Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 633
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 410
Според мен е роля това което прави Снежана.Не забелязахте ли ,че отказа да се снима,а после когато Жени отиде при нея до плота, двете си се снимаха и тя беше съвсем друга,усмихната, дадоха това за кратко,и според мен това е просто роля

# 1 411
  • Тра-ла-ла
На мен ми се гледат някакви забавни хора, които успяват все пак да намерят общ език и да се веселят покрай яденето. Вместо това гледаме стерилни събирания, позоьорски изпълнения и някое чики-рики за цвят.

# 1 412
Напълно съм съгласна, Pipi_.
Какво правят хора като Мегз и други подобни, които заявяват, че готвят за първи път  Crazy това е кулинарно шоу, не място за сеир.

Според мен е роля това което прави Снежана.Не забелязахте ли ,че отказа да се снима,а после когато Жени отиде при нея до плота, двете си се снимаха и тя беше съвсем друга,усмихната, дадоха това за кратко,и според мен това е просто роля
Ами не знам, познавам такива хора. Сега едно, за да им е гадно на другите, след 2 мин. решават друго.
Пък и роля е, когато накрая кажеш - беше роля. Затова не мисля, че е била такава...

# 1 413
Нещо ми е тегава тази седмица, едно фасоните на Снежана, толкова е неприятна, та чак ми е странно, не е възможно да е толкова зле това момиче. Отделно и вегетарианците. Значи месо не се яде, ама риба може, пък яйца не.   #Crazy Бяга ми логиката, ако има такава. По скоро на поза ми прилича, продиктувана не от загриженост към животинките, а от стремеж да изглеждаш интересен.

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 01:29 от Сийка*

# 1 414
А Глория как обявява, че яйца НЕ ЯДЕ и 30 секунди по-късно заподскача и пляска за крем брюлето, че и си го изяде?  Laughing Laughing Laughing Laughing #Crazy #Crazy #Crazy

Това е било веганско крем брюле. Вместо с яйца с куркума  hahaha

+1

На мен май никой не ми е приятен тази седмица.
Глория ми е интересна, различна и арт, но и тя не ме кефи.
Видяхме я в Брадъра..

А Снежито въобще не й разбирам какво си мънка под носа. Евала на Жени за нервите.

# 1 415
Защо така тази седмица не показват, ама хич, как приготвят дадено нещо Crossing Arms

И каква беше изненадата на словашката булка, че не гледах докрай?

# 1 416
Защо така тази седмица не показват, ама хич, как приготвят дадено нещо Crossing Arms

И каква беше изненадата на словашката булка, че не гледах докрай?
Хърватска снаха😁

# 1 417
Бъркам ги двата щата Grinning както се казваше във вица.
Довечера Глория ли е?

# 1 418
Бъркам ги двата щата Grinning както се казваше във вица.
Довечера Глория ли е?

Да. И ми се струва , че ще покаже стил.
Тя прави много точни коментари за Снежа . Не зная нарочно ли ги питат и персонално , че все за тази лигла се говори.
Не мога да повярвам , че тази се превръща във фактор . Цялата седмица все към нея е насочено вниманието.
Разчитам на това Глория като домакиня , да я постави на мястото и.
Тя кои ли гости имаше предвид , че са дошли пияни newsm78 За евентуално втори не се сещам , първата е ясна.

# 1 419
Дали скоро ще има седмица без веган, вегетарианец или човек, хранещи се от слънцето?? Много е тегаво да ги порадват за това, че няма храна за такива индивиди.

# 1 420
Аз не разбирам защо раздават масово ниски оценки, защото менюто било много "просто" или "нищо особено". Все пак не сме в Мастършеф, всеки показва това, на което е способен.
Вярно, че някои в старанието си да изпъкнат и да се покажат се излагат, но Rolling Eyes
Според мен други фактори са по-важно при съставянето на оценка.

# 1 421
Снимките :
Скрит текст:

# 1 422
На мен ми се гледат някакви забавни хора, които успяват все пак да намерят общ език и да се веселят покрай яденето. Вместо това гледаме стерилни събирания, позоьорски изпълнения и някое чики-рики за цвят.
Много точно!
И тея звезди ще се наредят при Гала после, пълен абонамент

# 1 423

Добре, може, но защо е необходимо да играе роля на такава гадина?
Заради сеира? Направо не ми се вярва, че продуценти и участници са паднали толкова ниско.  Sick
А и като я гледаме вече четвърти ден как завалва и дремуца на масата, си мисля, че това си е тя: една надрусана скубла.

Женя Джаферович ми стана симпатична.

# 1 424
Снежана, ако се държи по този начин в дома ми, бих я изгонила без да ми мигне окото!
Изключително противна дрисл@!

Общи условия

Активация на акаунт