Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 524
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 720
  • в резерват

да не би да излезе, че пък на него,  му се мазни самият Манчев? Grinning от сега ми става интересно как ще бъде коментирана вечерята му

# 721
Е,как?Ще го хвали.Сигурна съм,че ще има защо.Според мен този г-н няма да допусне издънка.

# 722
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Има различни форми на вегетарианство,някои ядат риба,други пък изключват освен разбираемите месо и риба,и яйца.
Много ме дразни,когато се започне с това мрънкане за постни гозби..какво,ще умрете гладни,ако не е сервирано месо ли? Още повече,искат веган/вегетата да се съобразяват с месоядните,а обратното колко пъти се е случвало?

# 723
Ям месо, макар и не често, и не много, но няма да имам нищо против накой да ми спретне веган вечеря. Обаче сарми и пълнени чушки няма да ме впечатлят никак. Искам засукана веган вечеря, петстепенна и десерт като твоите, Бюти! Crazy

# 724
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ела ми на гости,тогава:)
Сега гледам епизода със Саня..голяма сладурана,и мудноста някак си й отива.

# 725
А така, и без това приятелка ме врънка от две години да ида за два месеца на гости в Южна Каролина, другата е в Бостън и тя ме чака, давай да те сложа в трасето, и идвам да вечеряме. Ей го къде е! Laughing Hug

# 726

Аз се опитах да вляза в кожата на домакинатя и така го тълкувам от нейната гледна точка.

По- добре не се мъчи. Няма да се получи, с човек, който не показва никаква, никаква емоция. Ако изобщо има гледна точка. ooooh!
Може да не показва, но не значи, че не изпитва.
Не е нужно всеки да изразява цялата си емоция, например като Катето, Тити и много други. Понякога е въпрос на възпитание, по-трудно е. Не всеки е способен да се справи сам с мъките си и да не намесва околните.
Харесва ми. И двата типа поведение.

За български ястия се чудих днес кои са подходящи- таратор, шопска и овчарска салата, шкембе чорба, пататник, зелник, милинки, мазен хляб, питка с шарена сол, мекици, пилешка яхния с лук и домати, мусака, сарми, пълнени чушки, сирене по шопски, печено агне, дроб сарма, качамак, тиквеник, щрудел, ошав, печени ябълки, млечна баница, козунак, кисело мляко с мед или сладко, палачинки; всичко обилно подправено с люти чушлета, домашна лютеница и туршия Wink. Сигурно има много други, но не се сещам.

# 727
Този момък ми е приятен! Приятно ироничен Laughing

# 728
Този момък ми е приятен! Приятно ироничен Laughing
И на мен ми харесва. Ама Катето пак захапа с усмивка....Сигурно жена му нямало да ги пусне у тях Mr. Green

# 729
  • София
Малко изпуснах, той ли си меси тестото?

# 730
  • София

Да, сам си го омеси, за пръв път прави точно тази, но жена му я правела редовно и му беше написала инструкции.

# 731
Ми така изглеждаше до едно време. Кога го заглади и го остави да втаса, не дадоха, но той го замеси.
Само се чудя верно ли ще плясне на Саня пържола? newsm78
Статулова да го махне веднага това червено червило и да не си маже и бузите с него, че прилича на стара селска кръчмарка така.

# 732
  • София
Благодаря за бързите отговори! Hug

# 733
Само на 32 години е, а с толкова много неща се захващал и е успявал. Харесва ми Трифон. За сега.

# 734
Много ме подразни този - вегетариански пържоли, веганско филе Елена...добре, разбрахме, че го прави, за да дразни Саня

Общи условия

Активация на акаунт