Любители на кучета - 73

• 45 174
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
Мислех, че ще ми излиза по-евтино да й готвя и по-полезно за нея, обаче не искам да я приучавам само на готвено, не винаги ще имам възможност и време, така че просто преминаваме на гранули и вашите съвети. Голяма мъка са ми лекарствата, първите дни си ги хапваше заедно с едни месца по-големи набутвах й ги вътре. Сега не ще а хаповете се увеличават - от утре и антибиотик на хапчета. Искам вече да е добре Sad да й бият ваксините, да я извеждам... милото ми момиче, измъчи се. И на двора дори не мога да я пусна, ставан в 5, за да я пусна да се изтича докато оная дунда съседската кифла не сатанала - много е смешна, според мен се мисли за прилеп  Joy съседа й изправяше ушаците с тиксо като беше бебе (немска овчарка е, колкото моята е хъски ама айде) и сега прилича на прилеп и скача многоо високо. И късно вечер я изкарвам, че пак да може да потича.
Притеснявам се от парвовироз, уж дезинфекцирах след Хан ама... знае ли човек.
Ох и така, още сме на инжекции и антибиотик, в неделя пак ще я водя за инжекции и да видим какво правим от тук на сетне. Искам кръвни тестове да пуснем. Антибиотика е амоксиклав 10 дни по половин таблетка на 12 ч., и оонези за нервната система и те са на 12 ч... започвам да си записвам.

Еми... ще се пере ....

# 166
Ето от този магазин си взех фурминатора. Истински, не менте. Цените са много по-достъпни, отколкото в другите зоомагазини.
http://karasto-pets.com/kucheta/chetki_i_grebeni/furminatori

# 167
  • София
Сиви, а каква е тъз добавка за козина

аз взех рибено масло, ама още не знам колко са 8 милилитра
та давам на око и вкус

отказах се от витамините досега, защото навсякъде има добавен калции, а и без това давам калции та...

# 168
  • София
Ето от този магазин си взех фурминатора. Истински, не менте. Цените са много по-достъпни, отколкото в другите зоомагазини.
http://karasto-pets.com/kucheta/chetki_i_grebeni/furminatori

Кой размер ще ми свърши работа ?

# 169
Момичета,
Много ви благодаря за милите пожелания  Heart Eyes Hug bouquet
Желая на вас и вашите съкровища много здраве и щастливи мигове  Heart Eyes Praynig Hug
По- късно ще пробвам да снимам малкото зверче с тортата, че цял ден подскача, играе и се върти около храната, май усеща, че има празник и всичко се прави само за нея  Joy Joy Joy

# 170
Аз като купувах Фурминатора от реален магазин помня, че беше на размери, а не на см, т.е. аз взех за Макс размер S за късокосмести, като взех малкия размер, защото бе най приемлив тогава като цена. Беше в комплект с шампоан без изплакване на Фурминатор на цена 38-39 лв. жгмъц вземи някой по голям, защото по-бързо ще приключвате с разресването.
DivaOrhideq голям кеф е да мачкаш голямо куче, ама като реши да легне връз теб ти вади въздуха.  Crazy Макс най-редовно ме събужда скачайки отгоре ми и облизвайки ми лицето.  Mr. Green
Един познат така се опитваше да си научи кучето да влиза във водата хвърляйки му топка вътре, но зверчето се обръщаше към него и почваше да го лае и да му се кара, че е метнал топката в мокрото.  Joy А пък Макс като види вода и почва да се тегли като добиче към нея. Като бяхме в Пловдив отскочихме до Асенвград за кафе с братовчедка. Макс съответно плътно с мен. Минаваме ние по една алея покрай реката и на едно място липсва парапет и прасето като почна едно теглене и скимтене. Обърнал ми гръб, легнал на земята и не мърда баш като в ония клипове, в които кучето лежи и го теглят към вкъщи и като сменят посоката стават и вървят. Та и той така, тръгвам към реката - изправя се и върви, тръгвам обратно към алеята и той ляга на земята и не мърда.  hahaha

И все пак да споделя за ваксината и къпането, може на някой друг да е от полза. Минах на обяд да го боцнат и ветеринара категорично забрани Макс да влиза в Дунава да се къпе, както и дълга и изморителна разходка. Каза привечер лека разходка за нуждите и след това у дома да си почива.

# 171
  • София
ах пропуснах, честита ти рожденничка
да ти е игрива и дълголетна

https://www.emag.bg/chetka-kerbl-premium-hair-remover-15-x-10-sm … 321/pd/DGC8QBBBM/
е това за ресане взех аз
ама като гледам е свършило

# 172
  • София

Каква му е била цената ?

# 173
И Джуджу така не обича вода. Като вали и трябва да излизаме на разходка е много нещастен, че стъпва по мокро. Съвсем малка ивичка суха площ да има до някоя сграда и той е плътно прилепен до стената да върви по нея. А при къпане да не казвам колко е нещастен....

# 174
  • София
Рея си ждрапа по дъжда, без ич да и пука
и отдолу и отгоре да и е мокро не и пречи

предишното ми куче обожаваше да плува
обаче щом водата падаше отгоре, хич не си падахме по нея
подаваше нос през входната врата, оглеждаше се, притичваше да пишка до първия храст и се прибираше
даже не си правех труда да се обличам, като я извеждах при дъжд, знаех си стоката

жгмъц
36 лв

# 175
# 176
жгмъц, фурминатор е марката. Аз от моята съм страшно доволна, за другите не мога да гарантирам нищо.

# 177
  • София
жгмъц, фурминатор е марката. Аз от моята съм страшно доволна, за другите не мога да гарантирам нищо.

Няма начин да дам 70/80 лв.
Ще си ходи с козината явно моятя...

# 178
  • София
Сиви, а каква е тъз добавка за козина

аз взех рибено масло, ама още не знам колко са 8 милилитра
та давам на око и вкус

отказах се от витамините досега, защото навсякъде има добавен калции, а и без това давам калции та...
около 1 и 1/2 чаена лъжичка.

# 179
  • Sofia
И Джуджу така не обича вода. Като вали и трябва да излизаме на разходка е много нещастен, че стъпва по мокро. Съвсем малка ивичка суха площ да има до някоя сграда и той е плътно прилепен до стената да върви по нея. А при къпане да не казвам колко е нещастен....

И Страхо е така, а ако се изпречи локва скача, като сърна, сакън да не си натопи лапичките  hahaha И миенето и къпането са... ooooh! Сърдит, навел глава и свил уши и ме гледа с бялото  Mr. Green

Да е жива и здрава Кая! На следващия рожден ден да е минало всичко и да сте забравили! Още снимки на рожденничката, моля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт