Операция на щитовидната жлеза -13

• 55 649
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Хаха  Laughing И е симпатяга  Laughing
С много въпроси бях и аз при него на сцинтиграфия, търпеливо отговори на всички.

О и телефон вдига, ако не го вдигне веднага връща обаждане.Абе симпатяга голяма. Ама и му шарят доста очичките  Sunglasses

# 106
А, това вече не знам. Млад е, може да се оглежда човекът  Laughing Лошо няма. Доста сериозен беше при прегледа и обясняваше много подробно всичко, за което питах. И съм с добро впечатление от него.

# 107
  • Варна
Е добро де, кво лошо има да се оглежда  Laughing

# 108
Здравейте, момичета!
Аз съм нова тук. Преди няколко дни ме оперираха. Всичко е OK засега. Четох ви доста преди операцията и сега ви чета. Много неща научих от вас.

Но понеже заговорихте, че някакъв доктор "се заглеждал"... Той поне бил млад. А то и един от много споменаваните тук хирурзи се оказа, че мнооого се заглежда Embarassed Пък хич не е млад. Така че какво да ви кажа. Чудя се само на мен ли ми се случват такива неща и то около операция newsm78 Сигурно съм малка и не ги разбирам тези работи, но все пак е странно меко казано. На някой случвало ли му се е такова нещо? Надявам се не всички хирурзи, които са ви оперирали "се заглеждат".

# 109
Мисля си,че все от някъде трябва да избива напрежението, стоварило се на тези доктори. Crazy
За гинеколозите се носят приказки, но те ще се окажат, че важат за ендокринолозите!
...И моят беше доста фриволен. Blush
Първоначално не го одобрих, после ми стана симпатичен! Heart Eyes

# 110
  • Варна
Ехеее,че то какви легенди се разнасят за докторите ... Embarassed

# 111
Разнасят се легенди, ама аз съм сигурно с 35 години поне по-млада от хирурга Blush То чак е неприятно и гнусно. Той хич не се притесняваше обаче и действа директно.

И кой му дава право пък на този, за който пише Златанова да е "фриволен", каквото и да значи това newsm78

# 112
Inatbg, никаква реклама на никоя болница не правя!!!
Изчиствам съмненията, страховете и може би антирекламата, които някой се опитва да внуши!!!

Аз проверявам в момента много внимателно как стоят нещата, защото трябва да реша къде да се оперирам. Писах миналия път (преди около две седмици), защото току-що и аз бях установила, че доц. Сечанов се е преместил и точно ходих в частната болница на консултация. Написах каквото тогава бях видяла и питала. Сега, защото продължавам да следя нещата, тъй като и мен ме вълнува това, написах за успокоение и на другите момичета какво е качено на сайта на болницата. И, между другото, питах самия доцент дали правят гефрир (интраоперативно експресно диагностично изследване). Отговорът е положителен!!! Правят. Смятам тия дни да се свържа и със самия патолог да го питам и него! Нищо не се опитвам да прикрия като не уточнявам какво и кога правят. Аз толкова знам.

Никой тук няма нужда да бъде допълнително стресиран и объркан преди операция!!! Особено, като му се внушава, че операцията няма да бъде направена както трябва и едва ли не ще му трябва после още една операция.

Доказаните хирурзи и професионалисти не се нуждаят от реклама, но не е коректно да се пише нещо, което не е вярно и плаши другите!

За последно пиша по въпроса, за да се изясни позицията ми. Получих и лично съобщение от Вас с обвинения за участие в полза на конкуренцията му. Не го наричам доцент Сечанов, защото вече се обърках и не знам какъв е - на места го пишат професор, на други доцент, на трети - доктор. Да Ви повтарям ли, че текста в сайта не казва ясно и еднозначно дали се извършва гефрир по време на операцията, което ми се стори странно и подозрително. Комерсиализирането на лекарската професия страшно ме дразни, защото се загуби най-важното - човещината. Хипократовата клетва стана просто една страница с някакви думи, с нищо незадължаващи изричащия ги. Затова гледам с подозрение на твърде общи изрази и на казани думи, без да има нещо черно на бяло. Истината е, че досегашната практика на много лекари е да ни стреснат и да ни принудят да направим операции и манипулации набързо, без това наистина да е наложително. Нямам нищо против доцент Сечанов, напротив считам, че той и доцент Пандев са двамата най-добри хирурзи в България и ако се наложи да се прави ендокринна операция, това са двамата, между които е на-добре да се направи избор. Не приемам нападките в личното съобщение към мен, напротив считам, че ако човек е честен, ще напише всичко, което мисли, да бъде общодостъпно и всеки сам да си направи изводите. Най-често в България се нарушава правото ни като пациенти да бъдем информирани и затова държа да получаваме точна и недвусмислена информация, за да може сами да направим т.нар. информиран избор.

# 113
Inatbg, пиша тук, за да нямаш после оплаквания, че ти пиша лично съобщение. Писах такова, за да не занимаваме другите с тези неща и нямаше нищо страшно в това съобщение! Просто исках да изясним някои неща.
Първо се извинявам на всички, че ви занимаваме с това!

По принцип за морала в медицината си прав! Но тук никой с нищо не дезинформира пациентите! Незнайно как преди около две седмици ти се включи със съобщение, че доц. Сечанов се преместил и че на новото място нямало хистология по време на операцията. Как те развълнува това, не знам?! След като казваш, че по принцип при необходимост знаеш кои са двамата най-добри хирурзи, но явно не чакаш за операция и не си опериран. Защо те засяга това не знам. Но няма значение.
Аз написах какво са качили на сайта на болницата, защото притеснена от твоите думи (а имаше и други притеснени момичета, които срещнах) тръгнах да проверявам дали е вярно. Питах и доцента, който отрече това. Не виждам с какво аз или болницата ни дезинформират. По-скоро незнайно защо ти се загрижи да ни информираш (или дезинформираш) тук преди време. Ако знаеш нещо със сигурност, моля те го докажи, за да си знаем и ние!

Още веднъж извинения към останалите! Засега информацията е, че има патолог и хистологично изследване по време на операциите в болница "Св.Панталеймон", където оперира доц. Сечанов.

# 114
Ох, явно само на мен ми се случват тия неща. Моля ви кажете вашите хирурзи и те ли се "заглеждаха" по вас, защото аз с нищо не съм предизвикала или очаквала подобно поведение. Притеснено ми е Blush Уж много известен лекар пък то? Разбирам напрежение, ама наред ли карат?

# 115
  • Варна
Тук се заформи война! Въпреки ,че си мълчим и не се намесваме в спора ,не си мислете ,че не разбираме какво.става.
И на мен ми заприлича на реклама,за Хипократовата клетва няма да говоря ,защото те дори не се сещат за нея.
Гефрир се прави при всяка операция с работна диагноза „карцином”....освен ако не оперираш някоя крава на полето...

За заглеждането на докторите,кво ви пука  ,като заспиш няма да безчинства с теб щот има цял екип с който работи.Може погледа на дядото да е котцкарски ,но това не означава нищо,ти глей да  та приколи хубаво...другото не го мисли
Чаушев,този доктор работи със сестра ми, и явно са в добри колегиални отношения,когато ходих при него за да ми.каже какво трябва и не трябва да ми се прави, точно показваше снимки на жена си и детето си.Вярвайте хич не сме му по вкуса,просто се държи любезно с нас....характер Simple Smile

# 116
  • Варна

За заглеждането на докторите,кво ви пука  ,като заспиш няма да безчинства с теб щот има цял екип с който работи.Може погледа на дядото да е котцкарски ,но това не означава нищо,ти глей да  та приколи хубаво...другото не го мисли
Чаушев,този доктор работи със сестра ми, и явно са в добри колегиални отношения,когато ходих при него за да ми.каже какво трябва и не трябва да ми се прави, точно показваше снимки на жена си и детето си.Вярвайте хич не сме му по вкуса,просто се държи любезно с нас....характер Simple Smile

Разби ми сърцето  hahaha

sanita m е хайде сега погледнал, изплакнал окото, приеми го от веселата страна на нещата.

marst и Inatbg до лични ли стигнахте, някой взе много навътре нещата Thinking

# 117
Много добър доктор е, и аз с такива впечатления съм останала. За заглеждания не знам.
Каква тема отворихме...

По повод коментара на Санита, на един единствен такъв съм попадала преди години, като не говорим за заглеждания, а как да го нарека... непристойно поведение на доктор, може би. Повече не съм го посетила. На още едно място бях прочела такова мнение за него. В съвсем друга област се подвизава.
Докторите, които съм посещавала и съм избрала да ме лекуват са предимно мъже. Нямам нищо против жените доктори, но не е случайност и изборът ми и е основан главно на препоръки за самите доктори. Отношение, профисеонализъм, внимание към пациента. Доволна съм.
Нефролог, уролог, гинеколог, стоматолог, ендокринолог, хирурзи и т.н., все мъже. Два, три пъти съм посещавала една гастроентероложка и много пъти една докторка по алтернативна медицина. Всичко други доктори, които посещавам са мъже и съм доволна от тях.

# 118
  • Варна
Много добър доктор е, и аз с такива впечатления съм останала. За заглеждания не знам.
Каква тема отворихме...

Добър доктор е разбира се, другото го казах в кръга на шегата.А и е млад, какво му пречи да се оглежда.
То аз съм дърта вече ама като мине хубав мъж покрай мен си го заглеждам, човещинка  Laughing.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт