Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 137 971
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 135
  • На остров
Yoyo e количка за път, основното и предимство е, че става за ръчен багаж в самолета. При деца над 2 г количката се заплаща допълнително и това е добър вариант. Определено не е алл терейн количка, но за килограмите си и компактността е една от най добрите в своя клас.

# 136
  • Варна
Да, за път, по летищата и в молове става, ако ще се взема само за това е ок. Казвам опита си от ползване в градска среда, понеже беше спомената. Вече всеки да си решава дали го устройва. Аз намерих количката, която най-добре отговаря на нуждите ми (макар и чак на третия опит) и съм доволна Simple Smile

# 137
  • На остров
Тина ти с каква количка си ?

# 138
  • Варна
Koochi Pushmatic - няма и 7 кг, бута се лесно и леко, направо се родих с нея. Не е толкова компактна като типично летните, но малките колелца не са за нашите условия. Слизам тротоари на предни колела, за разлика от триколките с 1 колело, и количката си остава стабилна. Има някои дребни недостатъци, но то перфектна количка няма. Преди да я взема обмислях и baby jogger City mini и City light, пробвах минито, и ми се стори, че трудно се надига предницата. Цената надделя да взема пушматик без да съм я пробвала и сега съжалявам, че не я поръчах още преди няколко месеца.

# 139
Здравейте и от мен. Второ бебе вече е на път и започнах да се оглеждам за нова количка. С първото дете бяхме с Adbor s- line. В града ми свърши чудесна работа, но много се измъчихме, когато трябваше да пътуваме. Количката заемаше целия багажник и място за багаж нямаше никакво. В момента сме се спряли на joie mytrax. За сега я няма в България и ще трябва да я поръчваме. Ще се радвам да прочета и други предложения за количка.  http://uk.joiebaby.com/product/mytrax/

# 140
Здравейте,аз имам въпрос относно количките от еко кожа.Дали се поддържат по-лесно,дали не запарват повече от платняните?Ако някой е с кожена количка моля да сподели впечетления,че не ми остава много време за чудене.За сега съм се спряла на този модел https://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-bass-soft-cream-shake-roan-2017

# 141
Сега погледнах назад в темата и ми допадна предложението на crossfade za britax romer b-agile. Същия тип количка е който съм харесала. Ще трябва да го обмисля като вариант. Някой има ли лични впечатления от нея?

# 142
Аз имам това - https://us.britax.com/2017-b-agile-3-strollers/ и мисля да продавам. Хич не се разбрахме с тази количка. Лека е със сигурност.

# 143
tina с тази количка kochi pushmatic ме заинтригува. Удобна ли е като етриколйа ? Каквиминъси ма може ли да кажеш? Широка ли е за бебето да седи? Удобен лиекоша за пазар? Малко място ли събира в багажника? Лесна ли е за маневриране по нашите улици?

# 144
  • Варна
Много е удобна, тъй като е с двойно предно колело, слизам тротоарите на предни гуми, без да залита или да тръгва настрани. Гумите са 23 и 19 см, достатъчно големи за неравности. Амортисьори на всички колелета. По-маневрена е от Абц мамба, тя ми беше първата количка. Седалката е широка, но няма борд за ръце. Сенникът е малък (поръчах допълнителен),  дръжката не се регулира на височина.  Кошът е доста голям, но недостъпен в пълно легнало положение. Седалката гледа само напред. В багажника на колата се събира, дълга е сгъната, но пък по-компактна от мамбата. За себе си открих, че количките с малки колелца са пълен ад по нашите улици. Тази, въпреки недостатъците си, ми харесва много, но за съжаление с първо бебе явно трябва да се сменят няколко колички преди да се попадне на точната. А, и се събира на рампите на подлезите Simple Smile

# 145
  • На остров
А и с второ бебе човек може да сменя колички Simple Smile .
Универсаллна количка няма всяка една си има своите предимствани недостатъци.

# 146
  • Варна
Е сигурно, но поне с второто имаш малко по-ясна представа какво ти е нужно. От пробване в магазина малко се разбира, особено ако не си бутала по улиците.

# 147
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Е сигурно, но поне с второто имаш малко по-ясна представа какво ти е нужно. От пробване в магазина малко се разбира, особено ако не си бутала по улиците.

Напълно подкрепям думите ти.

# 148
  • На остров
Така е спор няма. Аз имам в предвид, че колички могат да се сменят не само поради не знание или нужда.
Едва ли съм само аз тук, която харесва колички и пробва различни защото ми е приятно.

# 149
  • Варна
Ооо за пробването и аз бих искала да пробвам доста модели, но бая солено ще ми излезе хаха. Де да бях някоя известна блогърка да ми пращат безплатни колички да пиша ревюта. Ех, мечти.
Аз пак да питам виждали ли сте удължители за дръжка на количка? На мен ми е добре височината, на таткото му идва леко ниска.

Общи условия

Активация на акаунт