Лятото още нещо се бави, но мамите от ИБ правим планове за весели летни забави

• 37 554
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • Sydney
От кремовете за слънце освен един Био от iherb съм ползвала и повечето марки медицинските, единственото което не им харесвам е текстурата, защото седи като варосана... за тук бях купила детски на Биодерма и един за нас, но както знаете слънцето е яко силно и най-добрите слънцезащитни продукти са австралийските... имат една марка banana boat, супер съм доволна - имат за деца, възрастни, лице, ръце, не знам си какво и не седиш белосан ами все едно не си мазан; отделно имат и продукт, който пясък не полепва и е мн приятен... цените са като тези на медицинската козметика, но периодично има промоция и може да купиш на половин цена...
За партито - и това им е наобратно... в бг знам, че примерно 40 РД не се празнува, тук е гооооляяямо събитие и обикновено ходят някъде (Япония, Ню Йорк и подобни)... този рожден ден беше на CEO на компанията, където работи мъжът ми, не става на 40, "обикновен" РД... имаше си тема "Еспресо мартини" и трябваше да сме облечени според темата... притеснявах се поради няколко причини - първо въпросния човек и жена му съм ги виждала веднъж; освен това винаги като трябва да ходя на нещо подобно фирмено ми е едно такова терсене, че трябва да се държа не както си се държа; отделно детето, което понякога е тотално Маугли... Та след като трябваше да купя подарък за човек, който не познавам разпитах познати местни какво да очаквам - отговорите бяха: не държат на подаръка много; занеси алкохол и/или храна; ако сте в заведение вие си плащате... бяхме в къщата им в двора, децата вършееха навсякъде, а възрастните пият... тук идва момента да каже, че еспресо мартини е бая гаден коктейл, добре че имаше и вино... ако се сещате тийн партита Ей такова беше, от половин бира и коктейл са аут, търкалят се по земята, сбиха се (безобидно), имаше и по на 70 отъралянкани безумно (майката и бащата на домакинята); децата голи и боси на 13 градуса хвърчат; Ема ступа няколко, които нещо я издразнили... говоря си с един холандец, който ме втрещи, запознаваме се и понеже на името си чувам всякакви вариации, но не и истинското произношение му казвам, че може да ми казва Бени... седя, седя и накрая вика Beni like a fanny... квооо?!? Нещо искаш да ми кажеш ли? Той човека се пробвал... после една друга си говори с мъжът ми и му предлага суинг?!?! абе хора кво ви става... имаше и още един, който се пробва директно да налита - без задръжки, че примерно имаш мъж/жена и дете?!? Може аз да съм в грешка де, но за мен тва не е нормално на тази възраст... ако съм тийн Ок, обаче не съм...

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 04:07 от benitabeni

# 706
  • NE
Мале, вярно е било по-зле и от тийн купон.Astonished
Холандеца много нагъл, направо си е бил за бой. Тези австралийците нямат никакъв живец значии. Сигурно поне такива партита излизат сравнително евтини щом от малко се натряскват.Satisfied

# 707
  • В къщурката на хълма на феите
Интересни партита имат тия хора?!?!

# 708
И на мен ми се ходи на такова парти Simple Smile)))
Ние все пак отидохме на спа-уикенд, оставихме баткото - нищо уж му нямаше, а днес ни звънят - "абе, не е добре детето". Стягаме багажа, палим колата, уж 5 пъти повторих да му се измери Т и да му се даде лекарство, а си го взехме топъл-парещ, дадох му още в колата панадол, а вкъщи термометърът отчете 38,6. Та така - вчера добре си починах, плаж направихме с бебо, днес си плащаааам Simple Smile)))

# 709
Юхуууу след 4 месеца ставам на 40  Mr. Green Ще предлагам суинг  Joy

# 710
  • shumen
Бени,наистина е било голям купон.Аз ако бях този бих го натупала яко.
Моме,да се оправя скоро Марти.
Аз отивам на работа,а оставям детето с нашите след малко.Дано спи спокойно и утре на градина.

# 711
  • до едно тепе
Юхуууу след 4 месеца ставам на 40  Mr. Green Ще предлагам суинг  Joy
Ти па що ще чакаш още 4 месеца.  hahaha
Бени хората си търсят разнообразие. Човещинка Laughing
Аз като бях в Англия имаше до лагера едни англичанчета дето се напиваха със сайдер. На всяка дискотека седяхме и им се чудехме как могат от една кутийка сайдер да се натряскат така.  newsm78
Вкъщи днес е война. Само викове и ревове се чуват. Чак с нетърпение чакам да стане понеделник и мъжката част да си се разпределят по направленията. Crazy
Бубето ме притеснява нещо и се чудя какво да я правя вече. Откак беше с варицела коремчето така и не се оправи. Уж се беше постабилизирала, но след РД пак почна да ака редичко. Взех мултилакс и и давам по едно прахче обаче по раменете пак се появи сърбящ обрив, който сякаш се разпространява вместо да изчезва с времето. Мислех че е от жегата, но май не е . Карам я на картофи, ориз, моркови и хляб, нооо нещата са си все така. Ходи по 2-3 пъти на ден, обаче консистенцията не е както трябва. Вече не иска и да яде ориза, а от днес на обяд и картофите отказа. Цял ден изкара на хляб и каша. Утре смятам да я поя цял ден с чай от шипка с една спринцовка, защото с шишето и от чаша не го ще. Чудя се дали мога да и давам и чай от мента на тази възраст Thinking Давам и още 2 дена да се оправи и ако не, ще я водя да я види ЛЛ, или който и да е там лекар. Tired

# 712
Мента не е желателно да се дава .. опитай с чай от джоджен ..

# 713
  • Sydney
pospalancho прополис? Или нешесте/брашно на каша с малко вода (2 лъжици като за нея)? Обикновена бисквита с оцет? Тва ми хрумва, но по принцип може да й е паднал имунитета и да я държи още...
sigma за 40 РД направо идвай тук - хем ще покриеш условието екскурзия до екзотична дестинация, хем ще празнуваш по тукашен начин, Хаха Та и лято ще е...

# 714
  • NE
Аз пак с въпрос.
Чудя се какво столче за кола да взема. Вилизар очевидно няма скоро да израстне групата 9-18 кг. Той има ново до 36 кг и ... му е огромно. Марката Britax Romer си я харесвам.
Харесала съм за бебето First class plus или да купя Evolva 1-2-3 за баткото и сложа бебето в неговия Eclipse. Thinking

# 715
Цветенце нещо не ти разбрах въпроса ..

# 716
  • NE
Чудя се 9-36 кг или 0-18 кг да купувам столче за кола. Вече имам 9-18 кг, а кошчето на бебето умалява доста.
Май това от 9-36 кг ще взема и ще ползваме и 9-18 кг столче.
Аз в перспектива обмислям.
Извинявам се за хаотичната мисъл. Недоспиването ми дойде в повече.

# 717
  • Варна
9-36 разбира се. Не виждам никакъв смисъл от второ в категория до 18 кг.

# 718
  • NE
Месечинке Абсолютно права си. GrinningТочно това реших да не правя. Отивам да пазаря. Simple Smile

# 719
  • shumen
Цвете,и аз мисля като Месечинката.От столче 9-18 няма да има смисъл.
Поспаланче,за запичане може да дадеш нишесте или компот от дренки.На тази възраст не съм сигурна дали може да дадеш чай от мента.
Аз се наспах и след малко отивам да си взема диването и от там отиване да пазарим за морето.

Общи условия

Активация на акаунт