Любители на кучета - 73

• 45 165
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Много внимавайте с фурминаторите и техните реплики. Аз взех от Франция някакъв уж фурминатор от зоомагазин. Изръсих се с доста пари, направо сърцето ме заболя, после с въпросното нещо опропастих опашката на Бела. Вече 5-6 години откакто няма почти никаква козина там... ooooh! ooooh! ooooh!
Моето реже косъма със сигурност, освен това и дере кожата жестоко, на места изскубва явно косъма... Кой ме би по главата тогава да купувам тоя боклук... ooooh!

# 181
  • София
Леле ужас ...  Shocked

# 182
жгмъц, фурминатор е марката. Аз от моята съм страшно доволна, за другите не мога да гарантирам нищо.

Няма начин да дам 70/80 лв.
Ще си ходи с козината явно моятя...
Линка, който дадох в по-предишния си пост е точно за фурминатор, на които цената не е 70-80 лева. Моят го взех на цена от 26 лева. За това казах, че е фурминатор на изгодна цена.

# 183
  • София
жгмъц, фурминатор е марката. Аз от моята съм страшно доволна, за другите не мога да гарантирам нищо.

Няма начин да дам 70/80 лв.
Ще си ходи с козината явно моятя...
Линка, който дадох в по-предишния си пост е точно за фурминатор, на които цената не е 70-80 лева. Моят го взех на цена от 26 лева. За това казах, че е фурминатор на изгодна цена.

Необяснима ми е разликата, може и да поръчам, ще си помисля.  Thinking

# 184
  • София
и моя работи и не оставя плешивини
изчакай, може да пуснат пак, те подновяват понякога изчерпаните неща

змия, мерси

# 185
Както си прецениш. Аз съм много доволна. И е истински фурминатор. Сваля страшно много подкосъм, не реже, и животинките не изпитват никакъв дискомфорт, за разлкита от всички останали гребени, които съм ползвала.

# 186
Сигурно е обсъждано безброй пъти досега, но да ви питам - каишките Скалибор - чета, че са много ефикасни, така ли е? Предпазват ли и от комари действително?
Нашата поддава- и комари го хапят,а онзи ден от един детски (!) парк на центъра на Пловдив ( !!) си донесе 3- бълхи,въпреки каишката.

Furminator- http://www.zooplus.bg/shop/kucheta/podstrigvane_poddrujka/furminator
Гледам,че са намалени.Би трябвало да са оригинални.

# 187
Сърдечно благодарим за всички пожелания  Heart Eyes Hug bouquet

Ето я и Кая с малката торта (цяло чудо е, че се спря, за да я снимам):

https://www.instagram.com/p/BVr5E_bhr4c/

# 188
  • София
Мамин сладък бонбон!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 189
Добро утро, момичета.
Моля ви дайте акъл. Джина е много... хм внимателна към храната си. Освен това не е пишкала и акала вчера цял ден, онази вечер и днес сутринта. Вода си има и пие, храна вчера сутринта моя приятел й сложи от гранулите, които той купи. Предупредих го да е малко, защото трябва да дам хапчетата за нервната система на гладно, а и ще пътуваме до клиниката - да не повърне. Върнахме се от клиниката и й отворих една малка консерва, подарък й от МалкоСладкоКоте - не я погледна изобщо. Сложих й половината, а на опаковаката пише, че за куче 10-кила трябва две да яде. Седя купата пълна цял ден не я помириса изобщо. Към 7 и 30 трънах за моминско парти и я вдигнах, исках да огладнее и да й дам лесно лекарството. Нищо подобно, лекарството го сложих в едно свинско месце, но купата си стоя недокосната до тази сутрин.
Вчера я изведох няколко пъти - сутринта, по обяд като тъгвахме към клиниката, вечета в 6 и 30 и като се върнах от моминското парти - към 22.30 - нито пишка, нито ака.
Какво е редно да правя, искам да се възпитаваме с това хранене, но все пак момичето е болно и е важно да яде... Сварила съм й свинско рагу, само месото, него си го яде - но много внимателно го взима от ръката ми, не му се нахвърля. Сега я пробвах с мъничко гранули от на ММ - яде ги. Сипах в купичката й бульон от свинското рагу, малко месо и гранули други, подарък, не тези които съм се уверила , че си яде. Изблиза месото и бульона, гранулите седят  Shocked За сега единственото сигурно, което яде са гранулите от ММ, месо и бульон, месо и ориз... И към месото не проявява особено внимание, виждала съм я гладна - яде си с апетит. Освен това да питам постоянно ли в купичката й да има храна т.е. сеа като не си я е изяла и стоят и бульона и месото и гранулите, да ги махна ли от там или да седи купичката?
И ме притеснява, че не пишка, айде приемам, че може да няма какво да изака, но все пак не трябва ли да пишка  newsm78

Иначе е много бодра, играе си, вчера се разходи из къщата и се пльосна на килима. Май й стана задушно и топло. Раните от кърлежи, паразити и чесане заздравяват  Mr. Green

# 190
  • София
Според мен това, че не ака и пишка е притеснително. В клиниката каза ли им за този проблем, ако не си се обади и ги питай какво да правиш.

# 191
Не, не съм, защото се уверих едва тази сутрин. Обикновенно ходим между 11 и 12 ч., защото в този час я заведох за първи път в неделя миналата седмица и казаха, че е добре инжекциите да се поставят в един и същи час. Реших, че просто вечерта и сутринта не й се е пишкало. Но след като и вчера през деня и тази сутрин, вече ми се струва притеснително.
Звъннах, но в събота май са от 10. Ще чакам и ако трябва се мятаме пак на колата...
Иначе си е пушка - бодра е, май й е топло и се премести в коридора, обходи къщата и балкона. Лигави се с храната, ама... дано да е лигаване. Четох, че болестта влияе на стомахчетата... Sad Иначе пък треперенето, треморите и схващането на муцунката намаляха чувствително. Не съм я виждала да трепти от вчера следобяд.

# 192
Кая е страхотна. Позира за снимка.
Духче, и на мен ми се струва притеснително. Чакаме отговор на клиниката и стискаме палци.

# 193
  • София
и според мен е притеснително

с храненето ще е сложно, докато и наместиш режима
чудя се какъв съвет да дам
от една страна, асо и седи цял ден яденето и хапва по малко, това може да я кара да се чуства сита
и затова и да яде и по-малко
от друга страна твърде е слаба, за да я храниш само сутрин и вечер
може би е добре да пробваш с по-малки порции, тя и без това няма къде да помести много храна

# 194
В клиниката сме. Пуснахме кръвни и чакаме резултатите. Пишка малко преди да я кача в колата. Правихме ехография, подкупния мехур е празен, но има фекалии. Дадоха лаксатив. Сега чакам кръвни резултати.
За хрането казаха да я пробвам с друга храна... Ами явно за сега ще се храним с месо на гранули​ ...поне докато заякбе малко. не смея да я възпитавам в точно този момент критипен

Общи условия

Активация на акаунт