Работа в аптеки Марешки

• 22 477
  • 66
  •   1
Отговори
# 15
Да,удържат от заплатите,но в крайна сметка като си сгрешил-плащаш си.И в други аптеки съм плащала.
Пример-буташ опаковката,пада,чупи се вътре бутилката-ами,да плащаш.Въвеждаш грешен код,вместо две опаковки,въвеждаш една иклиентът е платил една,ти си доплащаш разликата.Не си проверил дали пациентът е здравноосигурен и той излезе,че не е,ами или го издирваш да си плати(което той няма да направи),или ти му плащаш лекарствата.
Навсякъде е така-щом ти е персонална грешката.

# 16
Така е,но да кажем аз съм нова, докато свикна със всичко сигурно ще има грешки в началото.

# 17
Така е,но да кажем аз съм нова, докато свикна със всичко сигурно ще има грешки в началото.

Няма да Ви хвърлят в най-дълбокото от самото начало,ще Ви обучават задължително.
Но щом сте с толкова притеснения,защо изобщо ще ходите да работите там?
И за кой град става въпрос,ако не е тайна,разбира се?

# 18

Няма да Ви хвърлят в най-дълбокото от самото начало,ще Ви обучават задължително.
Но щом сте с толкова притеснения,защо изобщо ще ходите да работите там?
И за кой град става въпрос,ако не е тайна,разбира се?
Защото ми трябват работа и пари.Преди да се захвана а нещо винаги проучвам и искам да знам всичко.Такава съм си.

# 19
Успех тогава!

# 20
  • Варна
И аз това щях да попитам Тинити при толкова отрицателни мнения защо ти трябва изобщо.Другия вариант в началото ще си на временен договор във всеки един момент можеш да си вдигнеш чукалата.Имам позната работила там, при това с образование и на висока длъжност.Не знам подробности, но след години работа с тях избяга като подивяла, беше побесняла.И Марешки не е цвете, предполагам, че и условията му на работа ще са лоши.От там по веригата и персонала като не е удовлетворен ще е крив и изнервен.

# 21
  • София
Ти си решавай, ние каквото и да напишем тук, не можем да кажем на някого да откаже работата или да я приеме, защото всеки трябва да яде и да си плаща тока. Аз лично, щом имам толкова много резерви, не бих започнала на такова място. Щом нещо започва накриво, значи ще си продължи накриво. Но не мога да ти кажа на теб какво да правиш.

# 22
Слушала съм разкази от първо лице за работата там. Затова ще те посъветвам да започнеш там само, ако си много, много на зор. Инъче пробвай някъде другаде. Peace

# 23
Ех, тези отдръжки.

# 24
Има удръжки, да, приятелката на брат ми работи като оператор няколко месеца в аптека в Пловдив, не беше доволна нито от заплащането, нито от отношението към нея от всички нива. Тя не беше чела предишни мнения и много се зарадва като се обадиха да я поканят. Аз пък щото съм мнителна се разрових и това, което прочетох в бг работодател изобщо не ми хареса, не вярвам на 100%, но тя потвърди част от думите на хората писали там.

# 25
  • Пловдив
Мда, не се отдържа от толкоз правописни умения.

# 26
Май няма да рискувам с работата.Не прочетох нито едно положително мнение. Надявам се да не е заради самия Марешки.А сякаш ми се работеше това. Дали в други аптеки работата е по-добре?

# 27
  • Варна
Едва ли всичките проблеми ще тръгват от самия Марешки, но персонала като не е доволен се държи лошо и с колеги и с клиенти.Самия Марешки не го познавам лично, но съм разговаряла с него.Ами мутряга в пълния смисъл на думата, без възпитание и с много лошо отношение.Ти едва ли ще имаш директен досег до него,но си е от значение.

# 28
Просто щом навсякъде перонала е кофти, значи проблема идва отгоре. Имах предвид дали в други аптеки отношението, самата работа, заплати и отдръжки са различни или навсякъде е едно и също?

# 29
Пак с тия "отдръжки"  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт