Кукундрела я мързи, отпуската тя круи - бира с цаца ще лющи! - 84

• 39 250
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
  • София

Хах, на Елиту ваканционния Кемпер.  hahaha hahaha hahaha

На денонощен ултра ол инклузив съм  Mr. Green

Брз утчет:
Скрит текст:
Гулемътъ вудъ е все така гулемъ и  моркръ  Whistling Убаву и безвирусно минахме. Варнътъ-все така любимъ  Heart Eyes   Руситу- красивъ архитектуръ и красиви жители, спокойно движение и места за паркиране където си поискаш  Crazy Ошетахме и оснимахме квот можахме, Пантеона, центъръ, Дунавъ, едно кръчме ду Дунавъ и др.пудробности..даже и телефона ми отиде на бърз сервиз  Laughing. Разбрах що русенци имат ногу кинти...щот там е Доходното здание  Laughing ... мъ не разбрах що имат Морска администрация, кат нямът море  Thinking Joy 
Вчера бяхме и в Свищов и в Плевен ...и вече гордо казвам, че съм била във всички големи градове в Б-я и в повечето по-малки.  Обиколихме 100-те нац.туристически обекти, имаме 99 печата, само връх Ботев остана  bowuu

# 376
  • Куциндрел
Ан тъй, Ели. Учетъ са приемъ. Hug

Ас ша са учита у Септември началуту. Joy

# 377
  • Куциндрел
Да си припомним... тез дет са били на гьола и дет ша одят.

# 378
  • somewhere near the sea

# 379
  • Куциндрел
Хилоу...
Марс, кат каза петък, ей тъй са фърлих у офиса днес.  hahaha hahaha hahaha

# 380
  • Оптимист по принуда
Тъй бяФ Фчеръ

Затуй нИ ви прайх закускъ, сорЕ  Blush
Айди ут неска Ханглийскъ  Sunglasses

Става и за убят, и вИчеркъ  Mr. Green

Йеле, браус за убиколкити  Hug
Алфе, честит ти рУжденик  bouquet

# 381
  • Оптимист по принуда
Да си припомним... тез дет са били на гьола и дет ша одят.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Миналътъ гудина учих малката и племеника на тас песен. Как пък веднага я запаметиха  hahaha

# 382
Хай  Hug ...ида със засилка  Laughing

Ели Simple Smile

Брз утчет:
Скрит текст:
Гулемътъ вудъ е все така гулемъ и  моркръ  Whistling Убаву и безвирусно минахме. Варнътъ-все така любимъ  Heart Eyes  И аз бех там преди месец и пихме фрапе със Зузулинка Heart Eyes  Руситу- красивъ архитектуръ и красиви жители, спокойно движение и места за паркиране където си поискаш  Crazy Ошетахме и оснимахме квот можахме, Пантеона, центъръ, Дунавъ, едно кръчме ду Дунавъ и др.пудробности..даже и телефона ми отиде на бърз сервиз  Laughing. Разбрах що русенци имат ногу кинти...щот там е Доходното здание  Laughing ... мъ не разбрах що имат Морска администрация, кат нямът море  Thinking Joy  Naughty щото ний администрираме мУрето ти отде мислиш са парите в Доходното Wink ....пък и пари си имаме колкот си искаме, тъй че не сме решили не сме си купили море  Flutter
Вчера бяхме и в Свищов и в Плевен ...и вече гордо казвам, че съм била във всички големи градове в Б-я и в повечето по-малки.  Обиколихме 100-те нац.туристически обекти, имаме 99 печата, само връх Ботев остана  bowuu Ехааа браво на вас  Hug Hug Hug

Отивам малко да побачкам и после Петък ееее

# 383
  • Куциндрел
Ай Деми, при кралицътъ ли си вечи? Ха дубре са прибрала.  Hug Hug Hug
Ам тас песин требе сички да я знаят. Joy Joy Joy

# 384
  • Шотландия
При нас нящу застудя

уж 15-17 градуса, пък у къщи зиморничаву... пускам каминътъ и гудбай на икуномиити. Таман смених дуставчикъ и чакам да ми върнат пари, дет сме били икунумични - демек, не сме си били у къщи...

Приемъм съболезнования, че на топло ша ходим чак януари. Е, утря можи дъ съ нъдявъми на малку слънци у Единбург, знам ли. Ку ви съ уткъсни ут сърцету, пратети малку слънци насам...

# 385
  • Куциндрел
При нас нящу застудя

уж 15-17 градуса, пък у къщи зиморничаву... пускам каминътъ и гудбай на икуномиити. Таман смених дуставчикъ и чакам да ми върнат пари, дет сме били икунумични - демек, не сме си били у къщи...

Приемъм съболезнования, че на топло ша ходим чак януари. Е, утря можи дъ съ нъдявъми на малку слънци у Единбург, знам ли. Ку ви съ уткъсни ут сърцету, пратети малку слънци насам...
Хехе, тука е жега... ни са трае, ма нека е тъй поне до средата на Септември.

# 386
  • Оптимист по принуда
Миле, чудесну та разбиръм. При нас е 14-16. Парнуту бримчи ут фчера срам не срам.

Станкич, сватята пак та спаси

# 387
  • Куциндрел
Хилоу.

Идвам са сглабих за работа.  hahaha hahaha hahaha

Ма по пътя насам сичку бе наред.

Демо, ко ти има?  hahaha hahaha hahaha

# 388
  • Оптимист по принуда
Неска шмии санитарИн полуден, чуда са утде да гу заФана Joy

# 389
  • Куциндрел