Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 602
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 440
  • До морето
Някой знае ли откъде мога да си купя такъв апарат като на домакинята?

Технополис, ама не знам предлагат ли и хартия.
bouquet

# 1 441
  • София
http://---/n/snezhana-makaveeva-zapali-skandal-v-chereshkata-na- … rtata.123424.html

"С няколко изпити чашки преди началото на „Черешката на тортата” си обясняват фенове на предаването неадекватното държание на актрисата Снежана Макавеева."

Да не визират нас в темата.  Laughing

Не успях да гледам целия епизод снощи. Не разбрах, защо Макавеева "изхвърли" половината десерт. Само от лиготия или нещо не й хареса?
Не ми се зарежда видеото в Novaplay и не мога да го гледам.

# 1 442
  • На ръба..
Ето още „Нека някой да обясни на Снежана,че участва в "Черешката на тортата",а не "На черешата"  Joy

# 1 443
Ето още „Нека някой да обясни на Снежана,че участва в "Черешката на тортата",а не "На черешата"  Joy
Хаххаах! Joy hahaha

Изгледах вечерята на Евгения, харесаха ми предложенията й. Крем-брюле с козунак много обичам, но плодовете не ми се нравят в комбинация, все пак, е въпрос на вкус, а и беше красиво оформено.

На Глория някой да й каже, че крекерът е именно солена бисквита и е твърд (е, не като дърво, де), както и, че кремът брюле, на който така искрено се разрадва, се прави с ембриони. Mr. Green

Снежана много се прави, явно смята, че така е интересна, забавна или бог знае какво, но е просто жалка и дразнеща. Освен неприятно поведение, има и неугледен външен вид, размандена, разчорлена... Може би вечеря в неин стил би било две магистрали бело и буркан мас (нали искаше мазно да било).

Димо има приятно присъствие, или поне такова впечатление ми прави. Heart Eyes

# 1 444

На Глория някой да й каже, че крекерът е именно солена бисквита и е твърд (е, не като дърво, де), както и, че кремът брюле, на който така искрено се разрадва, се прави с ембриони. Mr. Green

Ако няма петел при кокошките, друг път са с ембриони. smile3534

# 1 445

Тъй де, явно яде само неоплодени яйца, произведени специално за изготвяне на крем-брюле. Simple Smile

# 1 446
Тя не знае дали пие, ще знае какво яде. Mr. Green

# 1 447
Ето още „Нека някой да обясни на Снежана,че участва в "Черешката на тортата",а не "На черешата"  Joy
Ами аз ако бях на мястото на домакинята, щях да й предоставя малко олио и котлона, за който помоли Снежана "да си забъркала някакъв мазен сос към рибата". Ама след това щях да я накарам да си го изяде. Наистина Евгения спечели симпатиите ми, за разлика от лигавите кифли, каквито бяха другите две дами. Глория въпреки че беше възмутена от Снежана, в ББ се държа на моменти по сходен на нейния начин, явно вдъхновена от употребения алкохол.

# 1 448
  • София
Глория видя отстрани колко грозно е такова държание.

А Жени винаги ми е била много симпатична. Много добре се представи и едно време в Сървайвър, не е глупава жена. Една от малкото свестни, явили се на Мис Плеймейт. Много хубаво семейство имат.

# 1 449
Скрит текст:

Тъй де, явно яде само неоплодени яйца, произведени специално за изготвяне на крем-брюле. Simple Smile
Joy

# 1 450
Коментар от фейсбук-а на Снежана :
Цитат
"това е, което вие виждате, така че имате право на коментар:) С Владо сме приятели, харесваме се и се уважаваме, другото е шоу:) Жалко, че сте такъв буквалист, но то така и беше представено.. Там, където обясняваме, че това са ироничните ни и остри чувства за хумор и харесваме по- смелите и провокативни разговори, за да е по- интересно и смешно и да не умрем от скука, е отрязано, за да има сеир и скандал за зрителя:) Както разбирам, получило им се е! В отношенията си извън камера сме още по- саркастични един с друг и това ни харесва и ни забавлява искрено, така че не мога да се трогна от всички коментари на нищо подозиращи и знаещи зрители:) На мен ми беше страшно хубаво, намерих прекрасни приятели, с които СЕ РАЗБИРАХМЕ И СЕ РАЗБИРАМЕ идеално и това е най- важното!;)"

# 1 451
Отрязано и монтирано, колко да е отрязано и монтрано? Оправдането на всеки ос..ал се в риалити е монтажа. Чувство за хумор, ирония и смели разговори не видях.

# 1 452
Коментар от фейсбук-а на Снежана :
Цитат
"това е, което вие виждате, така че имате право на коментар:) С Владо сме приятели, харесваме се и се уважаваме, другото е шоу:) Жалко, че сте такъв буквалист, но то така и беше представено.. Там, където обясняваме, че това са ироничните ни и остри чувства за хумор и харесваме по- смелите и провокативни разговори, за да е по- интересно и смешно и да не умрем от скука, е отрязано, за да има сеир и скандал за зрителя:) Както разбирам, получило им се е! В отношенията си извън камера сме още по- саркастични един с друг и това ни харесва и ни забавлява искрено, така че не мога да се трогна от всички коментари на нищо подозиращи и знаещи зрители:) На мен ми беше страшно хубаво, намерих прекрасни приятели, с които СЕ РАЗБИРАХМЕ И СЕ РАЗБИРАМЕ идеално и това е най- важното!;)"
Да бе,остри чувства за хумор,ирония,за да не умрели от скука.Видяхме Снежана,че е простачка.И аз се шегувам.Добре ли е? Mr. GreenСкучно а,ама хонорара си го взе?И на нас не ни беше забавно,но поне я видяхме в целият и пиянски ''блясък'' и си направихме изводите.

# 1 453
Добре де,този Димо същински папагал..от най-цветните Joy Joy Joy

# 1 454
А чий е този прословут апартамент, в който ще готви Глория?

Общи условия

Активация на акаунт