Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 542
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 825
Саня пак си иска риба, но тя не им направи дори и риба. Joy
Тайно се надявах да не я огрее.  Whistling

# 826
Еййййй, омаяха ви с този пататник и не коментирате тц тц тц

# 827
  • DE
Този човек умее да готви.
Манчев на моменти е много досаден.
Какви са тези кичозни зелени столове   ooooh! на които коментират Grinning

# 828
Много приятно ме изненада Владо с менюто, прекрасно се справи с готвенето, не разбрах името на десерта, но чакам и десерта-изненада. Надявам се да качи рецептите в фейса.
Много ми хареса и къщата, и селото, и въобще Родопите са магия.

# 829
  • София
И на мен много ми хареса какво сготви, всичко бих яла.

# 830
И на мен много ми хареса какво сготви, всичко бих яла.
И аз . Mr. Green

# 831
Саня що мълчи, за украса е само.
Катето жали за пенсия, ехххх

# 832
  • София
Ей, хареса ми как подбраха Саня, не можели да вземат думата от нея  Joy.Ми тя само мълчи и гледа, все едно не е там.

# 833
Оф, Ше падна doh за Ники качамак, една купичка гювеч за Сашко ooooh!
Това за пенсията и подмазването на режисьора за роля беше дразнещо

# 834
Оф, Ше падна doh за Ники качамак, една купичка гювеч за Сашко ooooh!
Това за пенсията и подмазването на режисьора за роля беше дразнещо
Еее това беше майтап .Нямаш чувство за хумор.

# 835
Ама какво беше това?! Катето: Дай ми малко сиренце. Ето ти, Кате сиренце. Кате, качамак специално за тебе! Персонално много обслужвана Катето Rolling Eyes Защо се носят една по една чиниите? Тая маса трябва да е отрупана с всички ястия. Малко странна вечеря, но сигурна съм, вкусна. Обичам Родопите, гайдите, храната им, хората от там!

# 836
  • София
Къща за гости ли е? Имаше някаква замазана табела когато ги посрещаше на портата.
Утре ще се яде пататник.  Mr. Green Цял живот съм живяла с убеждението, че пататника е баница с картофи, поне това ядох в Смолян.

# 837
  • София
На мен ми се доядоха сърми. Със зеле не съм яла от години. Пък какви хубави правя с лозови листа, тия дни ще си направя  hahaha 
Пататникът изглеждаше добре, ще взема да се пробвам.

# 838
Много обичам пататник (аз съм яла и пататник като баница, и като на Владо, аз лично го приготвям без кори, само картофи) и станимашки сармички, много обичам Родопите и хората там.
Вечерта на депутата ми дойде сантиментална, хареса ми. Той продължава да ме дразни, нещо в маниера му на говорене, но беше добър домакин, с изключение на персоналното отношение към Евро (от какъв зор?). Не разбрах защо Саня и Трифон не дегустираха... или не ни показаха.

# 839
За мен представянето на Владо беше най-доброто до момента  Peace В момента бих убила за един хубав пататник  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт