Лятото още нещо се бави, но мамите от ИБ правим планове за весели летни забави

• 37 561
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • В къщурката на хълма на феите
Арвенче оня ден Ема строши една стъклена витрина върху Здравко .. познай дали не я оплясках .. още ми притреперва като се сетя .. вече 3-4 дни нищо не е хвърчало нито вкъщи, нито навън ..

# 661
  • Sydney
Смея се с глас (търкалящо се човече)...
Всеки си пише каквото си иска и стана развален телефон, Хаха
пънче-мънче мерси, Ама аз утре не съм на изпит, Арвенчето е, Хаха... успех на нея Simple Smile
Кокос хайде успех Simple Smile
Дани изобщо Що носите играчка? Тук не дават, но те все носят и госпожата им ги прибира и връща след училище... аз предупреждавам - загуби или изчезне занесена играчка нова НЕ купувам, да си прецени риска...

# 662
  • Северозапада
Преди и София нищо не носеше на градина. Като се преместихме, видя че другите деца носят по нещо и естествено и тя поиска. Тук се носят одеала,  възглавници, лудница направо. Уж за по-лесна адаптация, но като си свикнат, после не можеш да ги отучиш. София последно носи една кукла-кексче и и скъсали ластика на шапката. Еми съжалявам, предупредила съм, че играчка, занесена в градината, може да бъде счупена или скъсана.

# 663
  • Варна
Моят си носи, но си ги оставя в шкафчето. Доколкото разбрах на Дени от шкафчето му е изчезнала играчка. Че то тва дете може утре и нечии обувки да си хареса, това е безобразие, и аз бих бучала, ако  ще и за последния китайски боклук да става дума. Да си го възпитават.
Боже, вчера на плажа едно бебе как щеше да се удави, още ми притреперва като се сетя. Във вторник бяхме на плаж с дребния и те пак се случиха до нас - две баби близначки и майката, детето съвсем малко, на година и нещо. Голям зор имаха да го натъпчат в морето, въпреки че се късаше да реве. Още тогава ми направи грозно впечатление. И вчера в късния следобед, към 17:30 ние бяхме точно до поста на спасителите, Борислав беше вече облечен и щяхме да си ходим, чувам писъци, тичат хора, някаква жена носи отпуснато бебе, други си скубят косите и гледам същите тези. Хората скочиха, спасителят си беше бил камшика нанякъде, докато дойде, докато разбере какво става... добре че явно имаше разбиращи и явно бебето не беше се нагълтало много, след минута-две го вдигнаха и го дадоха на майка му, вече беше се освестило. Не видях какво точно е станало, но белята за секунди се случва.

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 09:59 от Месечинка виторога

# 664
  • В къщурката на хълма на феите
абе тоя форум да не ни размества мненията .. то да сме неадекватни не е невъзможно, ама чааак пък тоолкоз JoyJoyJoyJoy

# 665
  • Sydney
абе тоя форум да не ни размества мненията .. то да сме неадекватни не е невъзможно, ама чааак пък тоолкоз JoyJoyJoyJoy
Точно и аз тва си помислих...

# 666
  • В сърцето на любимия човек
Аз със сигурност съм неадекватна тези дни. Вече 7-10 дни Йоан реве и се тръшка по цял ден  от зъби и още не са избили Sad Вчера целият ден го изкара на вода, сухари и малко кърма, имам чувството, че и като суче го болят венците, защото изведнъж писва Sad

# 667
  • NE
Тоя филм колко го играх и продължавам. Писва защото му щипе, но очаквай тези дни зъбчето. На финалната права сте.

# 668
Леле, що за форум стана това 😐 Ужасна нова визия 😣
Милички, вчера получих заветното обаждане от фонда. Благодаря ви за пожеланията, много се надявам всичко да мине успешно ☺ Другата седмица отиваме на гости в Испания, на всички ще ни е първи полет в живота, дано не и последен, хаха, ще останем десетина дни. Може да не пиша чест, но пък си ви чета всеки ден, щото ви обичаммм 😊
Тоя кокулин колко преди полета да го пием? Мисля да вземем нещо и ние срещу гадене.
За всички Hug

# 669
  • Сливен
Кокосче, много се радвам за фонда и най-искрено ти пожелавам да успеете  Hug Да си изкарате чудесно в Испания, и да ви е лек полетът  Hug
Аз си карам със старата визия  Whistling
Сега вече окончателно мога да похваля моя сладък и добричък Тео - успешно приключи мисията "махане на памперс" и то като имате предвид, че до 1г.  и 6 мес. не беше и подушвал гърне, сега свикна на голямото, казва ми винаги и от около 5-6 дни вкъщи няма пропуск, не пишка дори и по време на нощния сън, навън също вече няма пропуск, беше му странно като го държа, за да се изпишка, но свикна. Мислех, че ще е много трудно, а то взе че стана само след 7 дни по-сериозно дуднене от моя страна, почти никакви нерви не строших, нито имаше страшно опикаване.
Играчки и в нашата ДГ не дават, но си е кофти да изчезват неща от личното шкафче на детето.
Хубав следобед на всички  Hug

# 670
  • Sydney
Кокос аз давах кокулина по описание на опаковката, три дни преди полета и в деня на полета... до Испания е около 3 часа и малко, не е дълго и зависи от пилота, има някои самото набиране на височината е Ок, обаче после правят много рязко завиване и там може да стане разбландик... но смятам, че няма да имате проблеми с полетите... уф, как ми се прилетя сега като разказвам Simple Smile (Бали ни е близко)...
roxxana Браво на момчето и теб Simple Smile

# 671
  • В сърцето на любимия човек
Фейче, дано да си права, че много се мъчи милото. Може би ще избие повече от едно зъбче, защото при първите 2 не беше така.

Браво на Тео!

Кокоске - лек първи полет и приятна ваканция! А после освежени да стартирате опита и да ви донесе здраво детенце Simple Smile

Катунът потегли към морето 🙃

# 672
  • NE
Кокосче Лек път и много късмет да успеете ново кокосче да си имате.
Рокси Браво на момчето, но и опита си казва думата.

Досега ме беше страх да кажа, но и ние махнахме памперса почти напълно. Вечер още е с памперс гащи, но имам надежда да го махам тези дни.

# 673
Като сме заговорили на тази тема, да се похваля и аз с половин уста - от 4-5 дни махнах памперсите за сън на големия. Няколко дни прах чаршафи и протектори,  но вече трета сутрин се буди сух. От една година ги махаме тия памперси. Тежък случай Joy

# 674
  • shumen
Кокосче,лек път и дано си имате още едно детенце скоро.
Рокси,Цвете,Моме,браво на децата.Дано скоро махнете памперсите.
Пънче,дано му избият през проблем на Йоан зъбките.
Момичета,то и при нас не дават да се носят играчки по принцип,но сега са сборни групи и им разрешават.Той сутринта му е бил в ръцете спинера,но като са легнали си го е оставил в шкафчето и като са си тръгвали онова дете е отишло да си взема неговите неща и тогава е вземало и неговия спинер явно.Днеска обаче е твърдял,че не е той пред госпожите,но тази вечер тъкмо като отидох да го вземам и онова дойде майка му да го взема и пак го пита госпожата и каза,че е бил той и било у тях и в Понеделник щяло да го донесе,но да видим.

Общи условия

Активация на акаунт