КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ 2-ра част

• 72 530
  • 883
  •   1
Отговори
# 585
Децата вероятно имат и някакъв входящ номер.
Скрит текст:
В Пловдив са с имена и номера. Не давам директен линк, за да се види и датата, която отсъства в протокола. Скролнете малко надолу.
Да,видях списъка.Много объркана работа.Та нали затова дадоха на децата служебни бележки с входящ номер и код  за  Нво и там е включен изпита от проверката на способностите.Мястото е празно.Интересно ми е на тези деца от Пловдив,дали им излиза резултата в сайта даден от МОН.

# 586
Това означава ли, че има въведено наименование на изпита, но все още няма точки?
Ако е така, ще ги качат.

# 587
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Това означава ли, че има въведено наименование на изпита, но все още няма точки?
Ако е така, ще ги качат.

Има, но няма точки, да.

# 588
Значи ще ги качат.

# 589
  • Sofia
Говорих със 140. СУ. Оттам отказаха да ми дадат резултата на сина ми. Казаха да чакаме да ги обявят официално на страницата на МОН за приема. Бавели се, защото всички резултати от изпитите за проверка на способностите трябва да се пуснат едновременно - и за изобразителното изкуство, и за музиката, и за спорта. Така че чакаме и ако си спазят датата, до тази вечер трябва да ги видим. Ако не - явно на самите бележки ще ни ги дадат. От училището, в което той се явява, няма да ми дадат резултат - думи на жена, която ми вдигна на телефонния номер на заместник-директорите.

# 590
Резултатите са излезнали

# 591
Най-сетне!  Simple Smile
Точен резултат са ни казали и сега ще има избор младежът.  Simple Smile

# 592
  • Sofia
83 точки има моят син!

Толкова се радваме Simple Smile

Не съм, ЧЕСТИТО за успеха!

# 593
83 точки има моят син!

Толкова се радваме Simple Smile

Не съм, ЧЕСТИТО за успеха!

Честито и на вас, чудесен резултат!  bouquet Браво на децата! 
Може да не са математици, ама имат други умения!  Mr. Green

# 594
  • Sofia
ДА!!! Simple Smile БРАВО НА ТЯХ.

# 595
Най-после. Нашите са 70, но той е супер доволен от себе си, защото очакваше доста по-малко. 😄

# 596
  • Sofia, Bulgaria
96 точки Simple Smile Честито на всички деца!

# 597
  • Ланкър, планините Овнерог
Браво на вас Simple Smile Добре дошли и хич не си мислете, че рисуването е лесна работа  Crazy

# 598
  • Sofia
Здравейте! Днес смятах да ходя до гимназията по полиграфия и фотография, обаче току-що видях следното съобщение в сайта им:

"В случай че учениците не са получили документ за завършен клас към датата на подаване на документите, те представят допълнително копие от него. При подаване на документи за кандидатстване представят служебна бележка от училище, че е ученик (ученичка) в VII клас и предстои да получи свидетелство за завършено основно образование."

Уж съм събрала документите, но нямам такава бележка от сина ми. Питането ми към вас е следното: когато подавахте документи за кандидатстване, носихте ли такава служебна бележка или не? Благодаря ви! П.П. Не зная защо досега не бях обърнала внимание на този текст, източник тук - http://www.npgpf.bg/index.php?pageid=53  И още нещо: заявлението там на място ли се дава и попълва, че онлайн не го намирам, а пише, че се осигурява от училището?

# 599
Здравейте! Днес смятах да ходя до гимназията по полиграфия и фотография, обаче току-що видях следното съобщение в сайта им:

"В случай че учениците не са получили документ за завършен клас към датата на подаване на документите, те представят допълнително копие от него. При подаване на документи за кандидатстване представят служебна бележка от училище, че е ученик (ученичка) в VII клас и предстои да получи свидетелство за завършено основно образование."

Уж съм събрала документите, но нямам такава бележка от сина ми. Питането ми към вас е следното: когато подавахте документи за кандидатстване, носихте ли такава служебна бележка или не? Благодаря ви! П.П. Не зная защо досега не бях обърнала внимание на този текст, източник тук - http://www.npgpf.bg/index.php?pageid=53  И още нещо: заявлението там на място ли се дава и попълва, че онлайн не го намирам, а пише, че се осигурява от училището?
Носи се да. В противен случай ще ви накарат да я занесете по-късно през деня или на другия ден и не съм убедена дали ще ви вземат документите. Просто отидете до канцеларията в училището на детето си и кажете, че ви трябва служебна бележка, че учи там седми клас и предстои да вземе диплома. Аз взех 3 екземпляра и за трите училища, защото не знаех дали ще ми ги изкат в д.угите и ги взеха навсякъде.
Заявлението ви дават и попълвате там на място да. Подредете си предварително специалностите в реда, в който искате детето да бъде прието, за да сте готови. Сравнително бързо става.
Ще ви помоля стига да не е проблем за вас, ако може като запишете детенце да кажете горе долу колко деца са записани във фотографията към момента. Ние отидохме третия ден от записването и бяхме 41ви, а ми се ще да знам как горе долу върви бройката. Благодаря 😊

Последна редакция: вт, 12 юни 2018, 08:26 от Хриси \'то

Общи условия

Активация на акаунт