Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 138 009
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 165
DesGS, писах преди 1-2 страници за нея, бях с adbor s-line 3 в 1. Много зависи от какво имаш нужда. В квартирата се измъчих, защото живеехме на 3 етаж без асансьор, но като се преместихме на новото място се родих. Имаме асансьор, метрото ми е удобно и има асансьори, не ми се налага да катеря стълби, от време на време някой друг бордюр. Побира страшно много багаж отдолу, отделно като мина през пазар и мога да закача по 2-3 торби със зеленчуци от двете страни. Свърши ми страхотна работа за града, но се поизмъчихме с пътя, защото заема много голяма част от багажника в колата. В момента си търся пак 3 в 1, но по-лесно сгъваща се и по-прибрана за колата. Безшумна е, с големи помпащи се гуми и добре проходима. Не ми се е пукала и не ми се е налагало да ги помпам. Коша отдолу се протри и в последствие се поскъса от гумите, но това почна да ми се случва и с лятната количка, най-вече като се качвам и слизам от тротоари. Гаранцията не го покрива. Нека да споделят и другите мами дали са имали такъв проблем с коша за неща отдолу с други марки.

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 13:41 от Cassiopeia99

# 166
Бутала съм S-line на позната. Върви леко, но е много тежка, заема ужасно много място, текстилът е ужасен. Летният коша като е обърнат с лице към родителя, се променя  центъра на тежестта и количката не върви добре.

# 167
  • София
Здравейте, някой може ли да даде мнение за количката на chicco Ohlala. Гледах я на живо, много ми хареса в магазина, супер лека, към 4 кг, Но дали се движи добре по разбитите ни улици?

# 168
  • Стара Загора
Здравейте, някой може ли да даде мнение за количката на chicco Ohlala. Гледах я на живо, много ми хареса в магазина, супер лека, към 4 кг, Но дали се движи добре по разбитите ни улици?
3,8кг можеш и с един пръст да си я вдигаш. Simple Smile Супер е количката, и цената е хубава.
Но самите летни колички не са от най- маневрените. Зависи колко са ви разбити тротоарите. Simple Smile

# 169
  • София
Теглото ѝ е впечатляващо! Любопитно ми е и на мен откъм маневреност как е. Ако я бяха направили и да се сгъва и откъм ширината, щеше да е идеална.

За който не държи на гаранция, тук е 99 лири http://www.very.co.uk/chicco-ohlala-stroller/1600149690.prd. Може да има и други оферти, не съм търсила подробно.

# 170
  • Стара Загора
http://www.madeformums.com/reviews-and-shopping/10-of-the-best-l … der-6kg/1504.html
Тук има по- подробно ревю, на първо място е Simple Smile

# 171
  • София
За Софийските разбити тротоари става въпрос Simple Smile ако не се движи леко, няма да я изтърпя, затова и питам.

# 172
Момичета благодаря за бързите отговори и мнението. Сега отново се разколебах.
Аз съм ниска и слаба и търся  количка която  е лека и маневрена. Повечето които можем да си позволим са около 13 кг, което уж не е много, но все пак. А които са по-леки са над 1000 лева, и ни идват скъпички. На нашия татко 13 кг не му се виждат много и според него всички са леки, но той си е едър и 20 кг пак няма да са му много.
Ако може ми препоръчайте количка по възможност 3 в 1, която да е около 800-850 лева.

# 173
  • Стара Загора
Момичета благодаря за бързите отговори и мнението. Сега отново се разколебах.
Аз съм ниска и слаба и търся  количка която  е лека и маневрена. Повечето които можем да си позволим са около 13 кг, което уж не е много, но все пак. А които са по-леки са над 1000 лева, и ни идват скъпички. На нашия татко 13 кг не му се виждат много и според него всички са леки, но той си е едър и 20 кг пак няма да са му много.
Ако може ми препоръчайте количка по възможност 3 в 1, която да е около 800-850 лева.
Колежке, септемврийке.  Hug
До сега показваш само тежки колички, 13кг с бебета багажи и не знам си какво като добавиш става много. Хубави колички са, но са известни с прякорите "танкове", и има защо. Но за жалост ценовия ти диапазон позволява най- вече тях. Особено ако е 3в1. За това ти препоръчвам да се ориентираш към втора употреба, аз съм с твоя ценови диапазон, и това е решението което взех, набелязала съм си няколко модела, и дебна обявите в олх.  Peace

# 174
Би ли споделила поименно, ние сигурно също ще купуваме втора употреба.

# 175
  • Стара Загора
Ами добре, това са моите колички фаворити, които след безкрайните ми гледания на клипове и проучвания заобичах най- много тях. Отговарят на моите изисквания.
Bugaboo cameleon- дебна поне 2-ката да е.
Nuna Mixx
Mamas&papas mylo
Quinny Moodd
foppapedretti myo (макар че я видях на живо и коша и е многооо близо до земята, и почнах да не я тача особено)
4moms  (2-3 техни модела, но е почти невъзможно да се намерят втора ръка)

# 176
Здравейте. Нова съм в сайта и може би въпосите ще са задавани хиляди пъти и вече са досадни, но моля за съвет.
Какво мислите за количките abdor? Спрели сме се на zarra 3 в 1 и s-line 3 в 1, но нищо не разбирам от колички. В стара тема от 2014 или 2015 год., четох че количките s-line се харесват, но бих желала по-актуална информация.
Освен това ако имате информация къде в Бургас може да отидем и да ги разгледаме. Гледах ги в сайтовете дундьо и галакси, но ме е страх да поръчам по интернет, тъй като ако не ни хареса количката, може да имаме проблем с връщането.
Благодаря предварително.
Здравей, в Бургас ги има в магазин Бебе Експерт в Меден Рудник. Ние бяхме със zarra new.  Много ми беше удобна и маневрена, но действително е обемна. Карахме с нея година и то сериозна експлоатация, не мръдна отникъде, нито се разкърца, нито избеля. Като изключим, че тежи по стълбите, както повечето, количката е супер. Просто реших,че искам вече нещо по-малко и затова минах на тип чадър.

# 177
Crossfade, не разбрах дали и ти гледаш за по-леки колички, но споменатото Quinny си гони 15-ина кг. Понеже също ги бях загледала и се впечатлих колко са тежки. Виждала съм много добри оферти за тях и в английския ebay.

# 178
  • На остров
Крос нали тм щеше да купува куини и да я носи със самолет когато той се прибира?
Бугабу камелеон са хубави градски колички, за по голяма маневреност е Буфало и е с по високи крайни кг.
При нас в местният сайт за има много бугабуу и на добри цени но е за тук за съжаление.

# 179
  • град-държава
crossfade, има 2бр. двойки в OLX. Миналата седмица ги гледах, ако още са актуални.
На мен Бугабуто си ми тежи, въпреки, че е малко над 9кг. Съжалих, че не си взех Бии и то единствено заради зимния кош, но сега мога да оценя каква тъпа причина е. Наскоро видях няколко Бии от навите модели и са страхотни, мисля, че тежат около 8кг.
Иначе първоначално се бях засилила за Бъфало, толкова я харесвах по снимки и клипове... мъжът ми я видял наживо и ми се обади да ми каже, че в момента гледа двама мъже, които се мъчат да я качат в градския транспорт и, че този танк не е нашата количка, та така ме отказа.

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 01:09 от Vermilion`

Общи условия

Активация на акаунт