Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~173

• 63 976
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Привет waveyАни HugЗлати HugГости HugБризче HugМиме HugЛу HugДеси Hug
Още с влизането в новата тема ми стана ясно,че серията е била много тъжна и напрегната
Връщам се да ви изчета коментарите и преводите(за,които предварително ви благодаря Heart Eyes Hug),но първо да БЛАГОДАРЯ на Ани за хубавата тема в червено Heart Eyes Hug....

Цитат
Озджан Дениз говорит:" Я люблю играть роль Фарука, у меня нет непонятных вопросов. Это и облегчает мою работу, поэтому я, не боясь, могу довериться Фаруку.

Аслы :" Сурейя так же, как и я, в плохих моментах, старается найти что-то хорошее. У нас с ней есть похожие качества".
Энвер очень много плакала, когда играла финальную сцену сезона

ПЕРЕВОД; Аружан Муратова

newsm46 smile3524

# 181
И аз се появих отново Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Изпуснах края, но ви изчетох и разбрах какво се е случило.. Вземам си кълпичките и си пускам серията.
Благодаря ви , момичета за компанията тази вечер! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 182
Боби не знам как ще издържиш да изгледаш епизода, когато вече знаеш какво ще се случи. За себе си мога да кажа, колкото и лоши мисли да ме налягат в един момент си казвам, - не може да бъде толкова лошо...сигурно ни подвеждат с фрагмани, снимки озети...Но тук с нищо не ни подведоха...Напротив дори се случи по-лошо отколкото предполагах...
С играта на Сюрея, Аслъ бръкна дълбоко в сърцето ми...Сигурно е вярно, че Аслъ много е плакала на финалния епизод, защото се получи много истинско всичко. Особено в последните сцени с дрешките на бебето и на края когато сглоби пъзела.... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Но видях нещо, което много ми хареса, когато си тръгна с цигулката в погледа й имаше решителност сякаш искаше да ни каже - този край е ново начало....И ми се иска така да бъде. Полет на свободна птица, която винаги се е справяла сама....
А Фарук може да е много кадърен бизнесмен, сигурно ще бъде отличен баща на сина си, но като мъж е кръгла нула.....Очаквам още неприятни изненади от него.....

# 183
  • Варна
Прегледах пак серията, че не можах да схвана тоя маняк Адем какво се опитва да прави - то едно на ръка, че половината от думите дето ги казва не ги чувам като хората и въобще не мога да си ги преведа. Ама пък  що ми се струва, че тоя Гариб бей има нещо общо с Есма султан - тая кърпичка с инициал"G"  newsm78 дали не значи Гариб newsm78
Май ще излезе вярно предположението, че Есма е имала връзка с него и заради баща си се е оженила за Февзи. newsm78 А после цял живот е чувствала вина, че е имала такава връзка. Thinking Кой знае дали Фарук няма да се окаже негов син и затова отношението на Есма да е такова към него. Може пък точно за да скрият "резила" - бременната Есма се жени за Февзи и ...... Божеееееееееее, вкарах се яко във филма още тази нощ!!! Naughty Naughty
Ама пък Адем е толкова настоятелен. Какво като ги срещне с Есма, ако няма да извлече полза от това? Мисля си, че като го доведе и докаже, че Фарук не е син на Февзи, по този начин ще счупи "гръбнака" на фамилията и ще вземе всичко на Боран - та нали ако "мозъка" на фирмата- Фарук - не му се пречка, много лесно ще се справи с Фикрет и ще стане едноличен собственик, другите наследници няма как да му пречат. #2gunfire Да ама това може да стане само ако Фарук е аут от наследството . И как ще стане това? Разкриваме още една дълбоко пазена тайна и по силата на закона Фарук наистина е аут.  newsm78

