дрехи за майката при изписването

• 11 103
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Офф: О, да, циганите-свирачи. Раждах в Правителствена и слава богу там няма такова нещо. Кумата ми раждаше в 2ра Градска б-ца... и на изписването плащахме на циганите, но "да не свирят" Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 31
Излязох с еластична пола, потниче и сако, обувки на висок ток.

# 32
Ами с полата ми от 5-ти месец и бременните ми връхни дрешки bowuu

# 33
Мен ме изписаха с дрехите,с които отидох в болницата(разбира си изпрани и изгладени отново).
Peace
и двата пъти, но нищо друго не можеше да ми стане. Sad

# 34
  • София
излезнах от болницата с дънки, които носех и преди бременноста и по време на нея /но с разкопчани копчета Peace/ и тениска.
А снимките ни са ужасни, не искам да си ги погледна дори! ooooh!

# 35
Изписаха ме с дрехите, с които влязох.

# 36
  Мисля, да не разчиташ на дрехите си отпреди забременяването.
Приготви си нещо, което си носила в първите месеци - коремът ще е спаднал, но ханшът няма да се е събрал, така че нещо свободно надолу, а за нагоре нещо по-така - това ще се вижда на снимките - вниманието ще е към бебето, което ще държиш. И непременно ако се гримираш е добре - повечето родилки са много бледи и сухи в лицето  Laughing

# 37
Аз си поръчах да ми донесат един панталон, който ми ставаше до 5-6-ти месец. Едвам го обух, а за закопчаване да не говорим. Тазът ми се е разширил доста  Shocked Изненадата за мен дойде от това, че при първото раждане моментално ми се прибра корема и си влезнах в старите дрехи. Да, ама сега не съм на 20г  Mr. Green и коремчето ми все още не се е прибрало като хората /като плужек, но без видими сланинки/. А за таза четох, че ще мине поне година, докато може би ще реши да се стесни!  Hug
Най-добре е, ако си сложиш малко грим, за да не изглеждаш бледа. И честно казано, всички гледат бебо, а не мама!
П.С. Раждах във Втора градска и ми се размина с циганите!  Mr. Green Бяхме от последните изписани за деня!

# 38
  • Варна
Хич не ми пукаше как съм изглеждала на снимките, пък и до последно не се знаеше ще ни изписват ли или не този ден. Накрая набързо ни изписаха и една акушерка ми даваше такъв зор.... А иначе от болницата си тръгнах с дрехите, с които дойдох - дънките бяха за бременни и се коригираха в корема, тъй че - екстра.

все едно аз съм го написала ... Peace
Същата работа. Simple Smile

# 39
  • София
Бях си купила специална рокля за бременни с висока талия под бюста и голямо деколте, черна на бели точици от много финна материя (раждах края на април) отгоре сложих едно кожено яке и задължително обувки с малко токче (това ми е слабост - изкарах цялата бременност без проблеми на токчета и то 10см).

# 40
Аз на изписването си бях със същите дрехи, с които и ме приеха, коремът ми не се прибра, а напротив увисна като на кенгуру  Joy заради това секцио, но да ти кажа за мен беше най-важно да се приберем с бебо у дома и не мислих как изглеждам на снимките ( а на тях изглеждам като пребита, но тогава определено не ми пукаше)  Според мен си прецени след като родиш и кажи какви дрехи тогава да ти донесът !!!   bouquet

# 41
Помня,че не ме интересуваха нито снимки,нито камера,нито букети-само исках да се прибера в къщи по-бързо.

и аз така! тези снимки имай предвид, че са от най-рядко разглежданите, така че не се коси много, много Stop
леко раждане!

# 42
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
На изписването бях с гащеризона ми за бременни, и определено не ми пукаше как изглеждам.  Исках само по-бързо да съм си в къщи с бебчо. Е, бях си взела гримче и на снимките все пак изглеждам свежа, но..... по джапанки, защото ми бяха забравили обувките! Бях много смешна, но изобщо не ми дремеше ...
Още два месеца след раждането си ходех само с гащеризона-просто нищо друго не ми ставаше!
Не се притеснявай още от сега за такива работи, като му дойде времето звъннваш един тел и казваш какво да ти донесат, и моето мнение е да не си купуваш нищо специално за този ден, освен ако нямаш излишни пари! Просто повече, няма да го облечеш!
Успех!

# 43
  • Пловдив
Ами аз излязох с един панталон с платка,който си носих докато бременеех,а и няколко пъти след раждането,докато не започна да се свлича.Според мен не си струва да се купува специален тоалет за целта.

# 44
Мен ме изписаха с дрехите, с които влязох  Crazy, но по пантофи  Joy - мъж ми от вълнение беше забравил за таз подробност че хората ходят с обувки  Joy

Приготви си всичко от игла до конец  Mr. Green - мъж ти да го донесе в необходимия момент.

Общи условия

Активация на акаунт