направите по-информиран избор
Благодаря за отговора ще потърся мнение и от друг доктор относно инвитрото😊А инвитрото след като е одобрено в тази клиника може ли да се прави в друга болница?
Чела съм много добри отзиви за болница надежда относно инвитро

# 197
Благодаря за отговора ще потърся мнение и от друг доктор относно инвитрото😊А инвитрото след като е одобрено в тази клиника може ли да се прави в друга болница?

Може да, просто отиватв в клиниката, която сте избрала със заповедта и те ще ви оформят документите за смяна на клиниката, да е при тях. По спомен , пак се пращаше до ЦАР , но не е тромава процедура и става много бързо. Това не трябва да ви притеснява и спира.

# 198

Може да, просто отиватв в клиниката, която сте избрала със заповедта и те ще ви оформят документите за смяна на клиниката, да е при тях. По спомен , пак се пращаше до ЦАР , но не е тромава процедура и става много бързо. Това не трябва да ви притеснява и спира.
Благодаря ви за отговора😇

# 199
Здравейте, дами, съжалявам за късния час. Има ли някоя с правена хистероскопия в клиника Малинов? Как протича процедурата?Доволни ли сте?

# 200
Здравейте,  аз нямам опит там, на друго място съм правила, но за друго се включвам. Където и да правите, си вземете запис задължително и според мен си носете предварително флашка да сте подготвена. Успех!

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 22:35 от Idunn

# 201
Здравейте,  аз нямам опит там, на друго място съм правила, но за друго се включвам. Където и да правите, си вземете запис задължително и според мен си носете предварително флашка да сте подготвена. Успех!

А след това болки някакви имали ли сте? Защото също ми предстои биопсия, тест за проходимост на тръбите и PRP-u + растежни фактори

# 202
Аз имах лека болка, защото са ми махнали полип, но пих обезболяващо и ми мина веднага. Правила съм снимка на тръби, но бях взела сама обезболяващи предварително,защото беше без упойка. Разпитайте доктора, ако не ви изпише нищо , пак си вземете. PRP съм правила с упойка по време на пункция. Всичко,което се прави с упойка и да има дискомфорт след това,  много бързо минава.

# 203
Аз имах лека болка, защото са ми махнали полип, но пих обезболяващо и ми мина веднага. Правила съм снимка на тръби, но бях взела сама обезболяващи предварително,защото беше без упойка. Разпитайте доктора, ако не ви изпише нищо , пак си вземете. PRP съм правила с упойка по време на пункция. Всичко,което се прави с упойка и да има дискомфорт след това,  много бързо минава.
Благодаря Ви много!

# 204
Благодаря Ви много!

Няма за какво, пожелавам ви успех!

# 205
Здравейте момичета записах си час при д-р Явор Малинов за консултация .Имам един неуспешен опит , мисля да сменя лекаря . Вие доволни ли сте от клиника Малинов?

# 206
Вие доволни ли сте от клиника Малинов?
Да, имам опит. След техни интервенции се оказах в серия от операции, на ръба на оцеляването и инвалид. Четете в гутъл, има достатъчно писали ревюта.

# 207
Здравейте момичета записах си час при д-р Явор Малинов за консултация .Имам един неуспешен опит , мисля да сменя лекаря . Вие доволни ли сте от клиника Малинов?
Не, не мога да изпадам в подробности, но съберете много информация от всякакви източници и просто избегнете това място. Успех! Намерете си голяма болница с мултидисциплинарен екип, с години опит и реални знания.

# 208
Благодаря за отзивите , не отидох на прегледа който имах при него . Ще си остана в Плевен да пробвам и този път имам замразени от 5 ембриона Дано някой от тях се задържат 😊

# 209
Здравейте дами.Има ли дами правили инвитро процедура при др Малинов доволни ли сте, успешно ли мина всичко?
Притеснявам се понеже ни предстои инвитро при него и доколкото прочетох в платформата не са много добри изказванията за него😊
2 неуспешни опита. С мъжки фактор сме. Казаха, е мъжът ми не може да има деца. Опитахме и с донор, пак не стана. Накрая д-р Малинов ми обясни как и моите яйцеклетки не са годни и не може да имаме деца, само с донори. Отказахме се и отидохме в Турция, от първи опит имам момченце на 5 години, останаха 2 ембриончета, които замразихме и сега едно от тях е неговата сестричка. Там пропуски нямаме. Цената са наши и дума не е ставало за донори( то там са забранени).

Общи условия

Активация на акаунт