КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ 2-ра част

• 73 980
  • 883
  •   1
Отговори
# 135
Някой знае ли какво значи кода, който е в списъка? Blush

вероятно входящж номер?

Никой ли няма да се похвали  Rolling Eyes
Не,не е входящ номер

# 136
Ако е входящ номер, тогава под нашия входящ номер има друго име ха ха, а ние сме под друг входящ номер Joy. В такъв случй коя е вярната оценка? ooooh!

# 137
  • софия
Ако е входящ номер, тогава под нашия входящ номер има друго име ха ха, а ние сме под друг входящ номер Joy. В такъв случй коя е вярната оценка? ooooh!

само такава обърквация трябва сега и мазалото ще е тотално. Не знам, аз изказах предположение, явно греша

да не е номерчето което са си изтеглили на мястото...

# 138
  • София
Ами аз ще се похваля Joy

Моята щерчица има 4.90, на 25-то място е, което означава че ни предстои труден избор!

# 139
  • софия
Ами аз ще се похваля Joy

Моята щерчица има 4.90, на 25-то място е, което означава че ни предстои труден избор!

труден ама сладък  Heart Eyes
Браво на детето и честито  bouquet

според мен поне 10 деца под чертата имат шанс на второ класиране. Тепърва ще започнат рокадите. Има само 15 неявили се, явно тепърва ще се мисли кой къде ще се запише...

# 140

само такава обърквация трябва сега и мазалото ще е тотално. Не знам, аз изказах предположение, явно греша

да не е номерчето което са си изтеглили на мястото...
Търсете имената на децата си....

# 141
Номера, който е изтеглила е различен от този код, който са и поставили  Tired
Както и да е в понеделник съм там да разбера.
Естествено името го намерих, но ми стана странно с този код newsm78

# 142
Ами аз ще се похваля Joy

според мен поне 10 деца под чертата имат шанс на второ класиране. Тепърва ще започнат рокадите. Има само 15 неявили се, явно тепърва ще се мисли кой къде ще се запише...
А колко деца ще приемат тази година?

# 143
Страхотно представяне Eiphnh.
Имате време да направите най-правилния избор.  Peace

# 144
Ами аз ще се похваля Joy

Браво!Поздравления и успех!!!!

# 145
  • софия
Ами аз ще се похваля Joy

А колко деца ще приемат тази година?
Ами то вече се вижда на списъка, не виждам какво официално ще обявяват на 20-ти
Аз виждам 55 деца преди чертата...( послдните 3 са с еднакъв резултата на последната 52-ра бройка и така стават 55 приети тази година

# 146
  • София
Благодаря на всички!  Hug

Някъде чух, че приемът е 58 деца, но не съм сигурна.

# 147
Ние сме над чертата, но на ръба с 4,50! Някой знае ли колко е броят приети деца? Имам и други питане-децата с много добър от Св.Лука каква оценка получиха в Илия Петров?

# 148
Ние сме над чертата, но на ръба с 4,50! Някой знае ли колко е броят приети деца? Имам и други питане-децата с много добър от Св.Лука каква оценка получиха в Илия Петров?
Детето е с 5.30!

# 149
  • София
Благодаря на всички!  Hug

Някъде чух, че приемът е 58 деца, но не съм сигурна.
52 деца е според РУО. Успех, каквото и да решите.

Общи условия

Активация на акаунт