# 184
Добро дъждовно утро

Дали от сълзите, които проляхме снощи и природата проплака  Thinking

Бризче - напълно е възможен такъв вариант. Още в първите епизоди, когато Фикрет, Осман и Мурат говореха, че майка им има предпочитания към Фарук на шега или наистина имаше момичета, които предположиха този вариант - Фарук да има друг баща - мъжа в който Есма е била влюбена. А се оказа, че Адем знае много за фамилията Боран, но чака сгоден момент....Адем говори, че Фикрет му е брат и за съжаление е малко глуповат....Притесняваше се, ако отнемат правото на подпис на Фикрет, с Фарук ще му бъде много трудно и няма да постигне лесно целта, която си е поставил....В този ред на мисли, не изключвам Адем да търси доказателства, че Фарук не е Боран...но тогава ще стане много еднотипна историята - Първородните деца във фамилията не е от брака на водещите фигури, а децата са извън брачни....
Ако въпросният господин се окаже негов баща и Фарук разбере, че е бил в комбина с Адем, почти съм убедена, че ще загуби сина си...
Фарук дори да започне от нулата, пак ще се справи в живота, защото като бизнесмен е перфектен - има опита, има контактите и ще изплува. А Адем ще направи опит да съсипе бизнеса на Фамилия Боран, но мисля, че няма да му се получи, защото останалите трима братя едва ли ще го приемат с отворени обятия и може да се обединят и да поделят наследството си с Фарук, за да се борят с Адем.....Тук Фикрет ще излезе на преден план и ще му се наложи да търси помощта на Фарук....
А има и друго нещо - ако бизнеса е наследство на Есма, не виждам какви претенции може да има Адем...още повече ако Февзи е взел фамилията на Есма....Ще има голяма бизнес борба.....
Аз пък не можах да спя цяла нощ да мисля за Сюрея....Ако вярваме на книгата, Сюрея и Фарук ще имат дъщеря, която ще е с 3 години по-малка от дъщерята на Ипек и Фикрет. Това означава, че максимум след 2 години Фарук ще намери Сюрея и отново ще са заедно.....Какво ще се случи през тези 2 години предстои да видим в следващият сезон....Но и на мен ще ми липсва любовта на Сюрея и Фарук.
Рускините все още не са пуснали видео с преведен 16-ти епизод...

Хубав почивен ден  Hug

# 185
Момичета пожелавам ви днес един спокоен и релаксира ден .Май след снощната серия всички имаме нужда от това.Бризче още снощи писах ,че май тази Галиб не е случаен и ,че имам опасението ,че Фарук ще се окаже негов син затова той е голямата слабост на Есма.А на Фарук ще му е нужна неизчерпаема сила за да върне времето назад.Изгуби Сюрия безвъзвратно сега ще се утешава само с Емир. Tired

# 186
Добро утро! Hug Hug Hug

При нас е слънчево! Nature Sunny grinning039

Бризче Hug,за поясненията късно снощи! Peace

Гости HugБоби HugДеси Hug

Ани HugМиме Hug

Има вероятност от всичко за което сте се сетили и споделили! PeaceЩе изскочи още нещо,няма начин! Peace

Днес имам повод да ви почерпя за РД на сина ми! Laughing Heart Eyes
Скрит текст:

край морето не може без... Laughing
Тъй като довечера сина ще празнува на заведение  и дъщерята със зетя ще дойдат!Така,че баба ще гледа внучката! Laughing

Желая ви приятен и спокоен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

------------------------------------

Излезе рейтинга! Peace

TOTAL
 1 ASK VE MAVI ATV 21:00 00:34 5,67 16,06
2 SEVKAT YERIMDAR FOX TV 20:31 23:33 5,15 14,30
3 PROF.DR.NIHAT HATIPOGLU ILE IFTAR ATV 19:44 21:00 4,90 16,23
4 SURVIVOR TV8 21:17 23:21 4,47 12,15
5 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:52 00:16 4,42 12,39

AB
1 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:52 00:16 6,31 18,42
2 SURVIVOR TV8 21:17 23:21 4,52 12,84
3 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1 20:49 23:43 4,33 12,44
4 SEVKAT YERIMDAR FOX TV 20:31 23:33 3,80 11,06
5 GULDUR GULDUR SHOW SHOW TV 20:45 23:28 3,40 9,76

20+ABC1
 1 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:52 00:16 5,62 15,76
2 SEVKAT YERIMDAR FOX TV 20:31 23:33 4,68 13,09
3 SURVIVOR TV8 21:17 23:21 4,67 12,75
4 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1 20:49 23:43 4,06 11,19
5 ASK VE MAVI ATV 21:00 00:34 4,05 11,43

http://www.ranini.tv/reyting
В тотала от 6-то,сега е на 5-то място,в др. две се запазва на 1-во място!Но в цифри е паднал!И при др. сериали е така,тъй като е Рамазан и по това време си хапнат обилно Laughing Не гледат сериали! Peace

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 10:14 от Zlatina3

# 187
Добро утро, момичета!
В това мрачно и дъждовно утро в унисон с настроението ми Tired Tired
Снощи я доизгледах серията и бях като вдървена.  Всъщност ако разсъждаваме прагматично - така трябваше да се развият нещата, животът е такъв , за Сюрея беше най тежко,  всичко й се с трупа наведнъж... всъщност има да разбира истината за родителите си ..
Фарук и той докато избере най- подходящия момент за обяснение ,  съдбата му стовари едно след друго всички събития без да може да ги подреди както той искаше. Още не знае за Адем, и там ще е удар за него- ще разбие представите за баща му абсолютно...Ако наистина му е син....
Това конче и тази кърпичка с Г ще са на човек в когото е  била влюбена Есма, но не е бил достоен за нейната фамилия може би... Адем може би затова го търси този Гариб, който вече е станал известен. ..Не разбрах дали е в Бурса или в Истанбул. Адем нали го нямаше известно време в Бурса ...
Все повече паралели правя със Съдбата. Голямата любов от пръв поглед ,  в Съдбата аз продължавам да мисля , че за Караман беше така - на полето.... След това сума ти перипетии за Гг , при Елиф - катастрофа , при Сюрея - загуба на дете.... И двете се отдалечават от любимите мъже... следва търсене в новия сезон и намиране,  борба за доказване на любовта и надявам се хепи енд ...
И за Късмет ,  и за Есма - първородните синове са любими....
Спирам до тук. Снощи двамата бяха изключителни в пресъздаване на емоциите и макар и много тежка серията много ми хареса.
Хубав ден , момичета!

# 188
Миме  Hug Злати  Hug

Злати Честит празник в семейството ви  Hug
Честит рожден ден на сина ти  bdbaloni Всяка година ти пожелавам едно и също нещо, но момчето не слуша....И тази година му пожелавам да бъде здрав, да срещне истинската любов и с щастието си, да направи и теб щастлива - да имаш снаха и дай боже още едно внуче.
Благодаря за почерпката  Hug
Скрит текст:

