Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 138 013
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 110
Рошко мъж ли е?

# 1 111
  • Стара Загора
Рошко не е Рошка? Grinning
Аз си мислех, че е като детския магазин името. И аз мислех, че е жена. Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 17:59 от crossfade

# 1 112
  • Варна
Ако четете внимателно постовете му, ще забележите мъжкия род, в който пише за себе си.

# 1 113
Ton4etyyy
РОШКО
Благодаря,момичета!

Хайде сега, ще се обиждаме на момичета Grinning

РОШКО Извинявай Grinning
Поправям поста на Благодаря,момичета и момчета. Grinning

# 1 114
С Рошко коментирахме стокето, дано не съм се обърнала в женски род. Embarassed

# 1 115
  • Варна

Ти да видиш Grinning
Как може да се подвизава мъж в женското царство Grinning

Няма проблеми момичета, не се обиждам, само опитах да разведря обстановката, че след този полски таралясник за 2500 лв. си имаше нужда Laughing

# 1 116
  • Стара Загора
Извинете, но е на намаление 2125 лв... и е ръчно рисуван.
Цитирам "Бъдете единствени с количката-уникат! Ръчно рисувани, хидрографични, стампов печат !"

# 1 117
  • град-държава
Вероятно имат предвид, че това е печат на ръчно рисуван дизайн. Защото, ако е рисувано директно върху самата количка, обикновено за коли, мотори и тн, се прави с аерограф и няма никакъв печат.
И все пак 2000+ за точно тази количка, айде няма нужда.
И аз мислех, че Рошко е момиче. 😆

# 1 118
Ton4etyyy
РОШКО
Благодаря,момичета!

Хайде сега, ще се обиждаме на момичета Grinning
Joy Joy Joy

# 1 119
  • Бургас/Пловдив
Цитирам "Бъдете единствени с количката-уникат! Ръчно рисувани, хидрографични, стампов печат !"

Само да ти кажа, че същия модел в Полша можеш да си го купиш за 1000.00лв. и то на дребно в сайт Simple Smile Галикс много са надули този модел. Самото това, че може да си позволи да го намали с 350.00лв. помисли си само колко му е надценката. Simple Smile

# 1 120
  • Стара Загора

Само да ти кажа, че същия модел в Полша можеш да си го купиш за 1000.00лв. и то на дребно в сайт Simple Smile Галикс много са надули този модел. Самото това, че може да си позволи да го намали с 350.00лв. помисли си само колко му е надценката. Simple Smile
Само да ти кажа, че сарказма от поста ми е доста очевиден. Simple Smile

# 1 121
Аз пък се почудих за сарказма, но го схванах Sunglasses

Ние когато търсихме полска количка/уж към тях се бяхме насочили/търсихме из полски сайтове и въобще не видяхме да има разлика, наистина!

Сега за тая рисувана количка незнам как стои въпроса, но за другите им модели нямаше смисъл да се поръчва от Полша.

# 1 122

Ти да видиш Grinning
Как може да се подвизава мъж в женското царство Grinning

Няма проблеми момичета, не се обиждам, само опитах да разведря обстановката, че след този полски таралясник за 2500 лв. си имаше нужда Laughing

Не знам за кой 'таралясник' говорите, но ако е за количката за която аз попитах, ще помоля да уважаваме вкуса и предпочитанията на другите. Аз я харесах точно заради големите гуми и чантата-куфарче. А и мисля, че са доста по-практични от Стокето, които са супер тесни, но не отричам, че са красиви!

# 1 123
  • град-държава
Има много по-практични и ергономични модели колички в сравнение с тази.
За мен лично е като ван. Онзи ден се загледах на разходка - ами, огромна е. Изобщо минава ли през стандартна врата? Ако имаш двор, гараж, голяма кола и порта, сигурно е Ок.

# 1 124
  • Бургас/Пловдив
Има много по-практични и ергономични модели колички в сравнение с тази.
За мен лично е като ван. Онзи ден се загледах на разходка - ами, огромна е. Изобщо минава ли през стандартна врата? Ако имаш двор, гараж, голяма кола и порта, сигурно е Ок.

Минават през стандартна врата, освен ако "стандарта" не е 50 санта Laughing

Общи условия

Активация на акаунт