Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 645
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 395
Много ми хареса Жени как се справи, вечерята беше семпла, и много добре поднесена, бих опитала всичко, но крем-брюлето беше страхотно и като вкус /по продуктите/ и като начин на поднасяне. И в кухнята работеше чисто и си личеше, че знае какво прави. Спомням си, че и Ваня ми хареса при участието си в предаването. Но най-висока оценка ще и дам на търпението, тази лигла и провали вечерта, и въпреки това Жени беше много мила и любезна.
Снежана- няма какво да добавя, казали сте всичко.
И на мен би ми било интересно участието на наши съфорумки, гледала съм някои в други предавания и много ми харесаха. На мен ми е интересно да научавам нови неща както при готвенето, така и при аранжирани, поднасяне на ястия, маса, и подобни. Затова миналата седмица ми беше много интересна Peace

# 1 396
Чудя се как и изтърпяха невероятните лиготии и превземки на тази!
На мен вечерята на Жени ми хареса многооо, семпла, фина, изпълнена перфектно....красиво и изискано поднесена! Браво!

# 1 397
  • София
Толкова нескопосан сценарий едва ли ще видя втори път. Оная колкото и да се мъчи да го играе, накрая вече и на нея и омръзна и почна да се хили.
Тук по сценарий, а в други  предавания/интервюта пак ли режисират наглостта и!?  Wink

# 1 398
Толкова нескопосан сценарий едва ли ще видя втори път. Оная колкото и да се мъчи да го играе, накрая вече и на нея и омръзна и почна да се хили.
Тук по сценарий, а в други  предавания/интервюта пак ли режисират наглостта и!?  Wink
Самият факт, че си съгласил на такава на роля по сценарий, вече говори и що за кретен си. Визирам Макавеева. Ако това същество беше на моята маса - щеше да види вратата.

# 1 399
Очаквах да посрещнат гостите в срарозагорския апартамент, харесва ми Евгения как спокойно си приготвя
Семейството от 1 година не живее в Стара Загора.
Тази вечер май не ги дадоха в лимузината.  newsm78

# 1 400
  • ГО
Снощи се клатеше на двата крака на стола, тази вечер си вдигна краката почти на масата... Никакво поведение няма тая Снежана. Пълен инфантил, лигава и непоносима.

# 1 401
И на всичкото отгоре ей такива свестни и симпатични мъже като Владо се захласват по такива обекти като Снежа.Е как пък не флиртува един път с Глория,Снежа само да си отвори устата и той зее в нея !! ooooh!
И от такова поведение от страна на мъжете,имат самочувствие такива лекета като Снежа  #Sniper

Не знам колко е свестен Владо. Все пак от спортист, не може да се очаква чак толкова.
Щом се захласва по Снежана, значи толкова му е и на него акъла.

Мъжът ми даде супер идея, но нямаше как да я кажа на домакинята - трябваше да каже на Снежа, че на коридора пред външната врата има изненада. Излиза тя и хлоп, Евгения затваря вратата под носа й....изненада!

# 1 402
Бял боклук, както казват черните. И не вярвам да го играе това - "играе" себе си и то затова ѝ се получи толкова автентично. Обаче да се правиш на тийн, когато си на 27 вече не е много яко Confused. Прогнозата е, че от тук насетне с напредването на възрастта лепенките по главата ще се увеличават за сметка на свестните хора в обкръжението ти, а също  и за сметка на ангажиментите ... каквито и да са. Wink Майката, ако наистина е учителка явно се е провалила два пъти - веднъж като родител, а и като педагог също. Confused
Домакинята удържа фронта със завидно самообладание - аз тази щях да я пусна да си отлети с цигарката през балкона доста преди десерта.  Та това, ако не беше по сценарий - поклон наистина за железните нерви.   

# 1 403
Не мога да разбера Жени дали не чуваше какво говори Снежана или се правеше/ Отвратително поведение! И защо трябва да ни показват такива лица в час пик? Уж за пример как не се прави, но рядко децата ще разберат посланието.

# 1 404
Глория направо рязко ми се издигна в очите за сметка на това чудо Снежана. Честно, бих се срамувала ако ми е дъщеря.

Мисля, че и това е била идеята. Да се реабилитира Глория.  Peace
Това, което показа във ВИП Брадър, беше диаметрално противоположно от това, което показва тук.
Понаучили са я на това-онова.

# 1 405
Жени е възпитан човек, а и има 2 малки деца, с които "тренира". Личи, че умее да предотврати конфликт тактично и да отмести въпроса.

Госпожица Макавеева само като име я бях чувала, не съм пропуснала много. Дали играе или не няма значение, неприемливо е и в двата случая. Но и не вярвам да играе.

# 1 406

Днес си сложи ръка на крачето й, а после се държаха като влюбени... Сега, ако имаш 4 деца и си падаш по наркоманки - малко дискретност, щом ще те дават по телевизора!

# 1 407
А Глория как обявява, че яйца НЕ ЯДЕ и 30 секунди по-късно заподскача и пляска за крем брюлето, че и си го изяде?  Laughing Laughing Laughing Laughing #Crazy #Crazy #Crazy

# 1 408
А Глория как обявява, че яйца НЕ ЯДЕ и 30 секунди по-късно заподскача и пляска за крем брюлето, че и си го изяде?  Laughing Laughing Laughing Laughing #Crazy #Crazy #Crazy

Това е било веганско крем брюле. Вместо с яйца с куркума  hahaha

# 1 409
Госпожица Макавеева само като име я бях чувала, не съм пропуснала много. Дали играе или не няма значение, неприемливо е и в двата случая. Но и не вярвам да играе.

Смятам, че госпожица Макавеева е била поканена само заради сеира, който ще произведе. Явно за продуцентите не е тайна този и талант.
Аман от сеири, бих рекла. Гледат ми се нормални взаимоотношения, нормални разговори, добро готвене -
 самостоятелно, може и да не е най-гурме. Но всеки да приготвя сам ястията си. И да посреща в собствения си дом, а да не се оправдава с ремонти и не знам си там какво още. Като са се хванали на хорото, да го тропат.
И така.

Общи условия

Активация на акаунт