Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 137 918
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • София
Бързият ход си е също много полезен Simple Smile, Бъбъл ти с каква количка си?
Изненадана съм, че никой не спортува/тича със количката обаче.
Другото, което се сетих тук много се ползват различни подложки за количките, които освен комфорт придават и по индивидуална визия. Популярни ли са в България?
С  Chicco Urban съм.
Аз за кошчето на колата си взех една подложка на Minene,има и за колички,само чакам детето да стане достатъчно голямо за летния кош и със сигурност ще си взема.Нашата е много приятно зелено,но е изкуствена и не ми се мисли колко запотява (също колкото кошчето за кола ...) вадех детето вир вода,при условие че и климатика пускам,и не е парник вътре.

# 77
  • Варна
Нашата е много приятно зелено,но е изкуствена и не ми се мисли колко запотява (също колкото кошчето за кола ...) вадех детето вир вода,при условие че и климатика пускам,и не е парник вътре.

Трябва да имате предвид следното:
Материите на количките и столчетата за кола не изпотяват и не спарват, просто не попиват тъй като са полиестерни материи и са импрегнирани за да не пропускат вода и вятър, столчетата за кола да не горят.
Детската едндокринна система не е действаща и те не се изпотяват по тялото, потта която установявате идва от тила на детето, едното място чрез което децата регулират температурата си.
Не забравяйте, че детската кръвоносна система е по - къса, а пулсът е по - учестен (120 удара в минута, при 60-70 за възрастните) съответно ако на вас ви е топло и се потите по цялото тяло за да коригирате телесната си температура, то децата се потят повече и то само през главата и краката

# 78
Здравейте, от вчера сме вече с новата лятна количка. Благодаря ви за съветите, избрахме Макларан Куест Simple Smile. Това, което ме притеснява обаче е - защо бебка се изхлуза така? И от къде мога да си намеря борд за нея? Благодаря виии

Честитоооо!!! Със здраве да си я ползвате и да имате много приятни разходки с нея  Hug
Не успявам да намеря борд в нета, има разни изтекли обяви.

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 10:10 от Nightmare01

# 79
Здравейте! Бях питала за Бритакс be agile и за Сайбекс agis m 4. Спряла съм се на Сайбекс-а. Най- вероятно ще взема и кош за новородено, въпреки че точно този модел на Сайбекс има пълно легнало положение ( без чупка). Това което ме интересува е дали смяната на позициите на гръбчето на седалката е лесно, тъй като е с коланче, а не с механизъм/ръчка. В магазина ме уверяват, че било много лесно и удобно, но искам някой с опит при този тип регулиране на позициите да сподели мнение.

# 80
  • моята мила родна страна
Здравейте! Някой с мнение за Хаук Маями 3 в 1? https://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/si … mp;utm_medium=CPS
Може и за Хаук Лондон https://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/si … -v-1-london-cross

# 81
  • Варна
Аз вече, уж последно, се колебая между ABC design salsa 4 и Jane muum koos micro 2017. Вчера разгледах в магазина и двете. Някъде бях мярнала инфо, че испанската е с пластмасово шаси, а всъщност не е. Тя ми се стори и по-просторна.  Летния кош при нея има пълно легнало положение, а при salsa остава чупка. Salsa, от друга страна ми се стори по-маневрена, но то в магазина едва ли мога да направя адекватна преценка. Jane върви в пълен комплект, а ABC не. Кошницата, чантата и дъждобрана се купуват отделно. Засега ивам предпочитания към едната, но моля за съвет и подробности, които съм изпуснала при огледа.
 bouquet

# 82
  • София
мен това което ме отказа от Mutsy е че ми направи впечатление, че е малък летния кош. Няколко виждам с деца до около годинка в тях и са ги сериозно изпълнили, не виждам как по голямо дете ще стой удобно вътре. Това впечатление ми прави щом видя количка от този модел.
А Muum определено ме отказа заради всичката пластмаса и липсата на амортисьори.
Специално на Igo (също и на Nexo) никак не е малък. Синът ни е на 2, на вид и ръст като 3-4 годишно и си му е съвсем комфортно.

# 83
  • Стара Загора

mari6a, а от какво е изработено шасито на Jane Muum тогава?
Относно чуденката между двете, аз написах по- назад мнението ми за Muum, и малките минуси, които има. Плюсовете са повече определено.
И двете колички са един клас, вече според нуждите ти си реши. Simple Smile

# 84
  • Варна
Алуминиево е. Даже продавачката ме изгледа странно като казах, че не искам пластмасово шаси. Сега, не знам дали цялото е алуминий, не го проверих част по част.
Иначе и аз клоня към muum. Още повече, че на моя ръст повече ми пасва.

# 85
  • София
Рошко , благодаря за информациятя,нова е за мен.

# 86
  • Anywhere
Здравейте, от вчера сме вече с новата лятна количка. Благодаря ви за съветите, избрахме Макларан Куест Simple Smile. Това, което ме притеснява обаче е - защо бебка се изхлуза така? И от къде мога да си намеря борд за нея? Благодаря виии
В aliexpess и в ebay ги има. Струват около 30лв.

# 87
Някой наема ли се да изкаже мнение за Chipollino Nina 3 в 1

# 88
Здравейте Simple Smile записвам се да ви следя, но също така искам и нещо да попитам. Изчетох доста информация в темите назад, но като че ли повече се обърках...моето бебе очаквам през ноември и се чудех дали има смисъл да купувам количката от сега. Мисля си, че през зимните месеци доста по-рядко ще си позволявам да излизам с детето, освен, ако не трябва да се ходи на консултация, та мисълта ми е, през първите месеци не е ли достатъчно да се ползва кошче за новородено/кошче за кола? пък количката може би да избера март-април догодина? как мислите вие?
извинявам се, ако въпроса ми е неадекватен, но това ми е първа бременност и се чувствам като в "небрано лозе"....

# 89
Аз лично излизам всеки ден. На бебето в количката му е добре, завито и си спи. Ако на някого му е студено, то е на мен.
В големия сняг излизаме с ергономична раница или слинг.
Най-доброто нещо,което може да направите за детето си е да не го затваряте цяла зима вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт