Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 202 120
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Сашето и Денди ще направят тази седмица. Дий също показва потенциал. Тази мома днешната ми е скучна и безинтересна, ако се изруси ще е 1:1 с Мария Игнатова. Сашето що си е направила такива конски зъбетата? ала Луна стил

# 76
Да и русото девойче, дето толкова не му отива това русо, не знам кое е.
Сашка ми предизвиква жал, честно да си призная. Тъжно е.
Денди потъва...

Ти пък, на Луна зъбите са тройно по-големи от Сашкините. На Сашка приличат на едни желирани зъби, дето се продават, бонбони.

# 77
Сашето и Денди ще направят тази седмица. Дий също показва потенциал. Тази мома днешната ми е скучна и безинтересна, ако се изруси ще е 1:1 с Мария Игнатова. Сашето що си е направила такива конски зъбетата? ала Луна стил

И аз намерих прилика с Мария Игнатова. С Анелия никаква.

# 78
  • София
Сашка как може да си сложи такива зъби, като на Хелоуин.Yum

# 79

И аз намерих прилика с Мария Игнатова. С Анелия никаква.
Бяха я направили точно като Анелия и наистина много се коментираше приликата

# 80
  • Бургас
Домакинята не я познавам, сега разбирам за нея, наистина има прилика с Анелия.
Сашка Васева да не си е правила зъбите при на проф. Вучков специалиста?  Rolling Eyes

# 81
В кой клип е участвала?

# 82
Сериозно ли се качи на масата с обувките #Crazy

# 83
Много е одъртяла Сашка.

# 84
  • София
Бижу  Joyточно на желираните ченета  Mr. Green
 Сашето се опитва да изчисти бетониран имидж, ама не се получава, Новата Александра Бакърджиева не ме кефи.

# 85
Денди е успял да се почерпи вече.

# 86
Денди е на черешата... hahaha Фъфли вече. Ми те от салатата до десерта са на ракия.
Сашка, дето толкова се пази, се изпльока с това "Говори му на немски, той се възбужда на немски"- за мъжа ѝ. Sick

# 87
  • София
Денди даде двойка, той явно иска да спечели на всяка цена.

# 88
Денди е на черешата... hahaha Фъфли вече. Ми те от салатата до десерта са на ракия.
Сашка, дето толкова се пази, се изпльока с това "Говори му на немски, той се възбужда на немски"- за мъжа ѝ. Sick
Ами бившата жена на Бакърджиев е германка.  Mr. Green

# 89
Горката, мъчно ми е за Сашка, всеки път като се появи по телевизията. Като човек ми е мъчно. Очевидно има някакво огромно объркване в главата й, напън да си отговори, защо не й се получават нещата, ама пусто няма капацитет да схване проблема, а той е сериозен  Mr. Green.
И дааа, учудват ме коментари от типа "мн е одъртяла Сашка",... "колко е остарял Орлин Горанов" и тн., сякаш това е качество, а не състояние. Всички остаряваме  Blush, но това нима ни прави по-добри, или по-лоши хора? (риторично е) Stop

Общи условия

Активация на акаунт