Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 424
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 810
Около две години им беше връзката на Ники и Ивет, след това не са се разделили приятелски.

Ивет е хиляди пъти по-добре от това безизразно водорасло Саня. То само красота не стига, трябва и дух, и чар, и живец.
Да, и аз съм на същото мнение. Късметлийка е, че вече не е с него. Изключително грозна постъпка е, особено от мъж, да обсъжда по този начин жена.

# 811
На мен ми направи лошо впечатление Еврото,когато разпитваше Трифон- защо не ги поканил в дома си,защо жилището му било малко, като някаква селска клюкарка.

# 812
..... жилището му било малко, като някаква селска клюкарка.

Тя си е такава, но много бързо сменя посоката и безочливо замазва неудобни ситуации. Явно всички са го обсъждали , защото адвоката казА, че е познал, че семейството се стреми към къща.

# 813
Щях да опитам чесновия десерт, пък дори и да се беше наложило да плюя в салфетка след това. Защото много обичам чесън и щях да съм любопитна как върви в съчетание с бисквити и сладко.  Crazy
Ми никак не върви, според мен! Laughing
Аз снощи побързах да кажа, че го харесвам този Трифон, ама той е малко от тези бъбривите всезнайковци, тип "дървен философ", та маааалко си оттеглям симпатиите. Човек в постоянно търсене на някакво чудо невиждано, което ще смае света, рационализатор, изпитател, леко странен. На фона на невинната му, някак детска бъбривост (нищо, че има брада), като каза за жена си без грам свян, че го впечатлило дупенцето ѝ в оная дискотека, беше като шок Laughing Все едно добро дете да говори така Joy

Беше си позволил да я обсъжда къде и колко е космата. Tired Голям мъж, оттогава ми е противен.
Това не съм го чела никъде, но той никога не ми е бил симпатичен. Има нещо подлярско в него и май не съм далече от истината. Та тъкмо са се намерили със Саня, те хората дето се събират са от една порода, нали разбирате.

Последна редакция: ср, 28 юни 2017, 14:04 от Бижy

# 814
Хм, аз съм гледала различни интервюта явно, защото Ники не пожела да обсъжда Ивет и не поддаде на такива въпроси.
И определено смятам, че със Саня са много хубава двойка и явно се подкрепят.

# 815
ето в Блиц изказванията му, доколко са достоверни вече не знам Whistling

# 816
ето в Блиц изказванията му, доколко са достоверни вече не знам Whistling

"твърдял пред приятели актьорът"?!?!, мдааа...

А някой гледал ли е Саня като Албена?

# 817
На мен ми направи лошо впечатление Еврото,когато разпитваше Трифон- защо не ги поканил в дома си,защо жилището му било малко, като някаква селска клюкарка.
А е задължително всеки да живее в палат като нейния в Кокаляне Mr. Green
Много по- интересен и приятен е Трифон от Саня. И като събеседник, и като готвач

# 818
Намерих много красиви снимки от сватбата на Илиев със Саня , ами страхотни са . Умни , талантливи...не зная , но красиви - ДА.

# 819
Въпрос на вкус. И не на всеки вкус Wink

# 820
  • София
Въпрос на вкус. И не на всеки вкус Wink

Грозни младоженци няма. 😉

# 821
Ники Илиев никога не е обиждал Ивет. Някое от бившите й гаджета я беше оплюло след раздялата им и Ники веднага я защити. Помня го този случай.

# 822
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен ми направи лошо впечатление Еврото,когато разпитваше Трифон, като някаква селска клюкарка.

Че,тя си е такава Laughing
Отивам да гледам епизода от снощи.На мен пък Саня ми харесва,и като външен вид и като мудност - отива й,прави я крехка и нежна.

# 823
Г—жа Статулова незабавно да си оправи зъбите, срамота така да се остави.
Тютюн ли е, бургаска вода ли е, все тая, да отива на зъболекар.

# 824
  • София
Саня пак си иска риба, но тя не им направи дори и риба. Joy

Общи условия

Активация на акаунт