С Августинче за ръчички заболя ни кръста всички

• 72 175
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Мони, а там подстригват ли ги, че кутийка за косичка? А колко е таксата в църквата?

77 лв в Кирил и Методий, 67 в Иван Рилски до БСУ и 70 в църквата в к-с "Изгрев" Wink

# 121
Значи 77 ще е, там смятам, само,че за тази год не знам вече дали ще има място за 15.08. Тези в Изгрев нещо са прекалили Grinning
Тончи още не мога да я приспа, полудява, уж й се спеше, дадох й сиропа за апетит и започна да полудява. През деня иначе спи два пъти по два часа вкъщи

# 122
  • Бургас
Рената честито прохождане на денце. За прощапулника освен, че се нареждат предмети, за да грабне детето нещо, пак гости и приготовления ли има? Хич не съм наясно.

Ние отидохме с приятели в Ковач, местност до река Велека, много хубаво място. Приятелите ми имат и те дечица, казват че на прощъпулника е добре да има деца, които да тичат и играят. Майката меси собственоръчно питка - доста четох дали трябва да е сладка или солена, много различни мнения по въпроса, но се спрях на варианта солена + мед, за който иска да се подслади. Постелих един чаршаф на поляната, наредихме предметите, които преди това не е виждала, сложих и питката зад тях и  я пуснах да отиде и да си избере каквото си хареса - тя хвана микрофона. Питката по правило трябва да се търкули и детето да бяга след нея до предметите, но не сметнах за удачно на поляната да търкалям питка хихи. Беше весело, след това седнахме на заведението, хапнахме, пийнахме ... Беше много хубав ден. Даже имаше мама с едно сладкишче, родено на 19 август и то в Девата, хубаво съвпадение, много усмихнато момиче Simple Smile

# 123
  • Бургас
Значи 77 ще е, там смятам, само,че за тази год не знам вече дали ще има място за 15.08. Тези в Изгрев нещо са прекалили Grinning
Ще има, може да звъннеш по телефона да питаш, но щом за 16.07 ще има, а ние ще правим тогава кръщенето, значи и за след месец няма да срещнеш проблем със запазването на датата. Остава се 20 лв капаро, така ми казаха Wink

# 124
Нашето не беше в Бургас и беше 66лв. Явно навсякъде вървят толкова 60-70лв.

# 125
Мони, честито покръстване на адаша!

Честит прощъпулник на Ренета! Като чета как сте го направили се замислям, че може и да се навия на нещо подобно. Принципно бягам от подобни организирани неща, но така хубаво го описа, че като проходи може и да направя нещо по-неглиже.

Ние изкарахме чудна почивка. Пътуването отново беше ужасно-рев, сълзи, пищене. Дано като сменим коша със столче драмите да понамалеят, че не ми се пътува на никъде, а обичам...
Всичко беше много добре само дето на прибиране, в най-голямата жега аз се разболях. Предполагам, че е заради климатиците, но е много гадно-гърло, хрема, отпадналост. Сякаш се пооправям вече, но бавно. Много силно се надявам малкия да не прихване, че днес нещо почна да му свири нослето 😓.
Мони усвои катерене на дивана, обаче иска да слиза с главата напред.
Ние го къпем директно с душа, рядко пълним коритото. Даже в последно време изцяло ММ извършва тази дейност, аз от време на време минавам да им се радвам, че малкия е много забавен като има вода-то е радост, смях, усмивки, много се забавляват.
Това е от мен за сега 🤗.

# 126
Кога смятате да сменяте коша за кола със столче? Знам че в коша е по-защитен, защото го обгръща изцяло, ама пък става вир вода и се чудя.

# 127
Ние го сменихме преди около два месеца, не си мисли, че в столчето няма да се поти. Главата му е цялата мокра.

# 128
Да,ние пробвахме веднъж в столчето, не че не се поти и пак не врещи като му писне, но нашето кошче поне го обгръща много плътно и затова става вир вода цялото тяло (гледала съм бебета в други модели кошчета и им е по-комфортно и широчко). А столчето ни е подарено, Макси Кози, и се чудя дали някаква допълнителна възглавничка за отстрани на главата трябва да потърся, защото така ще е без опора от двете страни и може да се лашка главичката?

# 129
Мисля идната седмица да сменяме кошчето. Принципно е хубаво да е с кошчето, обратно на посоката на движение, до годинката или поне до 9кг. Само, че при нас е такава драма пътуването, че ще пробваме със столче и тогава ще мислим дали да се мъчим с коша още малко.

Аз много се надявах малкият да не прихване от мен, но снощи вдигна температура. За сега не давам нищо, дано бързо минава. На мен ми остана да се преборя с гърлото, много упорито... Дано Мони го изкара по-леко, че гадничъй вирус се оказа.

ПС: Столчето мисля да е облицовано с алкантара,с надеждата да не запарва толкова. В колата салона е с такава материя и не спарва, ама столчето е по-закътано и незнам как ще е. Някой да има наблюдения?

# 130
Мони, ще се радвам да видим снимки Simple Smile. Току що разгледах снимките на Тоничка, чудесна е на плажа, че и плува...голяма сладурана. А позата й за спане е велика...Grinning.

Амели, бързо оздравяване! И моята кака изкара ангина тези дни, добре, че засега никой друг не е заразен. И аз си мисля, че вече е време за смяна на кошницата в колата със столчето. Трябва само да го измием,че е в мазата. А какво е алкантара?

# 131
  • Бургас
Днес моята бандитка реши, че ще танцува  Laughing Танц силно казано, но имаше някакви чупки с крака, вдигане на ръце, пляска си после сама, много беше сладка и смешна  Laughing
По повод смяната на коша със столче, ние го направихме доста, доста отдавна - в края на януари. Гледа си напред, защото в обратната посока не може да се монтира. Иначе за изпотяването и на моята в столчето става вир вода главичката, винаги нося малка хавлийка и дрехи за преобличане, досадно е, ама няма начин.

# 132
Много хубави снимки с прекасни пораснали бебоци 😘 🌻👶!
Алкантара е вид изкусве плат, изглежда малко като обърната кожа. Уж съчетава добрите качества на кожа и плат. Чудехме се дали да вземем столчето с обикновен плат и отделна подложка против изпотяване или столчето да е с алкантара. Ама май ще е втория вариант.

# 133
Ние пък кошче така и не сложихме, ММ като се върна тя беше на 7 м и над 9 кг и коша й беше малък и сложихме столчето, напред се вози, не се лашка главата, няма опора от страни де ,ама не се мята. Тон вече има два зъба и започна да яде парчета и да ръба, не иска кухня упорито и пюрета, но гризе банан, праскова, питки, пърленки, рогче, бисквити, днес и пилешкипръчици яде на даведение, естествено някакви трохи изяжда, както не можеше да гълта и от раз се научи. Днес пак отказва ядене, но тези дни си е върнала  200 грама и около 100 отгоре, 10 кг е , не знам за колко време обаче, дали заради зъбите отслабна или жегите не знам, сега малко паднаха температурите и възвърна или от витамините където й давам дали не е ?

# 134
И ние да се отчетем с мерки. Моят син на 11м. ще кажеш, че започна да си наваксва чак сега с всичко. Качил е този път цели 600гр. Сега тежи 8100, 73см. Започнали са да избиват цели 6 зъба наведнъж, така, че скоро няма да е само с 2 като зайче  Laughing Надявам се само да минат бързо и безболезнено  Praynig В последно време вечер спи по 12 часа, следобед по 2-3, така, че не мога да се оплача за сега. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт