Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 137 987
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 150
Аз пак да питам виждали ли сте удължители за дръжка на количка? На мен ми е добре височината, на таткото му идва леко ниска.
Изображения от гугъл на различни "екстеншъни" за колички
Бих погледнала в амазон и ибей ако имах нужда от подобни удължители. Peace

Последна редакция: сб, 08 юли 2017, 23:10 от Бона

# 151
Страхотна тема  Peace
Да започнем със STOKKE Thinking

# 152
Страхотна тема  Peace
Какво да започнем? newsm78

# 153
  • На остров
И аз се чудя какво трябва да започнем със тях. Аз лично харесвам трайлз модела, но не ме е грабнала чак толкова до момента за да я пробвам. Ако имаме друго бебе може да помисля за трайлз или бритакс го биг.

# 154
Разгледах 4 на Макларън, ами супер са, ама над 400 лв не искам и няма да похарча.

Ако не ви притеснява, в olx има втора употреба на много прилични цени. Аз миналото лято, преди да тръгнем на почивка, взех един Globetrotter  за 100 лева (модел от 2011 г.) и съм много доволна. В препълнения багажник имаше място само за нея и беше абсурд да тръгнем с голямата количка.  Детето си харесва количката и продължавам да я ползвам, както с двегодишното, така и с бебето - лека, маневрена, здрава (чудесна за разбитите улици и тротоари), и най-вече сгъва се и се прибира с една ръка.

# 155
Страхотна тема  Peace
Започвай. Rolling Eyes

# 156
  • Варна
Аз пак да питам виждали ли сте удължители за дръжка на количка? На мен ми е добре височината, на таткото му идва леко ниска.
Изображения от гугъл на различни "екстеншъни" за колички
Бих погледнала в амазон и ибей ако имах нужда от подобни удължители. Peace

Благодаря, но не намерих там. Искаше ми се нещо като единични дръжки, а повечето са големи и дълги като за допълнителен борд с дете отдолу. Ще си караме така, не е фатално.

# 157
Здравейте, някой има ли наблюдения за -Mamas and papas Armadilo flip xt, харесва ми ,че е компактна, ще раждам сега, има напълно легнало. С каката купих пълен комплект Concord neo, бебешкият кош остана не използван и сега съм решила ,да купя направо шятна с напълно легнало . Но във Варна я няма за да я видя и усетя,рязмерите и са компактни, но ако някой я е използвал или виждал, ще ми е от полза мнението.

# 158
  • София
Здравейте, някой има ли наблюдения за -Mamas and papas Armadilo flip xt, харесва ми ,че е компактна, ще раждам сега, има напълно легнало. С каката купих пълен комплект Concord neo, бебешкият кош остана не използван и сега съм решила ,да купя направо шятна с напълно легнало . Но във Варна я няма за да я видя и усетя,рязмерите и са компактни, но ако някой я е използвал или виждал, ще ми е от полза мнението.

аз съм им фенка на мамас и папас Simple Smile, поне на мен те най ми допаднаха. Аз лично взех новия модел OCcaro, малко по тежък е от Armadilo flip xt, но нея си харесах и така. Компактни са и за мен са добър избор.

# 159

Страхотна количка, без забележки, но на мен ми липсва предния борд та затова взех Ocarro, но не всички държат но този борд...

# 160
Аз бутам Армадило Флип ХТ и съм доволна, бордът не ми липсва (то функционално няма как да го усетя, а визуално дори ми харесва повече без борд). Аз не купих кош за новородено (писала съм го сигурно милион пъти, извинявам се, ако на някого досадя), защото първите 3 месеца носих само в ергобейби с подложка за новородено. Ако го бутах в количка обаче, щях да взема и кош за новородено, въпреки пълното легнало, за мен седалката не осигурява комфорт и опора, от които има нужда едно съвсем малко бебче.

Забележката ми към тази количка е сравнително трудното качване и слизане на бордюри, не особено достъпен багажник в легнало положение (това е общ проблем за много такива колички), не се бута лесно с една ръка.
Иначе върви много приятно, засега не трака, преминава препятствия (дупки, неравности и пр.), лесно се сгъва и в двете посоки на седалката, не е тежка, не заема място нито вкъщи, нито в багажника, има хубав голям сенник, седалката е удобна и мека дори без допълнително матраче.
Четох много хубави мнения за Окаро (ама подир дъжд качулка, след като взех моята), лично на мен ми изглежда още по-стабилна и проходима, ако сега трябваше да избирам между двете, щях доста да се колебая.

Здравейте, някой има ли наблюдения за -Mamas and papas Armadilo flip xt...

# 161
Здравейте. Нова съм в сайта и може би въпосите ще са задавани хиляди пъти и вече са досадни, но моля за съвет.
Какво мислите за количките abdor? Спрели сме се на zarra 3 в 1 и s-line 3 в 1, но нищо не разбирам от колички. В стара тема от 2014 или 2015 год., четох че количките s-line се харесват, но бих желала по-актуална информация.
Освен това ако имате информация къде в Бургас може да отидем и да ги разгледаме. Гледах ги в сайтовете дундьо и галакси, но ме е страх да поръчам по интернет, тъй като ако не ни хареса количката, може да имаме проблем с връщането.
Благодаря предварително.

# 162
  • Варна
Не съм ползвала, но масово ги продават преди годинката на детето, някои даже към 6-я месец.

# 163
  • София
Писала съм преди, бях се влюбила в модела на точки на Abdor S line, докато не я видяхме на живо. На мен не ми хареса текстила, стои ми кофти и изкуствена материя, а на мъжа ми не му хареса изработката на шасито. Иначе са много маневрени, но и обемни и тежки.

# 164
Много съм доволна от stokke xplory. Освен дизайн количката е изключително удобна и практична. Багажникът и чантата са големи и побират всичко необходимо. Успях и да си поръчам червена и наистина не останах незабелязана. Другото хубаво е, че има 3 год гаранция. Дъщеря ми вече върви и минахме на Recaro и сега мисля да пусна Stokke- то да се продава

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 13:40 от marina.a.

Общи условия

Активация на акаунт