Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 137 590
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Мдаам, сега се разколебах и включвам и въпросната Jane Muum в списъка. Днес, докато идвах на работа видях една дама да бута с лекота, с една ръка Jane Epic. Другата й беше заета с торба с покупки. Количката ми хареса и на външен вид, и ако не беше толкова натоварено момичето щях да я спра да я разпитам.
Някой може ли да каже разликите между Jane Muum/Epic  и Cybex Agis M air 4? Yum

# 46
Само сс едно не съм съгласна за Jane muum - това, че седалката с шасито е 6.6кг. Само шасито е толкова. Иначе и аз ги харесвам много.

Възможно е, казвам по това, което е написано в каталога им, майка ми също като я вдигна заподозря, че може да е малко повече, но пък и да е - лека е. Сто процента е под 10 кг. Мотивирах се да я изтегля лично, ако ми падне удачен кантар ще тествам и ще пиша.

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 09:20 от Denitsa11

# 47
Точно за това кошче има IsoFix система, която е една голяма подложка, монтира се в колата и като се качваш с него не е нужно всеки път да омотаваш коланите.

# 48
Ето го кошчето за кола на нашата в цвят Cosmos. Не знам колко ще го ползваме на есен, но е симпатично и поне за пренос ще става.

Нямате ли кола?
Защо не знаеш колко ще го ползвате?
Аз ползвам кошница за кола постоянно и задължително в колата.

# 49
Ето го кошчето за кола на нашата в цвят Cosmos. Не знам колко ще го ползваме на есен, но е симпатично и поне за пренос ще става.

Нямате ли кола?

Имаме, но бебенцето ще порасне и сигурно ще му умалее бързо и крачката ще излизат навън, не знам още как ще станат нещата, първо бебенце ще ни е, затова така неуверено подхождаме.

# 50
  • Стара Загора
dan4e rk Според мен паричките са ти пре- достатъчни да заложиш просто на по- изпитана марка. Вземи я здрава, с много добри задни гуми, да я дрънчиш по стълбите без проблем.
При наличието примерно на  Bugaboo Cameleon за 500лв втора ръка на няколко обяви, за мен е много по- добър вариант. Даже май имаха и опция количката да е само на 2 гуми, за минаване по пясък, което ще ти е много полезно за стълби. Но там вече трябва да видиш за кои точно модели на Cameleon важи това, не искам  да те подведа.
Има още мнооого варианти, просто задай търсене в olx, за сума да речем 400 начална и 600 крайна, и което ти хареса, отваряш и гледаш в интернет клипове за него, мнения и т.н.
Абсолютно безсмислено ще е аз да седна да го правя вместо теб, след като на теб трябва да ти хареса.
Пожелавам ти късмет, и да останеш доволна от покупката си.  Peace
Едно място, където можеш да четеш подробни ревюта на почти всички колички, ако разбираш английски е  http://www.madeformums.com/
Иначе се интересувай от материала на шасито доста, трябва ти здравичко, по- метално, избягвай изцяло пластмасата.

# 51
  • София
Под 10кг е. Мисля, че със седалката беше около 9. Това е официалният им сайт с характеристиките дадени за шасито http://www.jane.es/en/products/pushchairs/muum.html

# 52

Имаме, но бебенцето ще порасне и сигурно ще му умалее бързо и крачката ще излизат навън, не знам още как ще станат нещата, първо бебенце ще ни е, затова така неуверено подхождаме.

Кошът за кола не умалява, когато крачетата на бебето започнат да стърчат, а когато главичката премине над горната подложка или не знам, как точно да се изразя.. То умаляването на дължина по крачетата, може да стане и на 2-3-тия месец. Не се съди по-това  Peace

# 53

Нямате ли кола?

До около година поне може да ползвате кошница, освен ако бебето ви не е много едро.
Сменяте кошницата за кола със следващата категория стол за кола, когато главата на бебето започне да излиза отгоре, но вие ще усетите, ще започне да му става тясно.

# 54
Дени, огромни благодарности! След написаното от теб вече съм 100% сигурна че съм направила най-добрия избор Simple Smile

Сега остава само да спра да мисля за цвета - дали бежовия е най-подходящ или по-скоро Cosmos. Вие момченце или момиченце чакате?

# 55
И момченца и момиченца съм виждала в нея.

# 56
  • Варна
Под 10кг е. Мисля, че със седалката беше около 9. Това е официалният им сайт с характеристиките дадени за шасито http://www.jane.es/en/products/pushchairs/muum.html

По - скоро 11 кг. със седалката.

# 57
Все пак мисля, че е по-добре да се водим от мнения на майки, които са с реални впечатления от ползване на количка с бебе, по тротоари, улици и тн,  а не само на база на тези, които са си я купили.. То е ясно, че всеки, който си е купил дадена количка, я харесва.. Отрицателните впечатления идват евентуално след поне n-месеца ползване..  newsm78

# 58
Все пак мисля, че е по-добре да се водим от мнения на майки, които са с реални впечатления от ползване на количка с бебе, по тротоари, улици и тн,  а не само на база на тези, които са си я купили.. То е ясно, че всеки, който си е купил дадена количка, я харесва.. Отрицателните впечатления идват евентуално след поне n-месеца ползване..  newsm78

По принцип е така, но аз никъде не съм дала мнение след дългосрочно ползване.

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 15:21 от Denitsa11

# 59
Така е, просто тези неща след щателно обикаляне в магазините и оглеждане, също се констатират.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт