Операция на щитовидната жлеза -13

• 55 659
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Ами за съжаление хич не е само да ме е "погледнал" и "изплакнал окото", а по-скоро това което Merelenda каза за "непристойното поведение" Embarassed И не ме притеснява какво е правил, докато съм спала, защото той си действаше като бях будна и насаме.
Стана ми странно, защото не бях чувала подобно нещо за него, нито тук намерих нещо такова писано, а той е от често коментираните и то с добро. Четох много назад в темите. Затова се притесних. Предстои ми все пак да се виждам още с него след операцията и се чудя... Може да си му е навик и така да си действа още от млад, ама пък много смели и директни станаха тези хирурзи. Какво като е голямо светило в медицината. Сигурно не е било само към мен, но не е приятно. Ама като си мълчим, така е.

# 121
  • Варна
Ми добре де,кажи му ,че не приемаш поведението му за нормално и толкова,ако не те приеме на сериозно се оплачи.Тва е.

# 122
  • Варна
Ами за съжаление хич не е само да ме е "погледнал" и "изплакнал окото", а по-скоро това което Merelenda каза за "непристойното поведение" Embarassed И не ме притеснява какво е правил, докато съм спала, защото той си действаше като бях будна и насаме.
Стана ми странно, защото не бях чувала подобно нещо за него, нито тук намерих нещо такова писано, а той е от често коментираните и то с добро. Четох много назад в темите. Затова се притесних. Предстои ми все пак да се виждам още с него след операцията и се чудя... Може да си му е навик и така да си действа още от млад, ама пък много смели и директни станаха тези хирурзи. Какво като е голямо светило в медицината. Сигурно не е било само към мен, но не е приятно. Ама като си мълчим, така е.

Така дай да разплетем случая тогава, явно много те е притеснил. Какво точно ти каза или направи въпросния доктор? Сигурна ли си ,че не се е шегувал, за да се отпуснеш, ако те е видял паникьосана?Ако искаш и кажи кой е въпросния доктор, може и някой друг да е минал през това, но да си мълчи.

# 123
  • Варна
Inatbg, пиша тук, за да нямаш после оплаквания, че ти пиша лично съобщение. Писах такова, за да не занимаваме другите с тези неща и нямаше нищо страшно в това съобщение! Просто исках да изясним някои неща.
Първо се извинявам на всички, че ви занимаваме с това!

По принцип за морала в медицината си прав! Но тук никой с нищо не дезинформира пациентите! Незнайно как преди около две седмици ти се включи със съобщение, че доц. Сечанов се преместил и че на новото място нямало хистология по време на операцията. Как те развълнува това, не знам?! След като казваш, че по принцип при необходимост знаеш кои са двамата най-добри хирурзи, но явно не чакаш за операция и не си опериран. Защо те засяга това не знам. Но няма значение.
Аз написах какво са качили на сайта на болницата, защото притеснена от твоите думи (а имаше и други притеснени момичета, които срещнах) тръгнах да проверявам дали е вярно. Питах и доцента, който отрече това. Не виждам с какво аз или болницата ни дезинформират. По-скоро незнайно защо ти се загрижи да ни информираш (или дезинформираш) тук преди време. Ако знаеш нещо със сигурност, моля те го докажи, за да си знаем и ние!

Още веднъж извинения към останалите! Засега информацията е, че има патолог и хистологично изследване по време на операциите в болница "Св.Панталеймон", където оперира доц. Сечанов.

Според мен поста на Inatbg си беше съвсем на място и адекватен.По-скоро вашия пост и поста на mps264(много ме съмнява, че сте една и съща личност) са агресивни и не съвсем на място.До сега има 12 теми,точно сега скочихте, че не е упоменат Сечанов в началото.Съгласих се само защото може да помогне на някой,който тепърва се сблъсква с тези проблеми.
И двата акаунта са регистрирани този месец, съмнява ме да е съвпадение със смяната на болницата на доктора.
Ако целта ви е да агитирате и да набирате пациенти, държа да ви кажа, че не се справяте, напротив накарахте ме да се съмнявам в коректността и професионализма на доктора.

# 124
Благодаря ви момичета!
Може би skabiela е права. Май така ще направя. Мисля, че не се шегуваше определено, а просто явно така си действат в тези среди. Ако мине номера. Но не беше само заглеждане...

Глухарче, чак пък "да разплитаме" толкова случая и да излагам името му не знам. Исках да знам някой имал ли е подобно преживяване, защото ми е неочаквано и за първи път.

# 125
  • Варна

Глухарче, чак пък "да разплитаме" толкова случая и да излагам името му не знам. Исках да знам някой имал ли е подобно преживяване, защото ми е неочаквано и за първи път.

Откачалки има във всички професионални сфери, тегли му една майна наум и не си го слагай присърце. Така или иначе след операцията най-много още веднъж да отидеш при него.

# 126
Глухарче, благодаря за подкрепата. Истината, в която мога да се закълна е, че имах желание да бъда полезен с актуална и полезна информация.

Наистина нямам проблем с щитовидната жлеза, но хиляди пъти съм се молил да се беше случил на мен, а не на най-любимото ми същество. Не пожелавам на никого да бъде на този кръстопът, на който сме ние. Времето неумолимо изтича и трябва да решим по кой път да поемем. До сетния си дъх няма да разберем дали сме взели вярното решение. Това е част от данъка за радостта да бъдеш родител - да вземаме трудни и понякога съдбоносни решения за нашите деца.

Последна редакция: ср, 28 юни 2017, 13:20 от inatbg

# 127
  • Варна
Inatbg благодаря ви, да бяхте полезен!
Ако имате нужда от морална подкрепа и от някой съвет от нас, сме на среща Peace
И не се съмнявайте в правилността на решенията си, щом целта е любимо същество да е здраво Hug
Липсата на щитовидна жлеза не е смъртна присъда, не знам какъв ви е случая, но държа да ви го кажа.Успех!

# 128
Inatbg, съжалявам за проблемите Ви! Желая всичко да се оправи!

И моля, ако е сигурна тази информация за хистологията, ми кажете!!! Може и на лично съобщение. Обърках се много вече, а нямам време.

# 129
  • Варна
Възможно е в началото да е нямало патолог, но нещата да са се решили, никой няма да тръгне да реже така на сляпо.
Не се съмнявайте,а си менете през операцията, за да ви се махне от главата и да се успокоите.Никой не оспорва, че Сечанов е добър хирург и професионалист и отношението му към пациента е добро.
Друго дразни там, но честно ви казвам не ми се занимава и не ми се коментира.

# 130
  • Варна
Знам какво дразни.....и на мен не.ми се занимава .Може да са добри специалисти,но са и големи кожудери.

# 131
За белега и аз търся информация..........сега и шията ми ще се обезобрази.Освен като по рисуваните филмчета да си надяна една картонена торба на главата с дупки за очите и така да ходя.
Как пък реши и си повтаряш и си втълпяваш, че ще ти се обезобрази шията? Жените ти казаха всички до една, че белегът е нищожен и минава бързо. Вместо с всичките ти болести и проблеми да мислиш позитивно и да се разсейваш, ти умишлено се самодепресираш ooooh!
Въобще не сравнявай корема с гушата - кожата е много по-тънка и по-бързо ще зарасне.

Глухич, не знам за какво казваш, че "там дразни". Аз за Сечанов съм чувала само добри неща, но не и за Майчин дом, където той работеше досега. За най-малкото били рязали и махали цялата жлеза, за да не се мъчат с шев и кройка.
А за цените, които слагат на операциите си според мен лекарите са прави. Цените се определят от търсенето и предлагането.... Виновни са ни управниците през всичките тия години, че дадоха парите в ръцете на мутрите и комунистите и народът и държавата останахме бедни. Лекарите не са виновни за това. Синът ми се дипломира в МУ след няколко месеца и вече ги защитавам  Joy

# 132
  • Варна
Фри аз просто се бунтувам срещу несправидливостта.Този свят и този живот не е само за богатите мама му стара.И в предни теми съм писала ще го напиша и тук съжалявах и още съжалявам, че не се оперирах при някой от тях двамата,бях уплашена и избързах.Но това не значи, че трябва да харесвам методите им.Никой не може да ме убеди, че при официално обявен таван от 900 лв. е човешко и нормално да си поискаш 1500 лв. Никой не може да ме обеди, че е нормално да връщаш пациентки с оправданието, че не са им наред изследванията, а съвсем случайно да съвпада с факта, че са отказали да платят тази такса и са отишли на сляпо(демек без избор на екип).Да вярно е в днешно време всичко е пари, но къде отиде човечността, жалостта към човека, да не говорим за хипократова клетва и т.н. Няма лошо на добрите професионалисти се полага адекватно заплащане, но ние не сме виновни че сме по-бедни.

# 133
Глухарче, а ти защо съжаляваш, че си избрала друг доктор? Знам при кой се оперира и просто искам да знам от какво не си доволна. Нещо засегнато ли има, или друго?

# 134
  • Варна
Глухарче, а ти защо съжаляваш, че си избрала друг доктор? Знам при кой се оперира и просто искам да знам от какво не си доволна. Нещо засегнато ли има, или друго?

Имам засегнати гласни връзки и нерв.Което ми създава проблеми с дишане, преглъщане, от скоро и със спането. Не обвинявам оператора, но може би ако бях отишла при Пандев нямаше да имам този проблем.А с времето нещата стават по-тежки.Не че е фатално, но ми нарушава качеството на живот.

Общи условия

Активация на акаунт