Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 137 909
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 60
Така е, просто тези неща след щателно обикаляне в магазините и оглеждане, също се констатират.  Peace

Ако се върнеш в началото на темите, ще видиш:

"Добре дошли!
Темата е за взаимопомощ при избора количката за вашето бебе. Обсъждаме плюсове и минуси на дадени модели, както и актуални промоции."

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 14:34 от Denitsa11

# 61
  • Стара Загора
Muum наистина е една от топ количките в момента, които мамите купуват. Просто за този ценови диапазон са много добре.
Но на мен ми е прекалено пластмасова, просто "чувам" пластмасата някоя мама като мине покрай мен. То за това е и по- лека, но аз нямам къде да мъкна количката, имам половин етаж до асансьора, който ММ ще изкачва вместо мен. И за това искам да заложа на по- метално шаси.
Точно ей сега за спора между Mutsy Evo и Jane Muum, минаха три мами, 2 с Muum и една с Evo. Ами според мен Mutsy се движи по- леко и определено никакъв шум не излиза от нея.
От работа ги гледам, до нас е гаден тротоара, така че си е направо тест за количките. Grinning

# 62
Дано не трака, надявам се с редовно смазване да е окей.

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 14:34 от Denitsa11

# 63
  • София
мен това което ме отказа от Mutsy е че ми направи впечатление, че е малък летния кош. Няколко виждам с деца до около годинка в тях и са ги сериозно изпълнили, не виждам как по голямо дете ще стой удобно вътре. Това впечатление ми прави щом видя количка от този модел.
А Muum определено ме отказа заради всичката пластмаса и липсата на амортисьори.

# 64
  • Стара Загора
Дано не трака, надявам се с редовно смазване да е окей.
Ако не я пренатоварваш и напрягаш прекалено много всичко ще е наред. Има си причина масово да я ползват, значи са доволни от нея.  Hug

# 65
Благодаря, дано Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 09:06 от Denitsa11

# 66
мен това което ме отказа от Mutsy е че ми направи впечатление, че е малък летния кош. Няколко виждам с деца до около годинка в тях и са ги сериозно изпълнили, не виждам как по голямо дете ще стой удобно вътре. Това впечатление ми прави щом видя количка от този модел.
А Muum определено ме отказа заради всичката пластмаса и липсата на амортисьори.

Това, което казваш за iGO,  ми направи впечатление и на мен, братовчедка ми е с такава и ще я следя.. Имам много време до Декември. Детенцето й е на 1 годинка и за сега е ОК, но в магазина много малък ми се стори.. Забравих да го споделя онзи ден..

Иначе спокойно, Деница, не те упреквам. Казвам за други момичета, да си правят изводи на база опита на други жени, а не на база брой купени колички, но все още не използвани. Ти си я закупила, харесваш я, проверила си минуси и плюсове, но нямаш реален опит с нея. Хубаво е, че споделяш това, която си прочела и видяла. Пак казвам, не те упреквам. Харесвам Муум, това ми е един от резервните варианти, ако  намеря непрежалими недостатъци на Мutsy iGO. Simple Smile

# 67
Няма проблем. Разбирам какво имаш предвид.

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 10:10 от Nightmare01

# 68
При едното коша за новородено малък, при другото другия  Joy Пък сме си едрички, ако бебето е като нас  ooooh!

# 69
  • Стара Загора
Е сега, нашето бебе като ще е азиатче като татко си малка количка ли да търся.  Joy
Бебетата са си бебета, колко ще пораснат, и дали като бебета ще растат много или по- късно няма как да знаем.  Laughing

# 70
  • София
аз много се извинявам че може би ще повторя въпрос, но доста се рових назад в старата тема и не можах да намеря информация.
Интересуват ме чужди сайтове от които може да се закупят колички и как става плащане и доставка, с посредник, превозвач и тн.
Харесала съм модел, който не го зареждат вече 3 месеца и май няма и да го заредят и май ще се поръчва от другаде. Гледам в официалния сайт на Mamas&papas, но не знам мога ли да поръчам от там и как става с доставката.
Моля който е поръчва да каже  Praynig Hug

# 71
...
Харесала съм модел, който не го зареждат вече 3 месеца и май няма и да го заредят и май ще се поръчва от другаде. Гледам в официалния сайт на Mamas&papas, но не знам мога ли да поръчам от там и как става с доставката.
Моля който е поръчва да каже  Praynig Hug
Специално за https://www.mamasandpapas.com/en-gb/ да споделя, че не ми приеха плащането от БГ сметка (Виза Електрон ми е картата), водихме кореспонденция и ми писаха, че приемали само от UK сметки. Сестра ми, която живее там, ми съдейства с плащането от нейна сметка и си я получих с превозвач (ползвам Габиели и Габко и от двата съм много доволна). Иначе и аз си бях харесала разцветка, която я има само на техния сайт, пък и цената за "as new" изобщо не беше за изпускане.

# 72
Някой има ли мнение за ABC design Salsa 4?
Спряла съм се на нея, защото ми харесва като дизайн /летния вариант де, но и зимният е приемлив/. Понеже не разбирам от колички, може ли някой да се изкаже по-компетентно относно тежест, дали е удобна за бутане, маневреност и тн. параметри, които една количка притежава...
Благодаря предварително!

# 73
  • София
Когато се разхождам в парковете в София и много ззаглеждам другите колички. Да ви кажа, че всички тракат. Не тракат само тези, които са карани в мола. Mamas&papas, Jane, Mutsy, Adbor, McLaren и кои ли още не. Наредете сси приоритетите, защото няма такава количка: да е нова, под 1000лв, тежи около 7кг., с големи гуми, да е танк, с цяла дръжка, голям сенник, да не се разскърца в ямите по улиците, да заема малко място и ако има как да разхожда детето сама  Laughing
И Лорели да купите, децата без разходка няма да останат  Peace

# 74
Здравейте, от вчера сме вече с новата лятна количка. Благодаря ви за съветите, избрахме Макларан Куест Simple Smile. Това, което ме притеснява обаче е - защо бебка се изхлуза така? И от къде мога да си намеря борд за нея? Благодаря виии

Общи условия

Активация на акаунт