Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 578
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Бургас
Ако бях сред гостите,щях да дам на продуцентите сеира,който искат.
Щях да хвана мрънкащата,надрусана лигла за тънкото вратле и да я изхвърля от къщата. Sick

Евала на домакинята.Изкара нерви като корабни въжета.

# 1 426
  • София
Според мен е роля това което прави Снежана.Не забелязахте ли ,че отказа да се снима,а после когато Жени отиде при нея до плота, двете си се снимаха и тя беше съвсем друга,усмихната, дадоха това за кратко,и според мен това е просто роля

Добре, може, но защо е необходимо да играе роля на такава гадина?
Заради сеира? Направо не ми се вярва, че продуценти и участници са паднали толкова ниско.  Sick
А и като я гледаме вече четвърти ден как завалва и дремуца на масата, си мисля, че това си е тя: една надрусана скубла.

Женя Джаферович ми стана симпатична.

Ами защото продуцента плаща и той поръчва музиката. Във всички риалита (включително и брадъра) се играе по сценарии. Няма случайни събития.

# 1 427
  • Бургас
Тази пикла не играеше,просто беше себе си.Беше на съседна маса на едно капанче в Созопол миналото лято и още тогава ме изуми поведението и.Едно към едно с това снощи.

# 1 428
  • София
Точно това щях и аз да пиша. Засичала съм я по заведения, едно към едно с поведението от снощи.

# 1 429
Ох, ако й бях майка на тази Снежана и гледах епизодите, щях да се гръмна, честно Mr. Green

Не мога да повярвам на себе си, че влизам в тема само заради подобна персона, а не заради предаването.
Гугълнах Simple Smile, за да видя кое е това Снеже, дето или е забравило да си вземе хапчетата, или е прекалило с тях, та разбрах. Гледах и интервю, вкл. и с майката на туй девойче, при Гала (разбира се, къде другаде), с цел да ги чуя и да разбера това поза ли е било.
Погледах, и си казах-светът е една овча плацента (от нашумелия случай с пребитата гинеколожка в Шейново), ако този образ се харесва. Ако се харесва-нека да е в кино-ок, но поведението е ежедневното и такова.
Плюх в пазва. ooooh! Tired

И за да съм по темата поне малко-крем-брюлето ме грабна.

# 1 430

И за да съм по темата поне малко-крем-брюлето ме грабна.

И мъжът ми го грабна. Сега имам за задача да му направя Simple Smile

# 1 431
  • ВАРНА
 Добре де,сценаристите,защо натрапват подобни скандални същества търсейки пикантното?Не средностатистическият зрител на Черешката е таргета-пращайте ги в "София,ден и нощ".Все едно във Вип Брадър да текат реклами за наколенки.Младите,които ще се изкефят на това поведение няма да се заседят пред това предаване....поне,докато не започнат да готвят голи.Най-много да изгонят нас-зрелите,разумни и имащи възможност да закупят аспержи и сьоНга потребитили.

# 1 432
Предлагам в следващия Биг Брадър да вкарат СнежИто, Сашка, Мегс и  Денди. "Тогава, тогава, предричам такъв"... рейтинг  Mr. Green

# 1 433
Мегз може да я вкарат в паралелна вселена, пак ще има шоО.
Тази седмица не мога да ги гледам, но ви чета тихичко и се хиля. Хубаво, че е Снежана да засенчи Глория (харесвам я визуално, но бая й хлопа дъската).

# 1 434
... И за да съм по темата поне малко-крем-брюлето ме грабна.
А мен пък не. Прекалено много допълнения имаше върху него, които няма как да не променят и утежняват оригиналния лек вкус. Е, ако бях гостенка, нямаше да ги отделям така демонстративно като Снежана, но вкъщи със сигурност щях да махна "похлупака", колкото и красиво да стоеше.
Жени доста се изнерви, според мен. Затова и накрая на вечерта лицевата й пареза много личеше.
Девойката май само на жените ги погажда тези номера. При волейболиста вчера беше тиха мушица Simple Smile
Интересно ми е днес при Глория как ще се държи. Те са приятелки-съпернички, от друга страна Глория я познава много добре и номерата й пред нея със сигурност не вървят.

# 1 435
Имат много интересно "приятелство" тия двечките  Mr. Green

На мен също не ми допаднаха добавките върху крема. А и никак не съм фен на тия буркани, банални са вече- кремове, лимонади всичко в буркани. Такива красиви чаши има

# 1 436
Имат много интересно "приятелство" тия двечките  Mr. Green
Ами типично "женско", с което мъжете толкова се забавляват Simple Smile
"Ау, стъпа, тази рокля е страхотна! Да не повярва човек, че от 10 години я носиш, не е мръднала! И скрива излишните килограми..."  Mr. Green

# 1 437
  • До морето
Отказвам да приема, че на света има толкова проС човек. Даже не искам да я коментирам. Чак ме е яд за останалите читирима, защото смятам, че ако беше някой друг на нейно място щяха да са доста свежа петорка.
Някой знае ли откъде мога да си купя такъв апарат като на домакинята?

# 1 438
  • Sofia
И на мен ми хареса фотоапарата Crazy

# 1 439
Някой знае ли откъде мога да си купя такъв апарат като на домакинята?

Технополис, ама не знам предлагат ли и хартия.

Общи условия

Активация на акаунт