Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 138 011
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 125
  • град-държава
Може, може. 😆
Просто аз не бих дала толкови пари за тази количка. 

# 1 126
  • Стара Загора
Освен ако няма да кърми или сменя памперс вместо мен, толкова пари за полска количка няма шанс да дам.

# 1 127
Има много по-практични и ергономични модели колички в сравнение с тази.
За мен лично е като ван. Онзи ден се загледах на разходка - ами, огромна е. Изобщо минава ли през стандартна врата? Ако имаш двор, гараж, голяма кола и порта, сигурно е Ок.

Абсолютно същата, която показах ли видяхте или тази от линка на Галикс / на тази от линка въобще не ми харесва  коша й и подобни на нея с такава форма/. А за Cosatto, какво ще кажете?

# 1 128
Също не препоръчвам полска ако живееш във блок и трябва да слизаш по стълби.
Косатто имаше една позната, с тези 3гуми и беше много неудобна и се клатеше много, както и коша който се трансформира беше много плитък. Но някой който я е ползвал може да ти каже най добре.

# 1 129
  • град-държава
Не, не съм виждала рисувана на живо.
Преди 2-3 год, когато роди моя приягелка си купи количка на Галикс и не я ползва повече от 5-6м и съжаляваше безкрайно за избора си.
Тази, която видях преди дни беше много шарена и както вече казах ми се видя огромна. (Мен тази марка с това ме впечатлява - габарити. )Жената седеше и чакаше някой, не я видях в движение.
За Косато, мога да кажа, че изглеждат практични и удобни. Позната отгледа едно, а сега и второ с една такава, но нямам реални впечатления.

# 1 130
  • Варна
krystal93, не се сърдете. Тук всички се опитваме да си помогнем. 2500 лв, че дори 2125 са безбожно много пари за подобна “количка”. След като имате такъв бюджет, разгледахте ли Icandy, Cybex Priam, Bugaboo? Относно куфрачето, има много хубави по-големи чанти/ бебешки органайзери, които ще Ви свършат много повече работа.

# 1 131
  • град-държава
Именно, при бюджет 2000лв + е безумно да ги дадеш за Галикс, предвид избора на висок и среден клас колички на пазара.

# 1 132
krystal93, не се сърдете. Тук всички се опитваме да си помогнем. 2500 лв, че дори 2125 са безбожно много пари за подобна “количка”. След като имате такъв бюджет, разгледахте ли Icandy, Cybex Priam, Bugaboo? Относно куфрачето, има много хубави по-големи чанти/ бебешки органайзери, които ще Ви свършат много повече работа.
Просто ме грабна бялата кожа, куфарчето, абе всичко, но ще погледна и това, което ми предлагате, като марки.

# 1 133
  • град-държава
Аз съм писала вече за Bugaboo, но дори и 9кг на мен понякога ми идват в повече. Натрупва се хронична умора с месеците майчинство и колкото по-лека, маневрена и практична ти е количката, толкова повече ще ти е в помощ, а не в тежест.
Не гледай гумите да са огромни, моята е с двойка големи и двойка малки с амортисьори - масло е, та така. 😉

# 1 134
Тези белите кожени колички, не се ли цапат? Гледам колко гордо ги бутат някои жени и си мисля, ако мине кола в дъжда покрай вас после как се чисти това нещо...
За мен са прекалено кич, не само защото са като сапунерки, тежат един тон, а и самата визия ми е анти...

# 1 135
Е то е до вкус все пак. Мен ме кефи количката ми да е светла, било то бяло, било то светло кафяво.
Но! Не бих си купила такава, от практична гледна точка. Аз смея да твърдя, че ние с Мм избрахме не толкова красива количка, а избрахме супер практична и удобна.
Според мен гумите са по- важни, от как изглежда чантата, маневреността е по-важна от визията и т. н...

Ама... Всеки си решава, нали  Grinning

# 1 136
Този тип колички са най- евтините на пазара. Ако не катериш стълби и нямаш кола си вършат чудесна работа. Ако нямаш много голям бюджет си е вариант. 2000 лева да дадеш за каква да е количка, освен както казаха по-горе ако не кърми и не се бута сама си е безумие. И с 600, и с 1000 и с 2000 лева количка се отглежда едно дете, всеки синпреценява какви екстри иска да има, включително уникалната възможност да имате цветна картинка на нея.

# 1 137
Попаднах на търг в ибей за мострена Мутси Иго с ниска доставка до английски адрес. Продавачът не е продавал много и количката не е снимана в магазин, а май в кухня, но все пак ако някой се интересува ето линк - https://www.ebay.co.uk/itm/Mutsy-igo/253287056319?hash=item3af91 … :Vh4AAOSw9gRaIEWB .

# 1 138
Тези белите кожени колички, не се ли цапат? Гледам колко гордо ги бутат някои жени и си мисля, ако мине кола в дъжда покрай вас после как се чисти това нещо...
За мен са прекалено кич, не само защото са като сапунерки, тежат един тон, а и самата визия ми е анти...

Повечето ми дрехи, обувки, якета са  бели, това обяснява интереса ми към чисто белите неща! 🤗

# 1 139
  • Варна
Не знам за кой 'таралясник' говорите, но ако е за количката за която аз попитах, ще помоля да уважаваме вкуса и предпочитанията на другите. Аз я харесах точно заради големите гуми и чантата-куфарче. А и мисля, че са доста по-практични от Стокето, които са супер тесни, но не отричам, че са красиви!

В момента си противоречите, като казах "таралясник" изразих личното си мнение по отношение на количката. Моите уважения, но никога и никъде и по никакъв повод не съм казал, че имате лош вкус и предпочитания.
Надявам се, че все пак ще уважите възможността да имам собствено мнение.

Общи условия

Активация на акаунт