За партито - и това им е наобратно... в бг знам, че примерно 40 РД не се празнува, тук е гооооляяямо събитие и обикновено ходят някъде (Япония, Ню Йорк и подобни)... този рожден ден беше на CEO на компанията, където работи мъжът ми, не става на 40, "обикновен" РД... имаше си тема "Еспресо мартини" и трябваше да сме облечени според темата... притеснявах се поради няколко причини - първо въпросния човек и жена му съм ги виждала веднъж; освен това винаги като трябва да ходя на нещо подобно фирмено ми е едно такова терсене, че трябва да се държа не както си се държа; отделно детето, което понякога е тотално Маугли... Та след като трябваше да купя подарък за човек, който не познавам разпитах познати местни какво да очаквам - отговорите бяха: не държат на подаръка много; занеси алкохол и/или храна; ако сте в заведение вие си плащате... бяхме в къщата им в двора, децата вършееха навсякъде, а възрастните пият... тук идва момента да каже, че еспресо мартини е бая гаден коктейл, добре че имаше и вино... ако се сещате тийн партита Ей такова беше, от половин бира и коктейл са аут, търкалят се по земята, сбиха се (безобидно), имаше и по на 70 отъралянкани безумно (майката и бащата на домакинята); децата голи и боси на 13 градуса хвърчат; Ема ступа няколко, които нещо я издразнили... говоря си с един холандец, който ме втрещи, запознаваме се и понеже на името си чувам всякакви вариации, но не и истинското произношение му казвам, че може да ми казва Бени... седя, седя и накрая вика Beni like a fanny... квооо?!? Нещо искаш да ми кажеш ли? Той човека се пробвал... после една друга си говори с мъжът ми и му предлага суинг?!?! абе хора кво ви става... имаше и още един, който се пробва директно да налита - без задръжки, че примерно имаш мъж/жена и дете?!? Може аз да съм в грешка де, но за мен тва не е нормално на тази възраст... ако съм тийн Ок, обаче не съм...