Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 570
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
На Владо хич не му трябва Брадъра, щото от сега е нарочен за пианде и женкар в бг мамата Thinking

# 1 471
  • София
И моя мъж се бори така с бататите на само, че той е със сатър.
А те колко шампанско имат в лимузината, че успяха 4 човека да се напият?

# 1 472
  • София
И моя мъж се бори така с бататите на само, че той е със сатър.
А те колко шампанско имат в лимузината, че успяха 4 човека да се напият?
Може да е имало и концентрати.

# 1 473
  • Sofia
Изненадата на Глория беше прекрасна.

# 1 474
  • София
Дано Владо да е подплатил с достатъчно добра сума участието си в черешата, защото човек дълго гради име, но може да го съсипе с малко течност или много Макавеева... или пък обратното...  Joy

# 1 475
Както често се случва, за някои хора е по-добре да не се показват извън обичайното си амплоа. В случая визирам Владо Николов  ooooh! въобще не ми прилича на мъжа на място, за когото го имах. Преди повече се изненадвах, но вече голяма част от наивността ми се изпари и по-лесно приемам, че ако един човек ми харесва като професионалист или творец, то това не означава неминуемо, че е и свестен като човек.

На Жени вечерята много ми хареса и макар, че се подразни, запази самообладание и предприе тактиката да се държи със Снежана като към дете.
Глория ако не я бях гледала в Брадъра, щях да си кажа -Я, каква готива мацка, само че ние сме гледали и помним Laughing И явно се е прицелила в победата, давайки по-ниски оценки. При Жени уж всичко и харесваше, контрираше Снежана, а накрая тя даде 7 точки, Снежана-10.

# 1 476
  • София
И то заради количеството на солта  Mr. Green, която винаги можеш да добавиш...   ooooh! ooooh!

# 1 477
Обаче си прекарват славно  Joy
Смятах , че седмицата ще е дисбалансна , а то се получава забава между всичките тези откачалки.
Владо се оказа пиянде. Глория отговорна и подредена.
Изненада до изненада  Shocked Shocked
А най-голямата- оценката на Евгения за Глория. И аз обичам солено , но никога не пресолявам ястията. не знаех досега , че това може да е проблем за гостите ми.

# 1 478
Утре ще е забавно обаче Grinning

# 1 479
Дано Владо да е подплатил с достатъчно добра сума участието си в черешата, защото човек дълго гради име, но може да го съсипе с малко течност или много Макавеева... или пък обратното...  Joy

Градил име, градил име...на спортист.
А като човек сега полеека започнахме да повдигаме завесата...

# 1 480
И ми се чини, че ако се отдаде на риалити кариера, "за да има с какво да ги храни тия четир деца" Mr. Green корнизът, дето държи завесата, ще му се стовари на главата! Такова разочарование ми е този мъж от тазседмичната Черешка...  Confused

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 22:13 от Бижy

# 1 481
Докато Глория настъргваше пармезан върху пастата, в кадър, на заден фон се видя как ръката на Владо се насочи към Снежана - или я сложи на крака й, или й хвана ръката, не се виждаше заради масата.

# 1 482
И ми се чини, че ако се отдаде на риалити кариера, "за има с какво да ги храни тия четир деца" Mr. Green корнизът, дето държи завесата, ще му се стовари на главата! Такова разочарование ми е този мъж от тазседмичната Черешка...  Confused

Joy Да.

Вечерята на Глория беше добър опит в лошо изпълнение.
Счупи булитлка с вино, запали плота...
Като цяло, само ньоките ми харесаха (обичам домашно приготвени ньоки), но все пак не бих ги правила, защото не обичам батати.

# 1 483
  • София
Докато Глория настъргваше пармезан върху пастата, в кадър, на заден фон се видя как ръката на Владо се насочи към Снежана - или я сложи на крака й, или й хвана ръката, не се виждаше заради масата.
О, да.  Laughing Размазано, на заден фон, но се видя. Слаби ангели явно има Владо. Жалко.

# 1 484
Не гледах днес, обаче като ви чета... Stop
Снежана не е оригинална. Всяка изложила се риалити кифла се оправдава с монтаж, особен и неразбираем за масите хумор и влизане в роля. Как пък не измислиха нещо ново всичките hahaha
И, разбира се, всички много са се забавлявали и са станали уникално близки след шоуто. Айде, моля ви се...
Ньоки обичам, но от класически картофи.

Общи условия

Активация на акаунт