Лятото още нещо се бави, но мамите от ИБ правим планове за весели летни забави

• 37 560
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
 Днес Лия ми изкара акъла. От месец някъде постоянно се прозява. Ама като казвам постоянно това значи, че устата и е отворена на всеки три минути. Вечеряме риба и тая като зяпна. Питам я- задави ли се- стои и ме гледа. Излумках я и като заплака. Била се прозявала. Обаче това прозяване вече почва да ме притеснява доста. Четох, четох- пише че не може хубаво да си поеме въздух. Някой акъл?

Моля някой да ме успокои, че нещо ми притреперва от притеснение  Tired

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 20:49 от sigma

# 676
  • В сърцето на любимия човек
Сигме - заведи я на пулмолог, за да и проверят обема на дробчетата и сатурацията ( ще я накарат да духне в едно като дрегер и ще и сложат една щипка-напръстник на пръстчето за малко).
Другото е да и пуснеш ПКК с ДКК и да видите хемоглобина и останалите показатели, по тях също може да се види дали кръвта се насища с достатъчно кислород.

# 677
какво е ДКК
и работещ пулмолог в събота има ли?

# 678
  • В сърцето на любимия човек
Диференциална кръвна картина (диференциално броене). Това е най-пълната кръвна картина, по спомен бяха 25 показателя. Като изследване се води така - ПКК с ДКК

# 679
  • Северозапада
Сигма, за пулмолог в събота се обади в Първа ДКК.

# 680
Мерси Мравче. Утре била Памукова..........ама прегледа е 62 лева  #Crazy Тия ебаси не си играят. „Ма ще ходя де........Не мога да издържа до понеделник.

# 681
  • София
Мерси Мравче. Утре била Памукова..........ама прегледа е 62 лева  #Crazy Тия ебаси не си играят. „Ма ще ходя де........Не мога да издържа до понеделник.

Сигме,
Памукова е много добра. Като дете мен ме е следяла след един алергичен пристъп. Дано откриете проблема - ако има такъв.
Пиши какво е станало утре след прегледа.

# 682
  • В къщурката на хълма на феите
Сигме а ти питала ли си я кой така се прозява?! Вероятността да копира някой/нещо не е за изключване ..

# 683
Не вярвам. Случва се постоянно. Ако е копиране няма да става несъзнателно. Знам ли и аз  newsm78 Всъщност писах че е от около месец- т.е. когато стана топло. Преди това нямаше нищо.

# 684
  • shumen
Сигме,разпитай я пак.Може да каже сама защо се прозява така.

# 685
  • до едно тепе
Сигме ,а спи ли спокойно нощем. Да не би да не се наспива и затова така да се прозява. Дано е нещо безобидно. Hug

# 686
  • Sydney
Имай предвид, че може да е психо-соматично... правят го поради много причини и важното е да не става навик... пиши после, ВС ще е наред Kissing Smiling Eyes
(Няма го гушкащото човече)

# 687
  • Варна
Кокос,
честита ти заповед, да я оползотворите успешно Hug
Сигме,
спокойно де, нищо чак толкова ужасно не може да бъде. Пиши след прегледа Hug

# 688
  • NE
Сигме Стискам палци. Дано не е нещо сериозно. Hug

Някой ползвал ли е слънцезащитния миинерален крем на Uriage? Много съм доволна от козметиката им, но се колебая между него и La Roshe Posay.

# 689
  • В къщурката на хълма на феите
Аз се чудих, чудих и накрая нищо не взех .. не ходим много по слънцето, гледам да е прошарена сянката и така .. Емка е много бяла, но сега вече е препечено циганче по личицето, ръчичките и крачетата Joy

Общи условия

Активация на акаунт