Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко често трябва да храня порасналото си куче?
Какви са препоръките за хранене на кучета, включително избор на храна и хранене?
Как да се грижим за слабо и стресирано куче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко често трябва да храня порасналото си куче?
-
Какви са препоръките за хранене на кучета, включително избор на храна и хранене?
Препоръчително е да избягвате храните от супермаркетите, които често са с ниско качество и пълни с оцветители и овкусители. Предпочитат се висококачествени храни от зоомагазин или поръчани онлайн. Сурови кости, пилешки шийки и пилешки фенери могат да бъдат добра добавка към храната. Препоръчително е да храните кучето си с Happy Dog, тъй като опитите за преминаване към храна от марката Orijen не бяха успешни. Освен това се споменава, че котките ядат Royal Canin и че промяната на храната не беше успешна. Когато избирате храна за вашето куче, важно е да избягвате храни с химически консерванти и оцветители. Препоръчително е да изберете храни, които са консервирани с естествени антиоксиданти и внимателно да проверите етикетите за вредни съставки. Уверете се, че храната отговаря на хранителните нужди на вашето куче и избягвайте храни с твърде високо съдържание на протеини, особено за малки породи.
-
Как да се грижим за слабо и стресирано куче?
-
Какво е слабичко милото куче?
-
Как мога да науча кучето си да се вози в колата само?

А в неговото никога не го е правил това, какво му стана значи не знам..
Ще е кално и мокро и студено... Много ме е яд, но ще се разберем ссоро пак, само да не вали.

фенерите варят ли се? Мисля, че жгмъц беше споменала за пилешките кости, че варени не са Ок, но дава сурови крилца на нейното куче или не съм запомнила като хората... Начи на поход за фенери, а? Дообре. Ще търся.