https://vk.com/feed?z=video-64090011_456239125%2F16094bb78fbc0a33e7

Много силен и вълнуващ епизод. Много мъка и болка....Не му се сърдя на Фарук. Той също е жертва. Единствената виновница за всичко, което сега ще преживеят Фарук и Сюрея е само Бегюм. Хората са го казали - тихата вода повече носи.....Сюрея не заслужава това, което й се случва. Фарук на практика излъга Сюрея само когато беше в дома на Бегюм....Тя скрои една лъжа за присъствието на Фарук в дома й и той я потвърди. Не каза истината на Сюрея, но и не я лъгал. макар, че много е искал да отиде с Емир на пикника за деня на бащата, но не го направи докато Сюрея не го помоли. Изобщо Бегюм носи само нещастия на Фарук....Дано Фарук да не се подведе и да направи нещо за което ще съжалява до края на живота си....
Щастлива неделя на всички!

,благодаря за кафенцето и пожеланието в стих!
Аз ще чакам бг. превода,че много ще стане да гледам толкова мъка!
А ме очакват и други,в които също се плаче!
Снощи до късно бях с Дръзки и красиви!
СЦ станаха много извратени на тема отмъщение! 

пожелавам им го от сърце
Дай Боже никога повече това да не се случва на деца 

случи се точно това от което се боеше Фарук....и не спаси Сюрея от болката 

счената с Ипек ме хвана отново за гърлото и ще кажа, че само човек с голямо сърце може да каже думите, които каза Сюрея на Ипек....добро намерение да скъса снимката, но не добре изпълнено и истината лъсна...и по добре ще ви кажа аз.....Сюрея научи истината по най лошия начин и веднага си спомни и думите на Бегюм и поведението на двамата в дома и и думите на Фарук....
за превода на разговора с лелята.....фарук не е виновен , че има син,....не го е крил когато се ожениха...но го скри след това...и най голяма е вината на Бегюм, защото тя излъга Сюрея гледайки я в очите, принуди и Фарук тогава да замълчи, а в онзи момент той беше готов да каже истината

за мен тя съзнателно иска да върне Фарук към себе си....но не мога да отреча, че той не забелязва или наистина е приключил с нея
защото освен здрависване не си позволява никакъв друг контакт /физически/
радвам се да те видя отново в темата....дано лошите моменти са зад гърба ти....