Лятото още нещо се бави, но мамите от ИБ правим планове за весели летни забави

• 37 585
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Айде да се пробвам да напиша нещо и аз в тази нова визия.... ми не ме кефи....поне докато свикна де.
По темата за почивките: аз най-добре си почивам с детето. Кротичко, сговорчиво и грам не ме нерви и товари. Независимо къде сме. Ама пък не може да се вози в колата - повръща милото.... та избягваме далечни пътувания. Някой ако знае някакви илачи, да казва та да пробвам.

# 631
  • При моето слънце
Принцесо, рекламират сега някакви близалки точно за това, но не знам как се казват.

# 632
  • NE
Една приятелка пият с малката някакви хапчета. И двете повръщат по време на път. Много неприятно е това.

# 633
Принцеско, ВОмитусхил капки са за гадене при пътуване.
Мен от вчера ме боли гърлото (уж от климатик), на баткото май му тръгва сопол (от яслата, ясно е), а за уикенда имаме резервация за Велинград. Май никъде няма да ходим, а ще си се лекуваме вкъщи...

# 634
  • до едно тепе
Принцеско с Кокулин пробвали ли сте? Една приятелка беше взела за мъжа си като ходиха на една екскурзия наскоро. Каза че му става зле по принцип в автобуси и в аптеката са и го препоръчали. Каза че се  чувствал добре с кокулина. Но се започвал няколко дни преди пътуването май.
Моменце дано пък нещата да са добре през уикенда.
Бубето смело навлезе в ужасните 2. Крясъци, тръшкане, ревове за каквото се сетите. Днеска ядосано се блъскаше с гръб в дивана, придружено с кански писъци. Даже не помня за какво беше цялата какафония.

# 635
  • shumen
Мраве,благодаря.Ще взема направление от педи и ще звънна да питам за процедурите как се действа тогава.
Принцеска,и аз знам за Кокулун и Вомистухил при пътуване.Пробвай кое ще действа при Коки,ако не си.
Моме,дано е наред всичко за уикенда и си изкарате спокойно почивката.
При нас вече 2 ден му крадат играчката от шкафчето в градината и се прибираме с рев.Вчера беше една кола и не рева толкова,но днеска занесъл спинера и му го взели и беше рев,докато не купихме нов.Говорих с госпожата и каза,че имат детенце със специални потребности и може и то да е днеска,а за вчера е било със сигурност и обеща,че утре ще говори с него и майка му.

# 636
  • В къщурката на хълма на феите
поправете ме, ако греша, но децата със специални потребности, нямат специална потребност от клептомания ..  тия кокошки си мият ръцете с детето, яко!

# 637
  • shumen
Меци,и аз така си мисля,но пък не е за първи път.На мен обаче не ми е ясно защо го пускат само да ходи и да рови в шкафчетата на децата,докато другите са вътре в стаята или навънка,а не отива някой с него.

# 638
  • до едно тепе
Определено е малоумно да си изтриват така ръцете с детето. Дори и да не разбира какво прави те трябва да си го следят къде ходи и какви ги върши. Майката на едно от дечицата на Слав в групата е детска учителка в друга градина. Тя каза,че има детенце със синдрома на Даун в групата и то абсолютно винаги и е приоритет. Не го изпуска от поглед в никакъв случай. Та до учител си е, не до дете. Побойника от нашата група пък едната учителка си го води с нея, за да не млати децата.
Комшийка ми разправя за тяхната група по коледа. Купили 2 легота за децата за коледа от общите пари-едно за момичетата и едно за момчетата. И някакво момченце си взело момчешкото под мишничка още неразпечатано и си го занесло вкъщи. Децата го видели и казали на учителката и на другия ден като казали на родителите и те обявили,че няма такова нещо. И са половин година по-късно детето си играе вкъщи с общото лего Rolling Eyes

# 639
Благодаря за препоръките, момичета! Ще пробвам капките Вомитусхил при първа възможност. Звучат ми обещаващо. Ще питам и за Кокулин...дали става за деца на 3г. Иначе за близалките гледах реклама, ама мойто не яде сладко и нямам шанс да го накарам да близне.
Поспалане, не спира да ме шокира с историите си тая вашата градина ей. С две думи освен на къса каишка друг начин за справяне с разбойника няма newsm78 Бубето викаш тежък пубертет кара.... Сладката ми цупла тя! Ще мине - трай си!
Дани, много неприятно така да вземат на детето играчките. Що за безотговорност е това? Ееее, направо побеснявам пред нечие безхаберие.
Моме, има време до уикенда....може всичко да си е наред и да си изкарате един страхотен Велинград. Пожелавам ти го!
Мецооооо....спиш ли?  Hug Как са малчуганите?

# 640
  • Sydney
Princess аз давах на Ема Кокулин за пътуването до тук, даже и аз си взех, всичко беше наред... в Бг ни се е случвало няколко пъти с колата, винаги след закуска като тръгнехме и се почваше, Та имай ги предвид... тук два пъти пътуваха с автобус и само вторият път каза, че й станало зле, явно веднага след обяд са ги подбрали да ги връщат...
Това с краденето от градина/училище е мн неприятно... може би ако се надпишат вещите няма как да се открадне... аз помня в училище как ми бяха окрали миришещите листчета, но аз набих двама-трима и на следващият ден ми ги върнаха (тва на фона на 20 кг голям респект е било, Хаха)
Arven_89 плс виж ми предният пост с въпроса, че имам спомен наскоро ти се оплаква от същото и какво стана в крайна сметка, Тенкс Heartpulse

# 641
  • Северозапада
И аз Кокулин давах до сега. Принцеса, хомеопатични са, стават за малки деца. На племенницата са и предписвали против гадене и само една от съставките на Кокулина под формата на гранули. Обаче аз не мога да разбера на София дали наистина и е зле, защото не е повръщала, а само се оплаква, че и има нещо на коремчето, или симулира, защото и омръзва за пътува, че е много добра в това 😂, затова и не знам дали наистина има ефект. Иначе се започва 3 дни преди пътуване, а при самото пътуване, когато започне да му призлява, може и през 15 минути.
Поспаланче, егати безочливите родители. Много добра "услуга" правят на детето си. Да не реват после като го посещават в затвора.
София беше понеделник и вторник на градина, но не беше нито една от нейните учителки и съответно беше рев. Във вторник сутрин я питах дали иска да ходи, когато нейните учителки са на работа, и след обяд си беше приготвила целия багаж за вкъщи. 😂

# 642
  • NE
Аз не давам играчки в градината. Ние много искаме той да се научи да споделя и няма как да стане ако не е с общите играчки. Една сутринт го видях как взе едно камионче от градинските, разгледа го и го върна на мястото му. В училище също не даваме да се носят играчки.Hands V

Да се оплача от №2. Вчера е спал след15:00 чааааак в 00:00 и на фона на лепкавата жега замалко да се побъркам.

# 643
  • Варна
Бени, извинявай, мислех да пиша и забравих. Изпи ми се мозъка от учене ...
Дерматологът ме прати на гинеколог. Гинекологът видя полип в матката и ме накара да изследвам прогестерон, тестостерон, ДХЕА-С, андростендион. Само ДХЕА-С беше под нормата. Ендото ми пусна щитовидните, но причина ясна все още не е открита. За лицето ми помогна само АБ азитромицин, пих го 7 дни заради зелени храчки, но се оказа, че действа и при акне ... Имам и желязо дефицитна анемия и дефицит на вит. Д, това също оказвало влияние ... След 20 дни пак ще изследвам всичко.

# 644
  • В сърцето на любимия човек
Искаш да кажеш, че акнето може да е симптом за дефицит на вит. Д?
И аз напоследък започнах да се опъпчвам, а с това интензивно кърмене няма да се учудя, ако пак съм с дефицит (преди да забременея бях). Освен да си взимам по 1-2 капки от Вигантола на детето Thinking

Общи условия

Активация на акаунт