Както обещах отговарям малко по-подробно на Ани, че от това недоразумение с Бегюм още ми е сърдита …… Шегувм се! love001
Ани, миличка, зная, че заради написаното от мен си наложи забрана да коментираш Бегюм, но все си мислех, че ще разбереш какво наистина чувствам, когато пиша за нея – и това не е свързано със съпричастност или съжаление за болестта ѝ, а с нещо съвсем различно.
           Казах, че се опитвам да си обясня защо е постъпила така, с други думи опитвам се да я разбера,  което изобщо не означава, че оправдавам направеното от нея. Та кой би оправдал постъпка, която е оставила 10 години баща и син да не се познават и да не знаят нищо един за друг? Може би ако ставаше въпрос за баща-нехранимайко, престъпник, грубиян бихме могли да кажем „Спасила е себе си и детето“, но в този случай, когато са те носили на ръце и са се опитвали да изпълнят всяко твое желание, преди още да си го помислиш, една такава постъпка е неоправдана, груба и долна. Още повече, че съм абсолютно убедена, че Бегюм е знаела колко страда Фарук и че продължава да я търси- та нали Пелин продължава да живее в Бурса, ходила е в Лондон при нея … Ами те непрекъснато говорят за Фарук! Нима за тези десет години не са го споменавали изобщо? Няма как да повярвам на това! Така че изобщо ама изобщо през ум не ми минава да я оправдавам. И в същото време – това, че не я оправдавам не може да ме спре да мисля защо е постъпила така и кое я е подтикнало да го стори, след като изглежда разумен човек.  В хода на тези мисли стигнах до изводите, които написах, че разбирам постъпката ѝ – страх, раздвоение, слабост. За оня момент преди 10 години това е оправданието ѝ – нейното!!!!! И тук, веднага поставям Пелин! За мен тя има не по-малка вина от тази на Бегюм! Та те са приятелки, споделят си всичко…. Какво и е попречило да стои на страната на Бегюм и да ѝ покаже и докаже, че винаги ще е до нея ако Есма султан се опита да ѝ навреди, а Фарук не ѝ помогне? Защо е оставила приятелката си да се самонавива, че Фарук е слаб и ще вземе страната на майка си? Нали приятелите са затова – да са твърдо зад гърба ти, когато виждат, че си слаб, когато виждат колебание и че не си убеден в собствените си сили да се справиш с някой проблем?! Аз имам отговор и на този въпрос, но сега пък ще кажеш, че оправдавам Пелин, а аз направо я ненавиждам! Ама ще рискувам!   Ами тази всезнаеща и всеразбираща Пелин никога не е обичала и никога не е била обичана от мъж като Фарук. Вероятно край нея са кръжали неуравновесени или надути момченца, които са изградили грешна представа за всичко мъжко  в нейното съзнание. А че има такъв проблем в „централния процесор“/мозъка/ си личи от всичко, което говори за Фарук, че и което прави. Ще кажеш-приятеля на Фа ѝ е бил гадже. Вярно е, но ние нищо не знаем за него от една страна, а от друга щом я е зарязал има нещо „гнило“ и там.
                 И сега за думичките ти –„ако реши да прави семейство“ Хм,  точно затова написах, че това няма как да стане в мислите и главата на Фарук. Ами да, може някой/Есма/  да се опита да  направи такова семейство и дааааааааааааа  ще стрелям тогава с топ по него, ама само по него, не и по онзи някой, който го кара и то не защото така се случи в предния му сериал, а защото ми показва трезво отношение и разсъдък. Да не казвам, че Ках беше почти убеден от всички, че Елиф е мъртва и тогава наистина му беше безразлично коя ще носи фамаилията му- говоря за момента на сватбата с Бегюм/сега да не ме разкостите, че го оправдавам пък него/ Героят на Ози – Фарук – няма нищо общо нито с неговия Баран, когото накараха да се ожени за докторката, нито с Кахраман. Да не казвам, че Сю е жива и здрава – поне това виждаме и искрено се надявам това да вижда и Фа / ох, бе щукна ми грозната мисъл да не се случи нещо при кюртажа и Фа да „разбере“ услужливо от някого, че не са успели да я спасят. ПЕПЕЛ МИ  НА КЛАВИАТУРАТА/. Та при това положение – ако тя е далеч, съм абсолютно сигурна, че ще си я върне.
               Ани, казах, че ще стрелям по Фарук, а не по Бегюм, ама не, защото я защитавам, а просто защото не си струва да хабя гюлле, с което мога да премажа основния виновник. Бегюм е показала, че се поддава на чужди решения и допуска грешка след грешка. За какво да стрелям по едно жалко копие на жена, която няма дори силата да се изправи пред грешките си, не може да се справи със собствените си чувства и /ако разбира се стане така както пишеш, че не може да обясни на Емир/ не може да овладее емоциите на собственото си дете,  с което го тласка към неприятности. Единствената сила, която има Бегюм и която подкрепям е нейната работа. Поне досега това ни втълпиха за нея – та тя още на първия преглед видя аномалията. /Четох някъде, че тази аномалия се открива още при кръвните тестове за бременност, стига специалиста да умее правилно да ги разчита/ Сю направи тестовете, след това бяха с Фа при гинеколог и за тези два пъти нито един от тях не забеляза аномалия. Вярно, Бегюм видя Сю след преживяна криза на заболяването, но и тя смяташе, че всичко се дължи на стрес и неразположение, докато не се вгледа сериозно в изследванията. Та да си продължа мисълта- искрено се надявам факта, че Бегюм е добър специалист/ нещото, което подкрепям/ е да видим този специалист в действие, защото прочетох някъде, че след аборт по диагнозата на Сю, силно намалява вероятността от нова бременност. Нека Сю попадне в здрави и можещи ръце за да има своето мечтано бебче, та дори тези ръце да са на бившата възлюблена на нейния любим.

Изчетох внимателно коментара. Първо искам да поясня, че не съм била никога сърдита, че имаш мнение различно от моето. Да, причината да спра да коментирам Бегюм беше тази, че усетих, че сигурно прекалявам и не желаех да натопорчвам темата, каквато дума  беше употребила на времето една съфорумка.
Разбрах какво имаш предвид и  приемам твоето мнение, но това не  пречи моето да е различно. За ролята на Пелин съм абсолютно съгласна - тази жена не може да бъде приятел в истинския смисъл на думата. Но не мога да стоварвам върху нея всички грешни действия на Бегюм. Защото Бегюм не е някое неуко и простовато момиче, което няма глава на раменете си и се подава на внушенията на приятелката си. На Бегюм й харесва това, което казва Пелин. Харесва й идеята отново с Фарук да бъдат заедно и да отглеждат заедно сина си. Затова прощава много лесно всички грешки на Пелин и за това, че приятелката й не си държи езика зад зъбите.
Ето как виждам нещата - не е задължително да съм права, но това е моята логика.
Да съгласна съм, че сигурно болестта на Бегюм е в следствие раздялата й с Фарук. Можеш да избягаш от един човек, но не можеш да избягаш от мислите си. А Бегюм с помощта на Пелин е намерила виновника за случилото се, като не е виждала собствените си грешки.....И отново може би с помощта на Пелин, Бегюм е взела решение да се върне в Бурса да се лекува и да повери сина си на бащата, който до този момент за Бегюм и бил един мамин син, който не би се погрижил нито за нея, нито за сина си, защото тя е преценила, че той никога няма да се противопостави на майка си.........И тук започват моите въпроси....
Голяма част от хората, които имат сериозни заболявания се стремят да се лекуват в клиники на запад. Бегюм е работила в болница в Лондон и е предпочела да се върне в Бурса, вместо да се лекува в Лондон. Направила го е защото лечението й ще продължи дълго, а няма на кого да повери Емир. Да, но сценаристите опровергаха тези нейни теории, защото видяхме, че Бегюм отсъства два три дни и отново си беше при сина и на работа. Както сега излъга детето, че ще бъде в командировка, същото можеше да направи и в Лондон - видяхме, че детето е имало гувернантка, която се е грижила за него, когато майка му е била на работа.
Според мен Бегюм видя, че това е единствения й шанс да се събере отново с Фарук и да отглеждат заедно сина си....Желязото се кове докато е топло - Фарук се жени и тя предполага, че се жени за избрана от майка му жена и докато все още няма деца, Фарук лесно ще прекрати тази женитба......Въпреки, че се увери в противното, че не Есма е тази, която го е оженила, Бегюм не загуби надежда. Имаше много силни козове и ги използва....Първо видя, че Фарук няма да се откаже от сина си, макар да е щастливо женен и когато видя как се разлюти Фарук, че го е лишила от бащинство използва другия си коз - че е смъртно болна. Знам, че звучи много грубо, но е така. Тя знае, че Фарук е състрадателен и му разказа една тъжна  история какво няма да види, от която Фарук се просълзи и вече не я упрекваше за стореното през всичките 10 години.....И още...на кого беше нужно Бегюм да се кълне във вярност към Фарук - че не е имала друг мъж в живота си....Женила се е, развеждала се е, но това го е направила само, за да има Емир баща.....Но Фарук е единствения мъж в живота й....Това беше нужно само на Бегюм.....
Какво ме навежда на мисълта, че завръщането на Бегюм не е само за да намери семейство на сина си....Когато се срещнаха със Сюрея при езерото, на Сюрея й беше прилошало и когато Бегюм я разпозна, че това е съпругата на Фарук, гинеколожката не допусна, че позивите за повръщане може да са симптом за бременност, а прие версията на Сюрея, че сигурно е от кръвното....Това се потвърди и когато Сюрея прокърви и Бегюм беше изненадана, че Сюрея е бременна.
За наблюденията и размислите, че Сюрея ще бъде добра майка на Емир не искам да пиша. Толкова еснафско ми се видя, че нямам думи.
Но има нещо друго, което много ме впечатли - Бегюм си е била изградила много грешна представа за Фарук. Когато си говореха с Пелин и Емир ги чу, Бегюм каза, че е изненадана, че Фарук така се грижи за сина й...Не е очаквала това от него....
Малко се разконцентрирах и мисля да спирам....Но за мен Бегюм не е тази нещастница, която се опитаха да ни представят сценаристите. Виждам в нея огромно желание да заживее отново с Фарук.
Наемането на къщата, която той на времето е купил за нея, лъжите които наговори на Сюрея, Сюрея й е пациентка, но Бегюм изпраща есемеси на Фарук, или намира поводи да разговаря с него....При посещенията на Фарук и Сюрея в кабинета, Бегюм винаги се обръщаше към Фарук.....Всички тези неща оставиха у мен усещането за задни мисли на Бегюм.....

# 189
Злати,
Скрит текст:
ЧРД на сина ти! Най-вече да е здрав, да следва мечтите си, да сбъдва желанията си, да бъде истински щастлив!

# 190
  • Варна
Повече не искам да лъжа жена си!
Здравейте, момичета! Дано е приятен и релаксиращ денят ни!
Злати, да ти е живо и здраво момчето и .. присъединявам се към пожеланията на Ани – да намира вече избранницата и да черпиш за хубавия хабер-„ ще ставам пак бабааа“
Ани, /ама, че бързо ни вкараха във филмаааа! /аз не мисля, че този Гариб е в комбина с Адем. Моите мисли са в посока- Адем да се възползва от ситуация, наложена от бащата на Есма. Да обясня какво ми кръжи в мозъка:
Гариб е голямата любов на Есма султан. Тя забременява от него и властният и баща я омъжва за Февзи, а Гариб е принуден- от бащата или пък от обстоятелствата- да замине надалеч. Той знае за детето си и вероятно кончето е играчка, която успява да стигне до сина му, затова заедно с кърпичката са скътани в сандъците на Есма. Възможно е Есма, чувствайки вина към Февзи да е поискала от него да забрави и за нея, и за детето им- още повече, че това би било „бомба“ за град като Бурса.
Адем знае за Гариб от майка си – няма начин Рейхан да не е разказала всичко на сина си! Дори ми се прокрадва една мисъл, че тайно са се надявали след смъртта на Февзи Есма и Гариб отново да се съберат и са чакали това да се случи за да се върнат в Бурса, едва ли не като победители. Относно наследството – дали е на Есма или на Февзи и какво точно е завъртяно там, също нищо не знаем. Какво ли се крие в онази дълбоко законспирирана „Червена папка“, за която говореше Есма на адвоката си и за която Фарук май също не знае. Минават ми, например едни такива мисли, че старият Боран е направил Февзи свой едноличен наследник със мисълта да не вземе да реши дъщеря му да се разведе с него след смъртта му- само,че това пък как ще стигне до Рейхан? Освен ако самият той не се е похвалил и затова да е обещавал, че вече ще се върне завинаги при нея.
От друга страна много негативи натрупаха на Февзи сценаристите- ще се разочарова Фарук от него, макар в момента да го боготвори. Снощи сценаристите вкараха още една реплика в устата на Емир-„Как така разбираш какво чувствам? И ти ли си бил изоставен от баща си?“- или нещо подобно… това направо ни води към това, което си мисля. Обаче точно както Емир не е изоставен умишлено от Фарук, а заради майка си, точно така и самия Фарук е лишен от баща си, заради майка си. И тук, според мен, предстои да видим какво точно е държало Гариб далече от сина му. От друга страна този Гариб знае за Февзи и любовта му към Рейхан и точно, защото Адем му изпрати посланието, веднага се съгласи на предложението- за него това е шанс да бъде до сина си- да научи и сина му кой е истинският му баща.
Абе интересни неща ни очакват във втори сезон и ще си пишем сценарии цяло лято.
За Сю не се тревожа в момента/ не че съм се разтревожила за Есма де, амаа/, според мен, тя взе правилно решение. Нямаше нужда да споделя нито с леля си, нито с който и да било от семейството. Нека остане за малко поне сама с обърканите си мисли и да се опита да пеодолее огромната болка и разочарование. Тя е силна и ще се справи. Загубеното доверие трудно ще се възстанови, но ако беше останала какво щеше да и гарантира, че една лъжа нямаше да бъде замаскирана с нова. Сю спечели всички в конака, дори онова змийче Ипек, сега да му мисли Фарук- мноооого още ще има да плаща за лъжите си. Той се уплаши като видя реакцията на Сю за лъжата на Дилара; леко се позарадва като разбра, че Сю може и да и прости, но тепърва му предстои да се сблъска с желязната броня на Сю. Ами пожелавам му късмет! За нас, зрителите ще е безкрайно удоволствие да гледаме какви романтични предложения ще измисли за да си върне любимата. И за да му е „по-леко“, в добавка го чакат тайните на фамилията и тайните около Емир- да му е честито.
  Отивам "на кино" в яндекса вече е качен превода - https://yadi.sk/i/PKV8C46H3KCvBK   Peace

# 191
https://vk.com/istanbullu_gelin

16 серия с руски субтитри

# 192
Но видях нещо, което много ми хареса, когато си тръгна с цигулката в погледа й имаше решителност сякаш искаше да ни каже - този край е ново начало....И ми се иска така да бъде. Полет на свободна птица, която винаги се е справяла сама....
А Фарук може да е много кадърен бизнесмен, сигурно ще бъде отличен баща на сина си, но като мъж е кръгла нула.....Очаквам още неприятни изненади от него.....

Съгласна съм с теб! Наистина Сю много решително тръгна към новия си живот. Много, ама много трудно ще му бъде на Фарук да си я върне обратно. И мисля, че Сю само Осман ще допусне в новия си живот /много ми е симпатичен като персонаж Осман, но такива хора в живота никога не са щастлива...за жалост/.
Според мен Фарук не си призна от страх, не за това че може да навреди на бремеността на Сю, а просто от един обикновен страх и изчакване /белким нещата сами да се оправят/. Много хора и в живота точно по този начин действат... снишават се докато отмине "бурята". Страхливци !!!
Да дообогатя и аз евентуалния сценарий  Mr. Green Може пък Есма да има и друго дете от този Гариб и кончето да е негово.Тогава голямо разпределение ще става на богатството на Боран  Mr. Green
P.S. Да притуря още малко фентъзи - ами ако се окаже, че Адем не е син на Февзи  Mr. Green

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 13:43 от mery_poppins1

# 193
Бризче интересни размисли за въпросния Гарип/б, за който обаче аз нямам никакви впечатления, защото снощи съм пропуснала контакта на Адем с този мъж....Но, че има нещо в миналото на Есма няма две мнения по въпроса. Може би точно заради това минало, Есма е такава, каквато я видяхме...Дори и в най-трудните моменти /разговора с Рейхан и Адем/, Есма успя да си вдигне главата като една горда жена....Може би миналото е направило от нея жена, която не вярва в любовта и, че в живота всичко е въпрос на договаряне в това число и брака.....
На мен през цялото време ми правеше впечатление, че Фарук и Сюрея се прегръщаха и целуваха и пред Есма, но тя никога не реагира негативно. Това много ме изненадваше и не можех да си обясня защо....При всеки удобен случай настъпваше госпожа невестата, но когато Сюрея имаше нужда от подкрепа, Есма й я даде с думите - моя внук ще е щастлив, че има такава майка....Нямаше нужда от повече думи. С едно изречение Есма призна, че Сюрея е снахата, която е искала да има....

Мери напълно съм съгласна, че Фарук изчакваше да се размине бурята...Не знам дали го направи от страх, или имаше разколебаване в чувствата му...разтрояване може би е по-точната дума - от една страна Сюрея, от друга страна Емир и не на последно място Бегюм...А тя много добре върна спомените на Фарук, наемайки къщата, която той беше купил....разговора им в болницата, за сметката която трябва да плати за стореното....и много други....
Ако Сюрея не си беше заминала имам съмнения, че неофициално Фарук щеше да бъде в двубрачие.....Дори Сюрея да знаеше за Емир и беше проявила отново разбиране, Бегюм щеше да използва всяка възможност, за да бъде Фарук при сина си...Емир вдигнал температура...Емир иска да играе с баща си игрички на компа, Емир е в пубертета и има нужда от баща си...Емир иска да отиде като другите деца с майка си и баща си на разходка, на почивка.....Емир, Емир, Емир.....А Сюрея нали е разбираща, ще стои на прозореца и ще чака Фарук да се върне...а той ще бъде уморен и проблемите на Сюрея ще са бели кахъри според него...Така любовта им бавно щеше да изчезне, а брака им ще бъде само на хартия....
Така, че много исках Сюрея да си тръгне и да остави Фарук сам със себе си да реши какво иска - Любовта на жената, която му върна усмивката и живота, или първата любов, която го изостави насред пътя и скри от него и излъга сина му, че баща му не го иска.....
Много по-достойно щеше да бъде, ако Бегюм сама се беше оттеглила, след като проумя, че вината е само нейна. Но с едно извинявай, съжалявам, аз съм виновна - не става. Думите й са празни - същото казваме, ако без да искаме настъпим някой в градския транспорт, или се сблъскаме с някого и много подобни незначителни и неумишлени неудобства които бихме причинили на някой....Но в постъпката на Бегюм имаше умисъл и нищо не е било случайно....Дори и Пелин да има вина, че й е давала такива съвети, Бегюм нито е малолетна, нито е малоумна......Вината е изцяло нейна и Фарук трябваше да бъде по-твърд към нея......Именно това размекване на Фарук ме подразни......
Деси  Hug хубаво сравнение си направила между Фарук и Кахраман....Аз не изключвам приликите им, макар че има големи разлики.....
Лу - благодаря за линка с преведения епизод...Но първо ще си почина малко - не само, че не съм спала нощес, но от влажното и мрачно време имам проблеми с врата и главата....

# 194
Момичета,  Hug Hug Hug Hug Hug!
Гледам на пресекулки преведената серия, че много ми натежава на моменти newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Разсейвам се, като ви чета коментариите...

Злати,  Hug Hug Hug Hug! Извинявай, мила Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Да ти е живо и здраво момчето! Много щастие и късмет му пожелавам!
А това - за мама....

Общи условия

Активация на акаунт