С Августинче за ръчички заболя ни кръста всички

• 72 397
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
С моята спим заедно, а баща ѝ спи в другата стая. Честно казано не виждам нищо лошо в това. Не мисля че отношенията с мъжа ми са станали лоши, обръщаме си достатъчно внимание един на друг, но в момента приоритетът е малката. Щом тя не спи в кошарата спокойно и се буди по 60 пъти с рев, значи не е ок. Не че като спи при мен не се буди, но друго е 3-4 пъти. Иначе заспива сама, само трябва или аз или баща й да сме до нея на леглото. ТВ-то работи, тя се отегчава, като гледаме нещо различно от детски песнички и заспива бързо.

# 511
Е добре...поусрокоихте ме. Явно не сме смо ние

# 512
Ще записвате ли децата на ясла? Някоя бременна ?

# 513
И малкия спи неспокойно в последно време и е при нас на спалнята. Но ние сме всички на нея-аз, той,татко му, а в краката ни и кучето 😄
За сега яслата я пропускаме, ще видим по-нататък.. Мисля направо на градина като му дойде времето.

# 514
Пролетта ми започва държавната практика и ако няма кой да я гледа, колкото и да не ми се иска, ще трябва да ходи на ясла. И аз ще трябва да се върна на работа де, но там съм на 4-6 часа и то на смени и ще мога да ходя на практиката.
Събудихме се преди 30 минути, никога не сме спали до толкова късно, хареса ми. 😂😂😂

# 515
  • Бургас
За яслата, мисля да я пробвам догодина септември, да видя как ще е - дали ще плаче много, дали ще боледува. Ако всичко е наред ще си ходи, но ако боледува ще я спра и ще пробвам отново есента на 2019-а, живот и здраве.

# 516
Аз ще го пусна пролетта, живот и здраве, на частна ясла, малка група деца, в началото  за по половин ден, после ще видим.

# 517
През повечето време спи при нас. Избутва ни и двамата, върти се, но не сме си и помисляли да спим на различни легла. Да ви кажа дори не се сещам причина, която да го налага.

Иначе се буди вечер, пие мляко като свърши хвърля шишето и настъпва нервна криза. При някой друг такива прояви?

Не смея да споделя, но палеца не го смуче от известно време. Все още пъха пръсти, но го няма онова настървение за конкретния пръст.

На ясла догодина, смятам като стане на 2

# 518
  • София
Здравейте и от мен,

Отдавна не съм писала, но по някаква причина нямах известия на мейла и сега наваксах.

Моята госпожица вече от няколко месеца тича из нас, общо взето прави бели за 5 бебета. Simple Smile Украсихме за Коледа, като всичко е вдигнато високо, за да не стига, защото много обича да пипа. По същата причина няма и незаключен шкаф вкъщи. Почти всички ваксини вече са сложени, остана някаква за февруари само.

Аз си работя отдавна, започнах и магистратура, а първият семестър вече приключи. Няма да я записваме на ясла или градина, поне за сега това е планът с възможността и на двама ни да работим от дома. Наскоро се сдобих и с мултикукър, понеже нали не използвам детска кухня, а понякога ми идва нагорно и работа, и готвене. Още стои в кутията обаче, че правихме едно разместване в кухнята и не съм имала възможност да го включа, ако ви е интересно, тези дни ще споделя впечатления. Simple Smile

Вие как сте, излизате ли в това време? За ЯННА зная, че не пропуска, а другите? Ние не всеки ден, когато времето е ок, тогава.

# 519
Здравей Shaw7y,
Ще чакам отзив за мултикукъра, че и аз мисля да взимам.
Ние излизаме почти всеки ден, стига да не е влажно навън и да не вали. Тези дни е студеничко, но има слънце и не пропускаме разходка. Количката вече и умалява, но е по-затворена и сме с нея. Триколката,  мисля, чак пролетта да я ползваме. Без количка не смея да я извеждам, че разходката трябва да стане няколко часа. 😂
Снощи бяхме на госъи на първия братовчед на ММ. Сина му е със 6 месеца по-голям от Дея и успяха да си играят. Той е много сладко дете и много хубаво казва "Дея".
Онзи ден имах час по история със 6ти клас, мина много добре, учениците бяха много старателни и внимаваха по време на урока.

# 520
  • София
Наде, като каза за излизането без количка, на нас доста често ни се случва. Живеем в центъра, което е доста неудобно с малко дете, защото уличките са тесни и постоянно хора бързат за работа, а ние сме като голям движещ се камък Grinning. Напоследък обаче просто оставяме количката вкъщи и ходим за ръка до градинката пред Народния. Ако се умори, се носим, но определено е по-леко от мъкненето на количка, поне в нашия случай. Simple Smile

# 521
Ооо, аз предпочитам бутането на количка. 😂 Обаче парка е на 15 минути и се стига по горе-долу равни тротоари, та нямаме проблем.
Мислите ли да взимате шейни за малките? Гледах една доста симпатична, може да се бута като количка, детето е затворено в нещо като чувалче и има ръкавици за майката.

# 522
Здравейте и от мен.
Аз отдавна си продадох количката,  излизаме с триколка. Имам лятна количка втора употреба , но не я обича и стои сгъната.
Наде, дай линк за тази шейна. И аз искам да взема  ще изчакам да мине Коледа. Искам обаче да става и за догодина поне. Че ако няма хубав сняг тази зима...
Ние излизаме между 10 и 12. Стига да не вали или много да духа вятър.
В 1  като е топло...спи. няма как.
Още не става махането на бибата Cry

# 523
И ние излизаме всеки ден, ако и да е за малко в лошите дни. Почнах и без количка за ръчичка за кратки разстояние и му и интересно. На кое казвате триколка? Дето има педали и да върти детето и има дръжка за бутане като количка, това ли?
Има ли някоя сред нас да гледа дечко по монтесори? Интересува ме варианта за легло ниско на земята дали някой има опит.

# 524
Кате, това е шейната, пише, че е за деца от 2 до 10 г:
https://ohoboho.net/bebeshka-sheyna-piccolino-de-lux-adbor.html
Да, Аникка, това е триколка. Аз не смея да я изкарвам с нашата сега, че е много открита, а ние излизаме от 2 до 4,5 и като се прибираме си е доста студено.
Не следвам Монтесори, но има доста техники, които ми харесват.
На Дея матрака е на 15 см от пода, защто спи в преносима кошара.
Гледах някъде из нета снимка на такава кошара, използвана за Монтесори легло. Мрежите бяха махнати и отгоре на металната конструкция беше прикачен балдахин. Обмислям и нашата след вррме да я трансформирам в нещо подобно. Ако намеря снимката ще ви покажа какво имам предвид.
Едит: Намерих я:

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 17:07 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт