Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 506
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ужасни обеци има "Анелия".

# 451
  • Sofia
Неочаквано добре се справи Дии Thinking

Сега забелязах,че Санда носи две чанти всяка вечер,в едната май са и гримовете,в почивките сигурно яко се клепа  Mr. Green

уф,аман вече с тази покривка #Cussing out

# 452
  • София
И пак за хавлията ...  Mr. Green

# 453
  • София
Ох, ама тая Константина ли беше, много заядлива бе... все намира за какво да мрънка.

# 454
  • София
Хахах тази Сашка как шльопна паста върху паста  Laughing въобще не й пука  Party

# 455
  • София
Тази идиотка Анелията, вярвала в камъните... милата...  Joy

А Сашето как добре си хапва!  Simple Smile

# 456
  • Sofia
Йоли не е ли от тъпнята "София-ден и нощ",шефката на Дани Thinking

# 457
Според мен трябваше да свари равиолите и така с тиганите на маса  хич не ми харесва
Аз имам големи чинии за паста,като я приготвя просто изсипвам в чинията и поднасям на масата

# 458
Дии ме изненада приятно.
Тази Константина е ужасно злобна и дребнава.

# 459
Йоли не е ли от тъпнята "София-ден и нощ",шефката на Дани Thinking

Да, тя ли е гаджето на Дий?

Много вкусно изглеждаше менюто му.

Мн се смях на Сашка с амулетите в пазвата.

# 460
  • София
Защо никой не смее гък да каже на Денди?
Защото са страхливци.
Което не означава, че трябва да се търпят на Сашка простотиите.
ooooh!
Ами, да... трябваше директно да я разкъсат... как си позволява да сервира на двете аристократки на такава покривка !???  #Crazy

Ако някой се опита  ooooh! да я критикува тя веднага става нападателна, както и снощи ги нарече неграмотни.

Не я е срам! Вместо да падне под масата и да им залиже подметките вместо Хининус, да им благодари за гаврата и да ги моли за пощада...  Joy

Не помните ли какви глупости сипеше по адрес на Нешка Робева ?
След като Нешка я засипа с около 400 обиди...   Naughty
Аз пък искрено и се възхитих, че имаше куража да си потърси правата пред "иконата" Нешка, която скоро след това показа същността си и тотално се осра,  като ръсеше наляво и надясно, какво предрекла Ванга...  Joy
Скрит текст:

Нешка Робева подкрепя Николай Бареков, защото лично Баба Ванга ѝ е предсказала появата му като спасител и обединител на българския народ. Това съобщи самата Робева с интонация, показваща, че това няма как да не е истина.

"Николай Бареков за мен е като внук на Ванга! Затова и спрях да подкрепям БСП, той е по-добър!" - споделя Робева.
Легендарната треньорка по худ. гимнастика споделя още, че Ванга е предсказала появята на Бареков, като го е нарекла "снажен властелин на CNN"  hahaha   и дори ѝ показала изрезки от американски вестник от бъдещето, за да укрепи вярата ѝ в директора на TV7, News 7, Super 7, заради когото това число е възпято от публиката на футболния "Левски".  Joy Joy Joy

Говорещата с цветя ясновидка е станала пословична с верните си предсказания, които досега излизат наяве, след като станат факт, като благодарение на Робева сега едно от тях за първи път дебютира преди своето сбъдване.

"Ванга ми каза и, че Делян Пеевски ще бъде хулен, но всъщност е чудесен човек и се надявам и той да се присъедини към партията на Бареков, че това ДПС само беди му навлече" - завърши пожелателно Нешка Робева.

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

А по-късно и тозиЙ шедьоВР:

Скрит текст:

Нешка Робева подкрепи Слави - вижте какво и казала Ванга за него!  hahaha Joy
Легендарната българска приятелка на Людмила Живкова обяви, че предсказанията на Ванга за висок тв-водещ, който ще оправи България, не били всъщност за Бареков   Joy  и се покая.

"Мислех, че става дума за Бареков и затова го подкрепих. Знаех си, че нещо не е наред, но коя съм аз, че да се съмнявам във Ванга" - сподели през сълзи Робева.
Тя обяви, че нейната подкрепа не струва пари и е готова да подкрепи с шоу програмата си новият български месия.
Робева дори се е сетила, че Ванга предрекла, че човекът, който преразказва вицове от Интернет по телевизора ще оправи България. ooooh!

Joy Joy Joy Joy

Сашке, Васева,  Wink  ако четеш тук, да знаеш, че малко и беше... браво на тебе!!!  bouquet bouquet bouquet

Простотии не бива да се толерират, поне аз не бих...
И как би реагирала, още по-зле ли? За една покривка?  Sick

Лично аз предпочитам простотата на Сашка, дори и покривката и  Wink, пред простащината на двете фукли, наглите измислици на Робева и лизането на поредния политически задник, уж напълно безплатно и без лично облагодетелстване!  Naughty

# 461
Дали приятелката на Дий е онова момиче от Фермата,с което се задяваше? Някаква моделка беше, мисля.

Иначе  седмицата ми беше скучна. И аз имам смесени чувства към Гери Турийска, има нещо хем приятно, хем неприятно в нея.

# 462
  • София
Денди ми прави добро впечатление, че на няколко пъти потуши подигравките над Сашка и направи много добър анализ на чувството на превъзходство на Константина, което демонстрира. Реално в ситуацията Константина се изложи, а не Сашка, която едва ли може да учуди някого.

# 463
Хич не ми се гледа лицемерната Евро, дано не дават и сина й, не мога да ги дишам.

А Саня е мн красива и мила, харесвам я.
ПП Ох, така да ми се дояде прясна паста.
Според мен Дий трябваше да спечели.

# 464
  • Sofia
Дали приятелката на Дий е онова момиче от Фермата,с което се задяваше? Някаква моделка беше, мисля.

С Деси от Фермата приключиха флирта отдавна Naughty

Общи условия

Активация на акаунт