Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 534
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 705
От предозирането на флуор в питейната вода.

# 706
Преди години е имало нещо в питейната вода на Бургас.
Статулова може и да пуши, може и от друго да е, но понеже е от Бургас, трябва да сме снизходителни Grinning
П.С
Бижу е обяснила преди мен

# 707
Всички ми харесват до момента, дори Катето, която не понасям. Просто като ги сравня с минали седмици, ами къде къде.
Саня е мн красива. Катето добре, че беше тя, да поддържа разговора, па макар и да се мазни.
А пчеларя не е популярен, нали? Странно ми е, че са го поканили, нали уж само "известни" канят.

# 708
Катето добре, че беше тя, да поддържа разговора
Не само Катето и предприемачът доста въпроси зададе на Саня, тя пък от своя страна не ми направи впечатление да пое инициативата за разговор.

# 709
Преди години е имало нещо в питейната вода на Бургас.
Статулова може и да пуши, може и от друго да е, но понеже е от Бургас, трябва да сме снизходителни Grinning

Пуши, пуши и то доста. Дано сега ги е понамалила, но надали.

# 710
Саня е само красива. Като кукла - да я гледаш, да ѝ се възхищаваш на очите, косата, фигурата... и дотам.
Не знам как е решила да стане актриса - дървена е, не ѝ се получава добре и добре че се хвана с Ники Илиев, че да я лансира във всеки филм.
Вечерята беше скучна... и изобщо не отговаряше на зададената тема.

# 711
За мен Саня не е никаква актриса. Толкова няма живец , няма нищо в нея. Навсякъде играе еднакво и разчита единствено на лице и основно на очи. Иначе като актьорска игра.. хич я няма.
Сигурна съм, че гостите й са останали гладни. Но пък другите вечери ще си хапнат май добре Wink

# 712
Само за мен ли е очевидно, че Катето знае на кого да се подмазва за роли? От целия разговор, а и от прочетеното тук разбрах, че майката на съпруга на тази флегма, спонсорира филмите му...

Не само за теб... Peace

Ники получава финансови инжекции, за да се прави на велик режисьор. Основно от майка си или поне така се говори, но е логично.
Във филмите му пък играят основно негови роднини и приятели: жена му, чичо му, Орлин Павлов и Любо Ковачев. Които пък почти никъде другаде не играят (е, може би само Орлин прави изключение).

Така че схемата е ясна и Катя Евро бързо се е вписала в нея: ставаш приятел с фамилията на Ники Илиев и си осигуряваш роли, реклама, участия в реалитита и така. Тя е стара лисица, мазни се на Саня, а тази девойка изобщо не й е в кръвната група. При други условия щеше да я спука от подигравки и подмолни интриги, но сега е по-блага от медец с нея.

Като цяло всички знаменитости са навързани помежду с някакви уговорки, приятелства, съвместни начинания и си се подкрепят. Ние ги гледаме и си мислим, че ни поднасят качествен телевизионен реалити продукт (ако изобщо има такова чудо в БГ  Mr. Green).

Довечера ще гледам задължително, най-вече заради десерта с чесън.

Все пак дайте някакво инфо с какво са известни и кои са изобщо двамата мъже от тази седмица?

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 17:41 от Анонимен

# 713
  • Sofia
Тя май не е завършила НАТФИЗ,а някакви курсове или школа  Thinking

# 714
  • София

Все пак дайте някакво инфо с какво са известни и кои са изобщо двамата мъже от тази седмица?

Владо Дончев е адвокат. Беше депутат от НДСВ по времето на Симеон ІІ. Сега адвокатства и защо са го включили в "Черешката", не ми е ясно.

За другия, забравих му името, съм чела покрай работата му. Измайсторил е едни дървени кубчета, които се използват в уйскито вместо лед. Носят аромата на бъчва с мед и нещо такова. И се занимава с пчеларство.

# 715
  • Sofia
Прави интересни кошери за тераси и покриви

# 716
Заради вас си пуснах Катето Евро в Комбина... Там тя казва, че вече не ходи по предавания, защото все трябва да говори за Оркестър без име, за баща си Албанеца, за Сашко... Пък в рамките на 2 седмици, първо в Комбина, после цяла седмица всяка вечер в Черешката...  Joy

# 717
Тя май не е завършила НАТФИЗ,а някакви курсове или школа  Thinking
А Катето да не би да е завършила НАТФИЗ? Rolling Eyes

# 718

Владо Дончев е адвокат. Беше депутат от НДСВ по времето на Симеон ІІ. Сега адвокатства и защо са го включили в "Черешката", не ми е ясно.

За другия, забравих му името, съм чела покрай работата му. Измайсторил е едни дървени кубчета, които се използват в уйскито вместо лед. Носят аромата на бъчва с мед и нещо такова. И се занимава с пчеларство.

Благодаря  bouquet
Не знам и аз защо са вътре, явно глад за участници имат.

# 719
Защо Владо Дончев е в Черешката
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5389440

Общи условия

Активация на акаунт