Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 443
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 765
"Има свой бранд за вино "Препоръчано от Трифон", една от най-големите компании за въздушно заснемане - "Многоперки", доскоро внасял масажни столове, но "едни хора решили, че бизнесът е "много сладък" и го превзели". Има с други хора фондация за спасяване на пчели (I have a bee). Техни са кошерите на покрива на НДК, на дърво на спирка до Софийския университет и други. Съживил е междувременно западащ магазин в столичен квартал за ремонт на велосипеди, предлага устройства по заведения за зареждане на телефони, които неизменно в края на деня са изтощени и получават енергия докато човек си пие уискито. Последното е неговата любима напитка".
Живее в 40 квадрата, но пести за къща.

# 766
Харса ми домакина днес. Дори  глупотевините, които сготви ми бяха симпатични / много обичам чесън и си бях казала, че ако мога и в десерт бих го сложила...като смятах това за абсурд...ама на, опровергаха  ме Laughing / Не ми хареса само това, че зад кадър говореше предимно / и сякаш заяждалчески/ за Зъбчо. То верно, че Зъбчо е  леко дразнеща, но не е  джентълменски някак. Все пак хубаво разказва и има чувство за хумор - така де, хареса ми! Тази седмица , като че ли е  по-гледаемо-интересна.

# 767
Да си признаш и аз си бих сложила кошери на покрива.
Иначе би било добре хобито ти да ти носи пари

# 768
Питката беше интересна, и бадемово брашно ли имаше освен бяло? Учудиха ме малко тези 6 яйца..

# 769
Кестени спомена, не бадемово брашно.

# 770
  • София
Питката беше интересна, и бадемово брашно ли имаше освен бяло? Учудиха ме малко тези 6 яйца..

Няма бадемово брашно. Качил е рецептата в фейса.

# 771
Не ми стан ясно мястото, където ги покани какво е - каза , че там прекарвал целия ден! Гледах го в едно предаване на Гала, където показваше, как слага по една електронна платка в кошера и така успява дистанционно на компютъра да следи кошера по много показатели - вида ми се много интересно...

# 772
Много ме изкефи, как се гъбаркаше (и с чесъна) този шемет и накрая Санчето как зяпна с отворена уста от момента, в който разбра, че няма да има рибка или нещо "специално" само за нея ...
Трифон: "Ето ви тука една салата, която за някои ще бъде и основно..." хахахах  Mr. Green  
Тя що не не им направи поне една пъстърва на скара, а очаква другите да правят компромиси и да я обгрижват!? ... Браво Трифоне - точно така се прави  "ай сиктир бе -  да не е Лайза Минели"   Laughing
бтв. А тази не е. Проста кифла си е.

# 773
Ха, сиси, благодаря - сега се сетих от къде ми е познат. Ми  така още по-симпатичен ми стана  Simple Smile

# 774
Благодаря, вярно, че беше брашно от кестени Flutter
Много хубава изненада. Браво на момчето за старанието.

# 775
Не можах да открия рецептата за питата - ако някой я види, моля да я постне тук Simple Smile

# 776
Този таратор съм го виждала и на друго място,не е нещо супер странно,в готварския го правят с репички,даже има рецепти с морков.

# 777
  • София
Не можах да открия рецептата за питата - ако някой я види, моля да я постне тук Simple Smile

Писах преди малко, че я е качил в профила си във фейса.

# 778
Този таратор съм го виждала и на друго място,не е нещо супер странно,в готварския го правят с репички,даже има рецепти с морков.
И с тученица има .
Младежът не само иронизира , но притежава и автоирония . Колко весело разказа как си е откраднал булката от дискотека. И че е бил слабичък. Ами че той и малък е бил , пък ето , че са порастнали заедно с жена си . Има ли я някъде на снимка нея?

# 779
Само тези кошери на покрива на НДК, кой ли ще яде мед с олово от колите и софийската мръсотия!? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт