Лятото още нещо се бави, но мамите от ИБ правим планове за весели летни забави

• 37 576
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • В къщурката на хълма на феите
Мецооооо....спиш ли?  Hug Как са малчуганите?
момент, чакай да видя .. мммм снощи работих до 2:10ч., в 2:15ч направих грешката да разместя на Ема чаршафа, тя се събуди и ми лази по нервите до 4:30ч. с цяла възможна програма от: искам вода /4 пъти/, искам да пишкам /2 пъти/, намажи ме с финистил /милиард и половина пъти/, искам баба /една идея повече отколкото мрънка за финистила/ .. не знам къде съм днес .. а ми се очертава още една дъъъъълллга работна програма ..

п.с. онзи ден водих Здравко на ДК: вече е 10.900гр. и 85см .. растат му 6 зъбчета едновременно - 4 предкътника и 2 кучешки иииии е нещо страшно, нооо само да са ми здрави, ще почиваме като умрем ..

# 646
  • Варна
Да, Пънче, може. Аз имах сериозен дефицит и взимам по 5-7 к. Вигантол.

# 647
  • Sydney
Arven_89 Мерси :* егати как не ми се занимава с АГ-Та тук... щото не мога да им обясня като свят какво точно ме притеснява, нали мисленето им е друго...
Пример - влизам днес в един магазин и питам за кутия за подарък, картонена... седя, гледа ме и накрая вика ще ида в склада да проверя дали имаме празен кашон?!?! Верно беше индиец, Ама в масово ти му говориш той ти приказва...

# 648
Пример - влизам днес в един магазин и питам за кутия за подарък, картонена... седя, гледа ме и накрая вика ще ида в склада да проверя дали имаме празен кашон?!?!
вадиш телефона и онагледяваш какво имаш предвид под giftbox .. може в Индия да си разменят кашони за подаръци, знае ли човек JoyJoyJoy

# 649
  • София
Arven_89 Мерси :* егати как не ми се занимава с АГ-Та тук... щото не мога да им обясня като свят какво точно ме притеснява, нали мисленето им е друго...
Пример - влизам днес в един магазин и питам за кутия за подарък, картонена... седя, гледа ме и накрая вика ще ида в склада да проверя дали имаме празен кашон?!?! Верно беше индиец, Ама в масово ти му говориш той ти приказва...

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Направо си го представих това и ще падна от смях.....

Аз също ходих на ендо да си видя нещата. Ама както писах в фейса не ми пусна всички изследвания.
Ходих с фонда от работа в Токуда. Чаках час докато дойде моя ред, а часа ми беше за 13:40 ч. изписа ми всички изследвания - TSH, FT4, TAT, MAT, липиден профил и обременяване с глюкоза. Това всичко ще го правя в събота в лабораторията на Токуда.
Но и цикъла нещо ми се скъсява - от 28 - 30 дни, тези 2 месеца ми идва на 26 ден.
На 25.07. пък съм на преглед при АГ-то? Ще видим и тя какво ще каже?

# 650
  • Бургас
Пънчооолинкааа, хайде честита заповед, много много стискам палци HeartpulseHeartpulse .

Аз докато имах полип, бях по същият начин- кофти кожа, коса, почнах да качвам кг и да се чувствам зле. Махнаха полипа, започнах вечерна иглика по 2 таблетки дневно и Матрика/това са билкови капсули с билки за жената/вижте го в нета, че не може да се прикача снимка/. И след като ги почнах редовен прием, нещата и с кожата и с цикъла и цялостно с реподуктивната система и тонуса се подобри

П.П Нужно ли е да казвам, че е ужасна новата версия, потресаващо ужасна.

# 651
  • до едно тепе
Аз ли изтървах нещо или Прахчето чете между редовете. Пффф няма ми го човечето дето се чеше по главата. Толкова си го харесвам.

# 652
  • Sydney
Тъкмо тва щях да кажа... може би има предвид Кокоса (човече с въртящите очи)

Мен пък мн бавно ми зарежда, само това ме дразни...

# 653
начИ не съм толко слънчасала, колкото се притеснявах, че съм всъщност JoyJoyJoy

п.с. и аз си искам онуй чУвече дето с пръстчетата вика пийс бабе ..

# 654
  • Бургас
Ами аз съм в другата тема, че нали и аз подадох документи за Фонда и следя и видях, че се е похвалила, ама що реших, че тук  newsm78 и омешах темите вече, много е гадна тази визия, супер объркано ми е  Tired  

Божеее, Кокоска разбира се Joy Joy Joy Значи има нещо да знаете, да се яди Пънчето тука  Crazy

# 655
  • NE
Прахчето май отговори на Арвенчето относно полипа и проблемната кожа. Аз така разбрах.
Пънче Дойде ли ти цикльо след раждането? Ако не е дошъл може и да те навести. След първото раждане и баш преди цикъла бях супер пъпчива, а иначе нямам такива проблеми с кожата.
След второто раждане нямам цикъл и на моменти се хващам, че съвсем изпускам да следя и този факт.

# 656
Прах, не само темата обърка, ами и хората - недей така, ще разведеш някое семейство  Joy Joy Joy

# 657
  • Варна
Амммм, не, Цветенце 😁  Аз отговорих на Бени, не съм питала нищо за полипа, Прах сподели как е било при нея 😁
Оххх, изтървах си нервите и оплясках Атанас. 1 час му обяснявам, че трябва да си изпие АБ, Щото иначе ще му слагат инжекции. Еййй, как ли не го уговарях, ноооо говедото си е говедо. Накрая само дето не се избихме взаимно, докато го изпие някак 😵   С гнойни секрети е в очи, нос, гърло, а как кашля и не може да си поеме въздух да не ви разправям ... Сега сядам да уча, че утре съм на изпит и ще го мъкна с мен, голям цирк сме.

# 658
  • В сърцето на любимия човек
Тъй...
Прахче - Заповедта я използвахме много успешно, за да го има Йоан Simple Smile Не сме подавали за нова. Да и е честита на Кокоска и да и донесе още едно кокосче 😘
Фейче - нямам цикъл и не очаквам скоро такъв. Нали бях на преглед на 7-ми, лигавицата беше много тънка. А и аз все още кърмя много често. Някои дни имам заместено обедно и следобедно хранене с едно кърмене за приспиване между тях, други дни (като днешния) е изцяло на кърма (+ сухари) заради зъбите. Нощем също суче - може веднъж, но може и през час-два.
Бени - успех утре!

# 659
  • shumen
Арвенче,офф,и при нас АБ се пие всеки път със зор и заплахи,че ако не иска да го пие ще му слагат инжекции или сме в болница,ама като каже не и не и направо откачам.Приказвам,казвам и накрая почвам да викам и крещя и направо ми иде да го избия.Сега Клацида като пиеше сутрин беше война,но вечер го лъжех,че ако не иска няма да излезем да играе с децата и го пиеше без проблем.
Бени,и се смях с тоя кашон.Ама знаеш ли може и с кашони да си подаряват подаръците там.
При нас са хванали детенцето,което взема играчките на другите деца и се оказа,че не е това,което си мислеха,а едно от нашите деца,от филиала и то и там е пипало,но понеже не сме носили играчки поне ние,не сме разбирали.Вчера купихме друг,светещ спинер и днеска му е взело и него,но госпожата каза,че го знаят вече кое е и ще го чакат утре и ще си поговорят сериозно с него.Лошото е само каза,че майката не съдейства,а казва,че не знае или че го е взел да си поиграе,или нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт