Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 424
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 795
  • Sofia
Помещението е в сградата на БТВ,в малкото НДК.Доста често го ползват интериора в предавания или интервюта.

# 796
Помещението е в сградата на БТВ,в малкото НДК.Доста често го ползват интериора в предавания или интервюта.
Интериорът пък въобще не ми хареса в помещението, приличаше ми на стара неподържана маза! Нищо оригинално не виждам вътре!

# 797
Десертът какъв беше, че и чесън е сложил? Снощи бях навън, а не можах и повторението да гледам, очертава се цялата седмица да го пропускам. Tired

# 798
Десертът беше микс от кисели млека, натрошени бисквити иии плодово сладко

# 799
Благодаря! bouquet И изядоха ли го? Как пък му хрумна на мляко с бисквити и сладко да добави чесън? Rolling Eyes

# 800
Уж ядоха.Еврото заяви,че било:''много интересно''.Не ми харесва нито домакина,нито ''оригиналната'' му вечеря.Ако  бъркочите минават за иновации и оригиналност,направо да отваря гурме ресторант и да му дават пет мишлен звезди.

# 801
Питката му беше хубава, картофките (то пък картофи да сбъркаш не е лесно Mr. Green) бяха хубави, салатата беше ок, десертът би могъл да е хубав, ако си беше спазил рецептата да е с маскарпоне и без чесъна Sick. Пържолите беше ясно, че ще са сухи (можеше нещо сосче да им направи поне), тараторът... не знам, аз бих го яла - морков и яйце не е скандално чак, бе като цяло беше ок, не бих останала гладна на масата му.
Със сигурност ми хареса повече от на Саня, тя предложи предимно варива (боб с претенции), аз такива неща избягвам, действат ми безкрайно зле и щях да си остана на десерт само Simple Smile.

Мисля, че депутатът ще се представи много добре като храна.

# 802
  • София
По повод на таратора с морков и яйце. В Полша ядох традиционна студена супа, приготвена от кисело мляко + заквасена сметана, с добавени цвекло и краставица, чесън, копър, мисля и малко лук и твърдо сварено яйце. Нарича се Chlodnik. Не знам как се произнася. В един ресторант в Краков бяха добавили и сварено бяло пилешко месо, накъсано на парченца. Много вкусно беше за мен. Пробвах се и в БГ да я приготвя, но нещо не уцелих пропорциите и не се получи точно като вкус.

# 803
Вечерта на Трифон беше интересна не толкова заради храната, колкото заради щурите му идеи за бизнес.
Не мога да кажа, че ми стана симпатичен, но не беше скучно с него, а това след последните няколко седмици си е голям плюс. Щях да опитам чесновия десерт, пък дори и да се беше наложило да плюя в салфетка след това. Защото много обичам чесън и щях да съм любопитна как върви в съчетание с бисквити и сладко.  Crazy За таратора не съм изненадана, студена супа се води и всеки може да си я прави в какъвто вариант иска. Дядо ми го ядеше с вода вместо с мляко. Никой не можеше да го накара да замести водата с мляко, а той мен пък не можеше да ме накара да опитам неговия модел, защото таратор с вода ми приличаше на течност от аквариум. Sick
Компанията е ок тази седмица. Мислех, че трудно ще я издържа, защото Катерина Евро участва, но засега е поносимо положението. Пък и три от персоните ги виждам за първи път и това действа ободряващо. Саня е едната от тях, но още на следващия ден зацапа сравнително доброто впечатление от първата ми "среща" с нея. Наистина правеше някакви неприятни физиономии през цялото време и като някои от предишните участници подкара чуждите вечери с мрън-мрън. Нямаше рибка Mr. Green за нея, но пък и тя можеше да влезе в положението на Трифон, който сигурно също не е очаквал да маа постни коледни манджи на нейната вечеря.

# 804
Аз много харесвам салата от кисело мляко с настъргани моркови. Но не знам дали ще е същото, ако добавя и вода. Но пък и нямам намерение да опитам. Mr. Green

# 805
И на мен Трифон не ми допадна много, не е моят тип мъж... безцветен ми е и като бизнес и като мъж и като готвене.....храната също ми беше безинтересна и определено десерт с чесън нямаше да ям, това е бъркоч, а не иновация! Simple Smile
Катето не ме изнвнадва с нищо ново!
Статулова като човек и визия не ми допада, но определено я харесвам като артист!

# 806
Не гледах "изненадването" и оценките , но младежа ми хареса. Приемам таратора му в този вид , яла съм  с репички , беше добър. Сварено яйце, кис. мляко и маруля е вкусно , защо не и моркови? За пръв път от седмици Манчев ме разсмя с коментарите си , а участниците са възпитани, настроението добро и разговорите нормални за непознати хора.
Виж чесъна в десерта беше гаф. Гледала съм големи готвачи , приготвяйки ястия само да обтриват съда с чесън за лек аромат, а нашия бам! дори за таратор не се надребнява така. Ама карай, нека е шантаво от този вид, не от заяждания и простотия.
Обстановката може да изглежда странна заради старите ВЕФове , но тези които не са израсли с радиола , селена или веф , за които пишещите машини са екзотика....събират ги, интересни са им.
Доволна съм, че показаха и този вид млади хора, вярвайте ми, писнА ми от чалгаджии, мутреси, силиконки... Имало и нормални хора в Бг , а тази вечер ще е голям напън. Включва се тежката артилерия, как Еврото ще отстъпи първото място ? Заявката на адвоката е за победител, Статулова е подробност от пейзажа , ама Катето няма да се даде лесно. Ако не се продаде ,де Joy
Виж Саня много добре сте я описали , включват я колкото да не я забравим, че постиженията и на актриса са ... newsm78 има ли такива? Дразнещо непохватна и фалшива е във всяка роля, съсипва добрите сценарии . Имаше май кратка връзка на Ники Илиев с Ивет Лалова и  оплюване от негова страна след раздялата им. Харесвам Ивет и съм доволна ( малка женска злобичка  Joy) , че я е заменил с това кухо същество. Тяхна работа.
Тази седмица  Черешката се върна към нормалните хора , с професии, с интереси, както каза адвоката за Трифон  " широкоспектърен". Абе хора, на които не им липсват първите 7 години и не са пропиляли следващите.

# 807
Около две години им беше връзката на Ники и Ивет, след това не са се разделили приятелски.

# 808
Беше си позволил да я обсъжда къде и колко е космата. Tired Голям мъж, оттогава ми е противен.

# 809
Около две години им беше връзката на Ники и Ивет, след това не са се разделили приятелски.

Ивет е хиляди пъти по-добре от това безизразно водорасло Саня. То само красота не стига, трябва и дух, и чар, и живец.

Общи условия

Активация на акаунт