Лятото още нещо се бави, но мамите от ИБ правим планове за весели летни забави

• 37 553
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Ако детето няма АД, алергии или там специфични кожни проблеми аз препоръчвам лидълските кремове за слънце. Трета година ползвам такъв, изключително съм доволна. То и аз не го оставям много на слънце, дори и на плажа гледам да е под чадър, но нито веднъж не се е зачервил дори леко, нито е имал други проблеми с този крем. И аз го ползвам. Тези маркови козметики ми идват прекалено скъпи, а не виждам с какво са по-добри.

# 691
  • NE
Веднъж намазах с Нивеа Вилито и стана на лилави петна. Бебето ми направи реакция на козметиката на Мустела и сега къпя само с Уриаж. Преди време останах доволна от Ла Рош-а, но да не направи и той реакция и да заложа пак на Уриаж. Уф не знам.

# 692
  • Варна
А, щом сте имали проблеми естествено заложи на марка, която се е понесла добре.

# 693
  • до едно тепе
Аз за Бубето миналата година бях взела минералния на Ла рош. Много беше добър и нямаше никаква реакция към него. Тази година взех на Себамед. Слав се обрина от него, а Бубето не. Ама той и от Биодерма ми се беше обринал.
Месечко не смея изобщо да взема нещо не от аптека. Дори Слав е на Мустела още и за косата шампоан на Себамед. Зимата ги мазах с мляко за тяло на Себамед и двамата. Е на Слав само краката ама все пак. Това да имаш чувствително дете яко бърка в джоба ooooh!

# 694
  • В къщурката на хълма на феите
Опитайте с Топикрем .. не са толкова скъпи, а качеството е уникално ..

# 695
  • Северозапада
Ох, добре, че поне кожни проблеми няма София. Вече и купувам обикновена козметика. И аз тази година взех лидълския слънцезащитен спрей. Една тази седмица го отворихме, защото майка ми я води на басейн. На разходките не я мажа.

# 696
Току що влизаме. От сутринта сме в зоото- първо дкк- зоо. Та това ще ми разкаже играт другата седмица. Памукова много ми хареса. Свали анамнеза на детето от моята бременост още, а тя както знаете не беше хич лека. Та преслуша, прегледа всяка една част от тялото включително и шошата?!?! ПКК и каза че проблема най вероятно е физиологичен- нещо като тик. За да го изключи обаче другата седмица сме на детски кардиолог и снимка на бял дроб. Видя ме колко съм притеснена и м казва- каквото и да е, не е нещо толкова сериозно.
А отвори дробовете на детето с инхалация с вентолин и го преслуша втори път.

# 697
  • shumen
Сигме,дано е нещо безобидно и да го оправите скоро.
Моето дете няма кожни проблеми и ползвам всякаква козметика.
Аз съм яко на черешата.Днеска бяхме първа смяна,а от утре започваме нощна.Тази седмица ще е без почивка,но пък за сметка на това другата ще почиваме от Петък.

# 698
  • Sydney
Да, най-вероятно е психо-соматично, трябва да си много постоянна и спокойна, за да го изкорени ако стане повече от половин година... повечето пъти го правят за привличане на вниманието или като "наказание" към родителя... това, че се побъркваш и притесняваш е разбираемо, а в детската глава трудно може да разбереш какво се върти...

Ние бяхме на РД, толкова къркани на едно място не бях виждала от тийн годините си... то си е за разказ, но ми се спи ужасно... (само ще кажа, че беше навън, децата боси,  Мани бегай)...

# 699
  • shumen
Бени,дано сте си изкарали хубаво.

# 700
  • NE
Бени Сподели когато можеш. Сигурна съм, че ще се развеселим качествено.Wink
Сигме Дано не е наистина нищо сериозно. Стискам палци.Hands V

Една приятелка ще ми донесе био-мио слънцезащитен от Англия. Yum

# 701
  • Бургас
Ивейн се прозяваше по едно време доста често, но толкова очебийно го правеше, че е за да имитира, че въобще не и се впечатлих.....Мина и  това. Дано се окаже просто,че го прави от скука или го е видяла някъде, да не е нищо физиологично.

Мажа я с 50 плюс фактор, от както се е родила купувам Авен и нямам никаква грижа, все така бяла си седи и няма никакви реакции  Rolling Eyes Crazy Crazy Педиатърката обаче ми се кара, че е толкова бяла и не я оставям да почернее поне малко. Ама аз като излизаме на площадките не я мажа, ако не е адският пек, а когато ходим на плаж, няма шанс да не я нацапам още вкъщи, защото е толкова бяла, като баща си и веднага става червена. Грам не е взела от моята кожа, аз се мажа с олио още от първият ден, нямам спомен да съм изгаряла някога сериозно, ставам много приятно черна направо  Party Party

Днес откарахме 4-5 часа на плажа, ама много вятър, много нещо. Утре го дават да вали, тъкмо пооздравяхме и можем да си позволим да идем на плаж, то естествено ще затрещи. Това лято е много смахнато, всичко на всичко имаме 3 бани. Или ще сме болни или ще е студено.  ooooh!

# 702
  • до едно тепе
Ама аз не ги мажа на площадките като ходим. Освен рано на пролет, защото тогава най-лесно изгарят. Сега излизаме за час и повече под сенките седим и не са почерняли. Те моите и не почерняват де. Кремовете са за морето. Днес пак си направих устата за мостра на Ла рош,че нещо го подобрявали всяка година и пак нямаха в аптеката. Явно ще трябва да се бръкна и да се надявам,че няма да има реакция.

# 703
  • NE
Ла Рош съм ползвала с Вилизар и беше ок. Нито реакция ми направи, нито се нанасяше трудно.

# 704
  • shumen
Прахче,аз на площадките не го мажа като ходим.Крема за слънце се ползва само за плажа.
Поспаланче,дано ти дадат мостра в някоя аптека.
Ние се каним другата седмица да отидем за няколко дни на море,но дано е здрав и той и приятелчето му,че ще сме с тях.

Общи условия

Активация на акаунт