Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 602
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Докато Глория настъргваше пармезан върху пастата, в кадър, на заден фон се видя как ръката на Владо се насочи към Снежана - или я сложи на крака й, или й хвана ръката, не се виждаше заради масата.
А малко преди това нейната ръка беше на неговия крак, той я беше зяпнал и беше с гръб към Глория, която им говореше за втората паста.  Определено има закачка.
Владо каза, че докато е бил активен спортист не е пил въобще и явно сега си навакса. Повечето хора си научават мярката като тинейджъри, в ранните 20, на него явно сега ще му се наложи.

На Жени аргументът със солта наистина беше странен, но като цяло Глория имаше някоко пропуски поне за мен - супата с необелен грах, трудната за ядене брускета-сандвич и десерта. Според мен причината не е била само в солта, а и Снежана каза, че Болонезето е било безвкусно т.е. сигурно и другите подправки са били малко.

Владо ли е с най-много точки дотук?

# 1 486
Глория се представи най-добре досега. Сама си сготви всичко, за разлика от всички останали. Интересно беше менюто ѝ, пък може и десертът да не бил лош ..даже в изсипано-изстърганото си състояние. Аз си я харесах още миналата година и се радвам, че и след Черешката ще продължавам да я харесвам. Беше сладка като малко дете, докато слушаше в захлас женския дует, който беше изненада за гостите ѝ.
Останалата част от компанията ми е малко странна. Не са ми неприятни, но не можаха да ми станат и симпатични. Остана още една вечер, но не вярвам тя да промени отношението ми.

# 1 487
Ох, тази е отврат, егати лигавото същество. Актриса?!
Снежито ли визираш?
Тази седмица не съм гледала, но днес зърнах 10тина минути....Снежито пияно или дрогирано беше? Или си е такова от правеж....пардон , артистичност Blush

# 1 488
Хубаво де, слаби ангели има почти всеки в някакъв миг, ама да са ти слаби за Жена, по която на всеки ще са му слаби ангелите и която си заслужава, а това същество с вид на подпийнала повлекана, не си струва поглед, камо ли нещо друго и да се излагаш така по телевизора - мъж с постижения, с име, уважаван, баща на 4 деца! Наистина са тъпи мъжете, мама му стара ooooh! замирише ли им на пача, няма значение има ли акъл, как изглежда, нищо... Акъла им слиза в топките.

# 1 489
Хубаво де, слаби ангели има почти всеки в някакъв миг, ама да са ти слаби за Жена, по която на всеки ще са му слаби ангелите и която си заслужава, а това същество с вид на подпийнала повлекана, не си струва поглед, камо ли нещо друго и да се излагаш така по телевизора - мъж с постижения, с име, уважаван, баща на 4 деца! Наистина са тъпи мъжете, мама му стара ooooh! замирише ли им на пача, няма значение има ли акъл, как изглежда, нищо... Акъла им слиза в топките.

Но трябва да им се признае, че поне не се женят за такива. Naughty

# 1 490
Ако съм мъж /или си падам по жени/ никога не бих си легнала със Снежана, която изглежда така, все едно я е влачил пороя.
Казах вече, че ми е нечистоплътна  Sick
Владо Николов няма якъл за 5ст. да се излага така.
Глория не можах да я гледам тази вечер, утре ще си пусна епизода.

# 1 491
Оу, голям келепир! Още по обидно за жената вкъщи, която им дундурка дечурлигата. Пфу, грозна работа.  Close
Хаха, Алиска, една приятелка има точната дума на твоето определение - поройник. И с нея описва ама точно такъв тип хора.

# 1 492
  • Пловдив
Коментар от фейсбук-а на Снежана :
Цитат
"това е, което вие виждате, така че имате право на коментар:) С Владо сме приятели, харесваме се и се уважаваме, другото е шоу:) Жалко, че сте такъв буквалист, но то така и беше представено.. Там, където обясняваме, че това са ироничните ни и остри чувства за хумор и харесваме по- смелите и провокативни разговори, за да е по- интересно и смешно и да не умрем от скука, е отрязано, за да има сеир и скандал за зрителя:) Както разбирам, получило им се е! В отношенията си извън камера сме още по- саркастични един с друг и това ни харесва и ни забавлява искрено, така че не мога да се трогна от всички коментари на нищо подозиращи и знаещи зрители:) На мен ми беше страшно хубаво, намерих прекрасни приятели, с които СЕ РАЗБИРАХМЕ И СЕ РАЗБИРАМЕ идеално и това е най- важното!;)"
Хаха, аз написах във фейсбук коментар за Снежана и тя персонално се обърна към мен с този отговор по-горе  Laughing
Не можела да се трогне от всички коментари уж, а в същото време се обяснява в отговор на това, което написах.
Толкова противна личност скоро не бяха показвали!

# 1 493

Но трябва да им се признае, че поне не се женят за такива. Naughty
А, на мен с това още повече ми падат в очите. Вземат за пред обществото "праведна" жена, а ги влече другия тип. Нямат смелост да застанат зад истинския си избор и са принудени да пускат ръце под масата.

# 1 494
Оу, голям келепир! Още по обидно за жената вкъщи, която им дундурка дечурлигата. Пфу, грозна работа.  Close

Както се казва, никога не е късно човек да стане за резил.
А тази Снежана е развъртяла опашка...и мъжките налитат...аз и преди казах, не бива да се очаква много от спортист. Все пак, при тях тестостеронът е доста...

# 1 495
Аз пък не мога да повярвам, че при наличие на  цял снимачен екип наоколо, някой ще  тръгне да  пипа или сваля някого, ей така, щото нали му е слаб ангела.  По-ми е логично, че  наистина са си приятели от преди  черешката и той се опитва да я озапти да не се излага. /нещо като Ути и Деси в Брадъра/

# 1 496
Чакай бе, на първата вечеря Снежана не каза ли на всеослушание, че не го знае даже кой е и какъв е. Сега, едва ли не приятели от детство били, ти да видиш! 

# 1 497
Оу, голям келепир! Още по обидно за жената вкъщи, която им дундурка дечурлигата. Пфу, грозна работа.  Close
Хаха, Алиска, една приятелка има точната дума на твоето определение - поройник. И с нея описва ама точно такъв тип хора.
Аз им казвам на такива като нея - тотал щета.
Ама и поройник ѝ отива   Wink

# 1 498
Аз пък не мога да повярвам, че при наличие на  цял снимачен екип наоколо, някой ще  тръгне да  пипа или сваля някого, ей така, щото нали му е слаб ангела.  По-ми е логично, че  наистина са си приятели от преди  черешката и той се опитва да я озапти да не се излага. /нещо като Ути и Деси в Брадъра/

Е, не им се получи...озаптяването.
Това, което правят, отстрани прилича на нещо друго. Но в крайна сметка, желаеш ли да си известен с добро име, трябва да се съобразяваш с публиката и да знаеш, че твоите действия се преценяват, а не това, което мислиш.

# 1 499
Чакай бе, на първата вечеря Снежана не каза ли на всеослушание, че не го знае даже кой е и какъв е. Сега, едва ли не приятели от детство били, ти да видиш! 

Каза го, но  вече няколко дни я слушам как говори и  виждам, че  това  си е нейния начин  на да се лигави, заяжда и всъщност - шегува. Имам две приятелке такива и ако не  ги познаваш, може да  направят много гадно впечатление, но ако си ги знаеш, са  ти  готини.

Общи условия

Активация на акаунт