Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 440
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 780
В питата основното е 6 яйца + 600 мл фанта + 1 кубче мая на 1,5кг брашно - не е ли много маята?

# 781
  • София
Като става дума за таратор, в казармата съм ял таратор с динени кори.

# 782
Снимки на жена му има в профила му.

# 783
Не можах да открия рецептата за питата - ако някой я види, моля да я постне тук Simple Smile
Разтвори жива мая  в топла вода и /предполагам/ захар.  Добави шест яйца, брашно, мазнина - олио и разтопено масло / не каза май за  сол, но  би трябвало да има/. След като втаса, раздели тестото на топки, разточи ги, нави всяка на фитили и ги подреди в тавата.  Не разбрах защо бяха нужни толкова яйца, но наистина изглеждаше вкусно.

# 784
Снимки на жена му има в профила му.
Мерси  bouquet

# 785
Колко весело разказа как си е откраднал булката от дискотека. И че е бил слабичък. Ами че той и малък е бил , пък ето , че са порастнали заедно с жена си . Има ли я някъде на снимка нея?
Ако тази е жена му - уау, много ми хареса, красива двойка са Peace

https://scontent.fbma1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/18671723_102132 … a&oe=59C55F3C

# 786
ЕЕ  , страхотна двойка , наистина. Как да не я открадне  smile3525  newsm68

# 787
Малее, много са хубави!
Интелигентен ми се видя, не му пречи да пробва нови неща, с чувство за хумор.
В таратора добавям силно наситнени белени домати, много се харесва и на цвят, и на вкус.
С дълга брада не ми харесва изобщо http://www.bgnes.com/w730h410/4f2/fff/519/4963991.jpg

# 788
  • София
Страхотен млад мъж, въпреки че ми се повръща от тези бради - забавен, енергичен и работлив. Въобще приятна компания, само горкото Барби (харесвам я по принцип)е абсолютно неадекватно-със зяпнала уста и ококорени очи.

# 789
Страхотен млад мъж, въпреки че ми се повръща от тези бради - забавен, енергичен и работлив. Въобще приятна компания, само горкото Барби (харесвам я по принцип)е абсолютно неадекватно-със зяпнала уста и ококорени очи.
Забрави зъбките hahaha

# 790
В питата основното е 6 яйца + 600 мл фанта + 1 кубче мая на 1,5кг брашно - не е ли много маята?
Аз на кг брашно винаги слагам цялото кубче, мисля че е ОК.

# 791
Този господин тази вечер беше скритата черешка на седмицата. Лично на мен ми хареса как чисто готвеше. Много се постара и беше много спокоен и в кухнята и след това на самата вечеря. Предложи една различна и приятна вечеря. Саня е безкрайно безинтересна личност. Харесва ми, че тази седмица има разговори между тях. А не като предната- 5 вечери се спореше за една покривка ... Или май хавлия беше...или покривка??

# 792
Трифон ми беше интересен и на мен, малко хуморът и сатирата с вегетарианските меса ми дойде вповече, просто прекали, но може да е било от притеснение в желанието си да е забавен.
Готвеше старателно и с желание, и сготви добре. Тараторът не ме озадачи, но десертът с чесън - не, още едно леко преиграване с "иновации". За купешките разядки, по-скоро бяха излишни, но мисля че пазаруваше в някакво малко (био?) магазинче и предполагам, че са били качествени като продукт.
Евала за подаръците, истинският мед си е злато, кубчетата са интересни.

Саня много се изложи с поведението си на масата, все отегчени гримаси правеше, а аргументите й за оценката бяха злобнички. От всичко на масата, само две разядки не направи домакинът, но тя каза, че "повечето" неща не ги бил правил той... звездите й го говорят.

# 793
От нещата на масата тази вечер и аз май само на питката щях да наблегна:))) , е с някой картоф покрай сухата пържолка:)
Но младежът е иновативен и амбициозен, хареса ми!

+1

# 794
Нещо не ми хареса този младеж. Той все едно от вампири се пазеше с толкова чесън.
А жена му наистина е страхотна, има защо да си я открадне.

Общи условия

Активация на акаунт