Лятото още нещо се бави, но мамите от ИБ правим планове за весели летни забави

• 37 584
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • В къщурката на хълма на феите
аз имам два стола 9-36кг и изобщо много ми е мирна главата .. не, че ме питате, ама да си кажа JoyJoy

# 721
  • NE
Е баш това исках да чуя Simple Smile

# 722
Единия Coletto Sportivo, другия е Cybex .. втория е уж за Здравко, но Ема повече го харесва и се вози повече тя в него Simple Smile

# 723
  • NE
Поръчах аз Britax Romer Evolva 1-2-3 и ще видя при кой ще пасне по-добре. Имаме едно неупотребявано в група 2-3 над 15 кг. но Вилизар се губи в него, а е с коланит е колата, тоест все едно го возя без столче с неговите габарити.

# 724
Фейче, и пред мен стоеше същият въпрос, над който разсъждавах сигурно 6 месеца. Баткото е с Бритакс 9-18 кг. В крайна сметка взех стол за бебо - 9-36 кг, марка, която не бях чувала, но пък е на първо място в краш тестовете. Баткото като израсте Бритакса, ще го мислим.

# 725
  • В сърцето на любимия човек
Моме, какво ви е столчето?
И аз търся и се колебая между Besafe, Britax i Maxy cozy.
Искам да мога да го возя обратно на движението, да е с изофикс и да може да спи комфортно в него.

# 726
За кво ти е обратно на движението?!

# 727
Пънче, няма възможност за обратно на движението. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B016Q7RQSY/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 728
Ууууу много як цвят!!

# 729
  • Варна
Поръчах аз Britax Romer Evolva 1-2-3 и ще видя при кой ще пасне по-добре. Имаме едно неупотребявано в група 2-3 над 15 кг. но Вилизар се губи в него, а е с коланит е колата, тоест все едно го возя без столче с неговите габарити.
А, над 15 кила са големи, дори Борислав не бих возила в такова, а е 115 см висок. 9-36 е оптималната група в случая.
Обратно на движението се счита за по-безопасно, но и на мен ми е абсурдно, макар че по клипове съм виждала бая големи дечурлига, сигурно по-големи от моя обърнати на обратно. Само ми е тайна къде си слагат краката.

# 730
  • Северозапада
Над 15 кг. не са ли само тези тип повдигащи седалки. Аз возя с такова София из града само, но нашият град не мога да сравнявам със София, Варна, Пловдив и т.н. За извънградски пътувания имаме 9-36 кг. Обаче презрамките вече са на почти крайно положение и зимата с многото дрехи май ще трябва да ползваме вече коланите на колата, а София не е от едрите деца 😮

# 731
  • Варна
Има и с облегалка, която може да се маха. Ето произволна снимка от нета:
http://newviva.bg/815-3414-thickbox/kinderkraft-expander-15-36-isofix-.jpg
То и на 9-36 се махат облегалките де, а могат да се махнат и само коланите и да се ползват коланите на колата.

# 732
  • Варна
Добро утро!
Искам да споделя огромната си радост с вас, изобщо не е по темата, но  ... Брат ми е вече студент! Приет е Дентална Медицина, това му беше и 1-вото желание 😀  Прилива ми сърцето от щастие!
За столчетата водим понякога големи спорове с ММ. Той твърди, че Атанас вече е за седалка, струва му се, че столчето е вече малко, а не е така. От 9 до 36 кг е, използваме вече коланите на колата, единствено ми се струва, че не му е удобно на крачетата, оплаква се, че изтръпват.
Сигме, 40 е новото 20, нали знаеш ?!? 😀☺
Чудя се аз, лято ще има ли, няма ли 🤔

# 733
  • Северозапада
Честито на братчето! Много успехи!

# 734
  • Варна
И аз мисля, че му е неудобно на краката и все се каня да подложа нещо пред седалката, за да може да стъпва. Но не мисля какво ще спечели от седалка, тя нали е със същия размер, дали ще има облегалка отзад или не все тая, краката пак ще висят. А облегалката е едно ниво на безопасност в повече, така че смятам, че не подлежи на коментар изобщо.
Честито на брат ти.

Общи условия

Активация на акаунт