Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 578
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 455
Глорето е всичко друго, но не и вегетарианец. hahaha

# 1 456
  • На ръба..
От днес и аз ставам вегетарианец, то много сладко така 😂
Признавам, че на Жени много и симпатизирам.

# 1 457
Глория си готви сама и менюто ми харесва засега. Личи си , че е живяла сама в чужбина.
Аз си я харесвам , да си кажа , де  Laughing
Но ще пропусне питката  newsm78

# 1 458
  • София
А чий е този прословут апартамент, в който ще готви Глория?
Не знам чий е, но миналата година си търсех офис и този апартамент се продаваше /може още да се предлага, не знам...  newsm78 / и моята брокерка ме води на оглед в него. Много елегантен и сладурански, а и в перфектно състояние, но се оказа в "арабския квартал" /Лъвов мост/... и се отказах, разбира се...  Sick

# 1 459
А чий е този прословут апартамент, в който ще готви Глория?
Не знам чий е, но миналата година си търсех офис и този апартамент се продаваше /може още да се предлага, не знам...  newsm78 / и моята брокерка ме води на оглед в него. Много елегантен и сладурански, а и в перфектно състояние, но се оказа в "арабския квартал" /Лъвов мост/... и се отказах, разбира се...  Sick

bouquet

# 1 460
Снежана държи линията на поведение, много е ЗАБАВНО.
Владо на мен ми е много антипатичен.

На Глория манджите интересни ми се видяха, брускетата бих я надребнила някак, не е много лесно да се яде един сандвич от 5 човека. Супа от грах обичам, но без гадните му люспи, както каза Манчев, да се мине през цедка. Десертът й не ме вдъхнови много. Ньоките най-много ми харесаха Mr. Green и салатата ми хареса, нищо че много песто и поднасянето на супата също ми хареса. Добре е Глория, не е вързана в ръцете.

# 1 461
  • София
Казаха си истината, ще ходят в брадъра. Joy

# 1 462
  • София
След тези вечери в черешата, бих се изненадала, ако любимата на Владо го пусне в Брадъра съпроводен от Макавеева...  Joy

# 1 463
  • Sofia
Владо е абсолютно пиян.

# 1 464
  • София
Владо е абсолютно пиян.

Те всички са пияни, без Глория, засега.

# 1 465
То по поведението на един човек като е пил много неща личат, в случая са бая неприятни.
Димо, ако е пиян, засега не ме дразни. Flutter

Десертът е не просто невдъхновяващ, а провал... подозирах, жалко, че така се получи. Трябвало е да заложи на нещо, което е правила.

# 1 466
Снежана нещо е много мълчалива. Очакваше буламачи, които щели да се чудят стават ли за ядене, а на всички май им харесва храната.

# 1 467
  • DE
Тази вечер всички са пияни Crazy В началото симпатизирах на Владо, вече не Rolling Eyes

# 1 468
Ох, тази е отврат, егати лигавото същество. Актриса?!

# 1 469
И мен започва леко да ме дразни Владко Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт